חזרתי!

• פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך

bali

New member
מנהל
../images/Emo124.gif חזרתי!

לאט לאט ולכמה דקות בודדות, כי יש לי בעייה בעיניים, אבל אחרי שבוע וחצי שלא יכלתי להתקרב למחשב, ולצערי גם אשפוזון בבית חולים, אני חוזרת לעצמי... הבעיה: למשך שבועיים אסור לי לאכול אוכל עם סוכר ומלח (כמובן שאי אפשר להימנע מהם לחלוטין אבל אסור להוסיף כלום) אז יהיה לי קצת קשה להיות פה ולהתגרות... גם אוכל של פסח וגם בלי מלח וסוכר... ודווקא חיכיתי לעוגיות הקוקוס
אז אתם יכולים להפסיק לדאוג לי כי אני מחלימה ואני בסדר טפו טפו טפו
חג שמח לכולם

sjarjar

New member
היי באלי-הרגישי טוב וחזרי לבשל

לנו דברים נהדרים.

bali

New member
מנהל
../images/Emo51.gif ג'רג'ר יקירי...

ביום שלישי הבא (בעוד שבוע וקצת) אני יכולה לחזור לאכול אוכל נורמאלי, ואז יש לי כבר החלטה מה אני אוכלת... קודם כל אני הולכת לאיזו מסעדה שאחי הגדול הספיק להביא לי ממנה פיצה מדהימה עם גבינת עיזים ואיזה קינוח שוקולד לפני שקיבלתי את הסטרואידים ואיתם את איסור המלח והסוכר... אח"כ... בחיפושים בבית מצאתי מתכון של איזו עוגה מדהימה שאבא שלי רשם פעם (מתכון מאיזו דודה שלו שהיתה קונדיטורית ממש מקצוענית ומכרה עוגות הרבה שנים) של עגה שנקראת "קרם קפה"... עוגה שאבא שלי הכין פעם או פעמיים כי היא מאד מורכבת.... אבל טעימה כמו גן עדן בהתגלמותו. אני אנסה להכין אותה בעצמי
(מתנצלת מראש- אבל לא אוכל לתת את המתכון לאפ'חד...) חג שמח

bali

New member
מנהל
../images/Emo51.gif קובי ודרומית ../images/Emo24.gif

אינשאללה בעוד כמה ימים אני חוזרת לעצמי לחלוטין. חג שמח לכולם

r66

New member
../images/Emo124.gif באלוששששש! ברוכה, ברוכה

עזבי עוגיות קוקוס, העיקר שתבריאי מהר ותחזרי מהר

לישר

New member
המון בריאות - ותפסיקי לגרום לנו

לרייר עם המתכונים המפתים שלך. החלמה מהירה

ענ-באלי

כמה שהיית חסרה כאן! שמחה לשמוע שאת בשלבי החלמה (ממה בדיוק) ומסכנונת- בלי מלח ובלי סוכר? מה שנקרא לקחו ממך את טעם החיים

bali

New member
מנהל
בארבע מילים - דלקת בעצבים של העין

קצת יותר מורכב אבל זה הסימפטום... העיקר שאני פה.

bali

New member
מנהל
ואכן לקחו ממני את טעם החיים...

מזל שיש עוד תבלינים חוץ ממלח בעולם. עם הסוכר יותר קל לשרוד כי יש הרבה מוצרים לחולי סכרת... אבל לא את כולם מותר לי... חלק הם שווי ערך לסוכר מבחינתי...

bali

New member
מנהל
../images/Emo51.gif לכולם! ../images/Emo24.gif

לגבי המתכונים המגרים, לא אשמתי, תאמינו לי - גם אותי זה מגרה וזה עצוב מאד... להתאפק ככה... לגבי עוגיות הקוקוס - 1. אני מתה עליהן, 2. לא תאמינו כמה קשה להתאפק כשאומרים "אסור!"

למעלה