חדשות!

MissPop

New member
../images/Emo124.gif חדשות!

ליסה מארי פרסלי מכרה את כל הזכויות של אלביס פרסלי, מלבד גרייסלנד, לאדם העונה לשם Robert F.X. Sillerman. הכל כולל תמונות, וידיאו, סרטים, מסמכים, שירים וכו'.... עבור סכום המוערך בכיותר ממאה מיליון דולר (לא זכור לי הסכום המדויק) הכתבה אושרה באתר הרשמי של אלביס. לדעתי ליסה מארי פרסלי היא טיפשה ומניפולטיבית, למרות כל ההסברים שהיא פרסמה במכתב. אני חושבת שזו חוצפה מצדה ושהיא רודפת בצע. אני לא רואה איך מכירת כל זכויות השם של אביה לאדם זר יכול להיות לתועלת אביה. היא עשתה זאת אך ורק למען קבלת הכסף. אם היה איכפת לה מורשת אביה, היא הייתה משאירה את הכל במשפחה. מה אתם חושבים?

מה????? ../images/Emo5.gif :-O

בשבועיים האחרונים לא יצא לי להיכנס לאתר הרשמי. מה יש לי להגיד על זה? אני אומרת שלא פלא שאני מפחדת שאני לא אצליח להגיע לגרייסלנד. כל מי ששואל למה אני לחוצה לטוס לגרייסלנד אומר לי שגרייסלנד תמיד תהיה שם בשבילי. אז בשנה שעברה סגרו את המסעדה בממפיס שהייתה מוקד התעניינות למעריצים שהגיעו מכל העולם כי המסעדה לא הייתה רווחית ופעלה רק באוגוסט ובינואר. עכשיו המכתב של ליסה מארי שמכרה את מרבית זכויותיה למישהו שאינו מהמשפחה. אז כן, אני חושבת שמכירת גרייסלנד לזרים מחוץ למשפחתו של אלביס היא שאלה של זמן ומי שיקבל לידיו את ניהול המקום יעשה אחד משניים - יעלה את מחירי הביקור במקום או יהפוך את המקום לאיזה קניון

ElvisAlive

New member
לא נראה לי

ראיתי את זה כבר, היא מכרה 85 אחוזים. אבל גרייסלנד היא אמרה שהיא בחיים לא תמכור והוא תמיד יישאר של המשפחה שלה אז לא נראה לי שיימכרו אותו. ובקשר למה שמכרו, אני מקווה שמי שקנה את זה מעריץ של אלביס.

../images/Emo142.gifגרייסלנד לנצח

אני חושבת שגרייסלנד תמיד תישאר שם (יש שם את הקברים לא?) או שאני רוצה להאמין כי מבחינתי זה חלום להגיע לשם..תמיד אומרים לי לא תרגעי עד שלא תגיעי לשם? כאילו שזו עליה לרגל למכה...הערצתי את אלביס הרבה זמן לפני שליסה מארי נולדה ותמיד עקבתי מה איתה והתרשמתי ממנה שהיא מטורללת...עשרות שנים אני מחכה שתהיה קבוצה מאורגנת שאוכל לנסוע עם מעריציו..אגב לא היה אף פעם טיולים מאורגנים ממשרדי נסיעות לממפיס.. הקיצר אמא בריבוע אם תארגנו דבר כזה אז אני ברשימה מספר 1...תמשיכו לכייף..

נסיעה מאורגנת לגרייסלנד

יש בתכנון לאוגוסט הקרוב ויש גם אנשים מחוץ לפורום שמעוניינים בטיול מאורגן שכזה. יש את יצחק כתובים, מי שהיה יו"ר מועדון ELVIS FOREVER אבל הוא מעוניין בטיול רק אם הוא יהיה בין השאר גם ללאס וגאס ואולי גם ניו יורק, כדי לראות כמה שיותר מקומות שקשורים לאלביס. אני רוצה לארגן קבוצה של מינימום 10 אנשים כך שנוכל לקבל מחירים טובים בטיסות, רכב מאורגן משדה התעופה ובתוך ממפיס, סיור מאורגן בגרייסלנד במיוחד בשבילנו וכן הלאה. ההתארגנות תתחיל כבר בסוף אפריל כי צריך לארגן ויזות, דרכונים וכן הלאה. אם יש אנשים רציניים מכאן שמעוניינים, צרו איתי קשר במסרים.

beautiful rose

New member
מוזר מאוד..

למה שתעשה מעשה שכזה? היה חסר לה כסף? הרי מורשת אביה, שווה יותר מכל הון שבעולם...מה זה חשוב הכסף ביכלל?! אולי היא באמת

ElvisAlive

New member
מה שגם

נגיד הם מרוויחים 40 מיליון בממו6א בשנה, אז תוך שנתיים וחצי הם מרוויחים את הכל חזרה.

כמה מרגיז

כמו בחייו גם לאחר מותו מנצלים אותו? מי שקנה את זכויותיו לדעתי מעריץ את הכסף בלבד.

Bugracer

New member
אני לא מופתע בכלל....

הבת שלו כבר ביזתה את השם של משפחתה עם העבר המפוקפק שלה , הכסף מהקוף ג'קסון לא הספיק לה , חמדנית. אלויס בוודאי מתהפך בקברו

haidip

New member
כן אה...

יוו,איזה סתומה!!! היא לא מעריכה את אבא שלה בכלל ואת כל העבודה שהזיע למענה!!!

MissPop

New member
כתבה מ-YNET

נכסי אלביס נמכרו תמורת כ-100 מיליון דולר איש עסקים אמריקני רכש מבתו של המלך 85% מהזכויות לשיריו, סרטיו ואחוזת גרייסלנד רויטרס איש עסקים אמריקני בשם איפרסריו רוברט סילרמן הודיע כי רכש 85% מנכסי אלביס פרסלי תמורת כ-100 מיליון דולר. העיסקה כוללת את הזכויות על הרווחים מתוצרי המוזיקה של הזמר, ניהול אחוזת גרייסלנד, זכויות על סרטיו ועוד. סילרמן, אחד מאלי הרדיו האמריקני, ישלם את הסכום העצום הזה לבתו של פרסלי, ליסה מארי. "הוא האייקון הכי חשוב בתרבות הפופ של אמריקה", הסביר את הרכישה. פרסלי שמת ב-1977 כיכב ב-31 סרטים ומכר מאות מיליוני תקליטים. כ-600 אלף איש מבקרים בגרייסלנד מדי שנה. בתו של אלביס הסבירה כי היתה זקוקה לשותף בניהול הנכסים: "מחויבותי הגדולה לאבי היא שימור המורשת שלו ושיתוף הפעולה הזה יפתח בפנינו מגוון חדש של הזדמנויות". (17.12.04, 12:42)

beautiful rose

New member
../images/Emo4.gif

מה לסילרמן הזה ולאלביס? קשה לי מאוד להאמין שהיא לא אוהבת את אבא שלה ואוהבת את הכסף. אני יותר נוטה להאמין שהיא לא רצתה/יכלה לטפל בנכסי אביה כפי שעשתה עד כה פריסילה ולכן מכרה הכל כמעט והתנערה מהאחריות.
מה אבא אלביס היה חושב על זה?..בטח היה מאוכזב..

מעניין

אחרי שקראתי את הידיעה זה נשמע קצת פחות גרוע, מאחר ומדובר באיש רדיו. מי יודע, אולי הוא יעשה רק טוב לתעשייה שנקראת "אלביס פרסלי". השאלה, אם זה יהיה טוב גם למעריצים???

haidip

New member
מה?????

מה זאת אומרת מכרה את הזכויות שלו?? לא הבנתי...

למעלה