יש לי YES לצערי הרב.
M Miss Independent New member 18/2/06 #34 אמממ אלונה גרה בארה"ב תקופה מסויימת אם אני לא טועה בכולופן,היא גם חברה במועדון המעריצים הרשמי של קלי... במועדון המעריצים יש הגרלה ומי שזוכה בה זוכה לVIP בהופעה של קלי או משו בסגנון... קיצר,היא גרה בארה"ב...הלכה להופעה שלה וזכתה בVIP-וצילמה אותה מדברת עיברית
אמממ אלונה גרה בארה"ב תקופה מסויימת אם אני לא טועה בכולופן,היא גם חברה במועדון המעריצים הרשמי של קלי... במועדון המעריצים יש הגרלה ומי שזוכה בה זוכה לVIP בהופעה של קלי או משו בסגנון... קיצר,היא גרה בארה"ב...הלכה להופעה שלה וזכתה בVIP-וצילמה אותה מדברת עיברית
ה הילאריי New member 18/2/06 #3 רותם אוקיי אני אילנה בת 14 וכמה ימים ! היה לי ביום שלישי יומולדת ! תגידי יש לך הוט טוק?
ה הילאריי New member 18/2/06 #5 רותם דבר ראשון תודה ! דבר שני תוסיפי אותי לאיסייקו עם את רוצה המספר הוא 280753996 ודבר שלישי את הולכת להופעה של קלי?
רותם דבר ראשון תודה ! דבר שני תוסיפי אותי לאיסייקו עם את רוצה המספר הוא 280753996 ודבר שלישי את הולכת להופעה של קלי?
R R o t e m G New member 18/2/06 #6 בבקשה! הוספתי אותך. דברי איתי וברור שאני הולכת להופעה. אולי אפילו לשתיהן אם המחיר באמת יהיה 69 ש"ח ועוד הנחה ללקוחות אורנג' כי יש לי אורנג'
בבקשה! הוספתי אותך. דברי איתי וברור שאני הולכת להופעה. אולי אפילו לשתיהן אם המחיר באמת יהיה 69 ש"ח ועוד הנחה ללקוחות אורנג' כי יש לי אורנג'
ה הילאריי New member 18/2/06 #7 כנסי אני גם כנראה הולכת מכירה את הילארי 2006 אז כנראה אני הולכת איתה עם יהיה איך להגיע וגם לי יש אורנג' תגידי מאיפה את ?
כנסי אני גם כנראה הולכת מכירה את הילארי 2006 אז כנראה אני הולכת איתה עם יהיה איך להגיע וגם לי יש אורנג' תגידי מאיפה את ?
ה הילאריי New member 18/2/06 #9 אני לא יכולה עכשיו האיסייקו שלי לא נכנס יש לי בעיה בגלל זה עם את רוצה אפשר בפרטי טוב? הקיצר תעני לי איפה שאת רוצה מאיפה את ?!
אני לא יכולה עכשיו האיסייקו שלי לא נכנס יש לי בעיה בגלל זה עם את רוצה אפשר בפרטי טוב? הקיצר תעני לי איפה שאת רוצה מאיפה את ?!
M Miss Independent New member 18/2/06 #37 ../images/Emo124.gifחדשים../images/Emo70.gif ברוכה הבאה כולם