חודש חדש!

netapet2

New member
יופי באיזה שעות אתה מתחבר

אני בבית ספר P: חח אתה מחובר עכשיו אולי אני אצליח להתחבר P: למה אתה נכנס כל כך מאוחר? שמחתי כשהוספת אותי P: אוהבתותך P: נטע

ממ

שם:דודי גיל:13.8, בדיוק היום. עיר:פתח תקווה כיתה:ח' משהו חדש קרה השבוע?100 בספרות? איך אתם חושבים יהיה החודש?מבחנים והשבוע?ל"ג בעומר

moruush

New member
מממ../images/Emo13.gif

שם: מור גיל: כמעט 14 עיר: - כיתה: ח' תמונה אם בא לכם: משהו חדש קרה השבוע? יותר מידי >< איך אתם חושבים יהיה החודש? חושני :) והשבוע? ל"ג בעומר מטורף.. מילים לסיום? :)

סמיילי8

New member
"why should i care?"

שם: אסנת גיל: 14 עוד מעט עיר: חסוי!! כיתה: ח' תמונה אם בא לכם: לא בא משהו חדש קרה השבוע? המממממממממממממממממממממ לא ממש איך אתם חושבים יהיה החודש? חרא כמו תמיד? והשבוע? כנל מילים לסיום? משינה תותחים.. אה - וכנסו- http://youtube.com/watch?v=NMZUYeDrl-c השיר הכי יפה בעולם!!!!!!!!!

אביבא

New member
שנים

שם: אביה גיל: 13 עיר: רחובות כיתה: ח' תמונה אם בא לכם: אעעעעע אני ויוניונ משהו חדש קרה השבוע? הרגע חזרתי משיעור מזרונים קורע.. אבל קיבלתי טונווווות מחמאות. "אביה, מדהיםםםםםםםם !!!" איך אתם חושבים יהיה החודש? מעולה :] והשבוע? אחד הטובים ! מילים לסיום? יוני תעשה אותי ?

../images/Emo168.gif../images/Emo212.gifכאילו גשר?

תגידי, מה נסגר, כמה זמן לא ראית אותי?D: יש לי את זה מהחופש הקודםD:

אני אני אני../images/Emo70.gif

שם: נילי
עיר: אזור המרכז
כיתה: ח'. משהו חדש הקרה השבוע: קיבלתי פתק אהבה
ואיך אתם חושבים שיהיה החודש: עמוס, ונראה לי עצוב מבחינת אהבה. והשבוע: כואב בלב. מילים לסיום: נמנ. ביי? תמונה-> אני מכוערת >< כאן

למעלה