חדשות

harmless

New member
../images/Emo124.gif חדשות

לשמחתנו ועכשיו אפשר לנשום קצת- ג'אג חוזרת לעונה הבאה!!!! עוד שנה עם הארמי שלנו-מה עוד אפשר לבקש??????? יש לי רעיונות (אבל נדון בהם אח"כ
)

Nushi G

New member
את רצינית?!אין לך מושג כמה מאושרת

עשית אותי כרגע!!!!!!!!!!!!!!!!! ואת יודעת מה???????? זה עטד צעד לקראת אפשרות מימוש הבייבי דיל!!!!! OH MY GOD!!! I'M GOING BANANAS!!!!

harmless

New member
../images/Emo58.gif

נעמה לדעתי אפילו יהיה לנו נשיקה בפיינל אולי יותר-אני בהרגשה טובה משום מה. עליי!

Nushi G

New member
PLEASE OH PLEASE....

קראתי עכשיו פיק שמישהי כתבה כתסריט אפשרי לפיינל.. כתוב נחמד, סוף שיפרי, אבל לא מספק...

harmless

New member
בכל מקרה הסוף של הפיינל

לא יהיה מספק כי זה קליף האנגר! הם יתנו לנו פול שאלות ובלי תשובות. התשובות יגיעו רק עונה הבאה בספטמבר. אבל לדעתי הם יצטרכו להביא לנו משהו (מתנה קטנה אם אפשר לקרוא לזה ככה) כדי לגרום לנו לחזור לשנה הבאה. אז אני עדיין אופטימית

Nushi G

New member
אני הייתי אופטימית מההתחלה אם את

זוכרת! רק מראה שאף פעם אסור לאבד תקווה!!! הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי,הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי,הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי,הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, שנצא עם חיוך ענקי מרוח מאוזן לאוזן אחרי הפרק הזה ועם הרבה מה לצפות לו בעונה העשירית... אחרת אני אמות.

הרמוני

New member
יו תרי איך עשית אותי מאושרת...

ועוד עכשיו סיימתי את המתכונת במתמטיקה והלך לי די טוב אז בכלל היום שלי נראה ורוד... (לא משנה שמחר החלק השני של המתכונת שבו אני לא יודעת כלום) אבל למי איכפת ממתמטיקה שיש פיינל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה