חודש חדש!

netapet2

New member
../images/Emo124.gif חודש חדש!

אז כמעט ושכחתי לפתוח את הפינה מרוב עומס ושינויים רבים לטובה... אז ככה.. שם: גיל: עיר: כיתה: תמונה אם בא לכם: משהו חדש קרה השבוע? איך אתם חושבים יהיה החודש? והשבוע? מילים לסיום?

netapet2

New member
חודש חדש ומשמח לי ולעם ישראל P:

שם: נטע, כבר שכחתם? גיל: 14 עוד 17 יוםםםםםםםםםם D= עיר: ת"א כיתה: ח' תמונה: נו... עם הסוס החמדמוד P: עיר: ת"א משהו חדש קרה השבוע? אכן אכן אכן, התחלתי לרכב קבוע על סוסון P: איך אתם חושבים יהיה החודש? קשה, כיף, מצחיק ונעבור אותו בשלום לחודש הבא והשבוע? עומד אוטוטו להיגמר... מחר שביתה, מחרתיים מיצ"ב... הכל בסבבה, איתו הכל יהיה מצוייןP: מילים לסיום? נע, אין כלום, רק שסוף סוף אני שמחה. נטע [בתמונה בשיעור עם הסוס P: ]

SoosKatan

New member
=)

שם: ליאור גיל: 15 עיר: רמה"ש כיתה: ט' תמונה אם בא לכם: -> משהו חדש קרה השבוע? לא יודעת..
איך אתם חושבים יהיה החודש? אחלה בחלה! והשבוע? גם טוב אני מקווה מילים לסיום? "מי שלא מאמין בצרות- הצרות מאבדות בו עיניין"

netapet2

New member
בואי אליי כבר!!!

מתי עושים מפגשמיניפורום? ואנשים תביאו אנשים P: נטע

sapirosh92

New member
אניאניאנאיאניאאיאנאיני

שם:ספיר גיל:14 עיר:בצפון..וזה מושב.. כיתה:ח' תמונה אם בא לכם:לא בא לי
משהו חדש קרה השבוע?אממממ.. סוף כל סוף אמא שלי הסכימה לחפש לי בית ספר עם מגמת עיצוב אופנה!! יאי!!! איך אתם חושבים יהיה החודש?מעפן.. והשבוע?עוד יותר מעפן מילים לסיום?מיצ"בים זה חרא דבר! ואני בכלל לא חושבת שצריך להתאמן לזה כי בודקים ת'ידע שלי. לא כמה המורה יודע ללמד אותי שעה לפני או כמה אני יודעת ללמוד למבחן הדבילי הזה!!!!1

סמיילי8

New member
איזה צחוקים

לא היה אמור להיות מיצב בסוף בגלל השביתות וכל זה.. בסוף המבחן אצלנו היה על חשבון שעתיים מתמטיקה.. איזה אושר

sapirosh92

New member
יופי אצלנו המתכונת זה מחר..

והתבטל לנו אומנם מבחן והכתבה באנגלית אבל יש מתכונת שאני יקבל בה 40 אני חושבת.

sapirosh92

New member
רק כי אני אוהבת להתעלל באנשים-תמונה../images/Emo3.gif

תגדילו אבל שאני יצא לפחות סוג של נורמלית.

matron

New member
עונה!

שם: יובל גיל: 14 (לא מזמן היה לי יום הולדת) עיר: ---- כיתה: ח' תמונה אם בא לכם: משהו חדש קרה השבוע? אין איך אתם חושבים יהיה החודש? חודש קשה ביותר... והשבוע? השבוע יהיה ל"ג בעומר, אז יהיה נחמד יחסית. מילים לסיום? פריקים עולים לי על העצבים.

למעלה