חדשות

מוצארט

New member
זה פשוט בלתי אפשרי!!!

איך יש להם כ"כ הרבה נוסעים, והם בכאילו גרעונות??? לא יאומן!! המסקנה המתבקשת: הטיפשות חוגגת!!

Superdror

New member
אני לא כזה מבין גדול בענייני

עיריית באר שבע אבל אני יודע שעירית באר-שבע נמצאת בגרעון עצום שהוא לא נעלם עוד מתקופת כהונתו של ראש העיר הקודם, מר בונפלד. אני חושב שאותו גרעון הוא גם אחת הסיבות לכך שלא משלמים לנהגים בתחבורה הציבורית.... שנית, אני לא יודע כמה כל כך הרבה נוסעים יש והאם הדבר אכן רווחי. אני חושב שאם הוא היה כזה רווחי המחירים לא היו מזנקים למעלה אט-אט.... אני גם בטוח שאם תהיה הפרטה, מחירי הנסיעות יעלו.... אני כמעט בטוח בזה. לפי מה ששמעתי, יעקב טרנר, ראש העיר הנוכחי(שאני די מרוצה ממנו) הולך לכסות את כל הגרעון עם התקציב של שנת 2003..... ועיריית באר-שבע תתקיים עם השאריות מהתקציב..... במידה ויהיו... חבל שערן לא פה, הוא היה יכול לאמת את המידע שלי, לתקן אותי, או אף לאמר שאני מדבר שטויות........ מי יודע...... :)

MishaB7

New member
לפי מה שאני זוכר...

לפי מה שאני זוכר, אכן כך הדבר, כלומר, החובות והגרעון של העיריה הם עוד מתקופת בונפלד והכל "נפל" על טרנר. גם אני די מרוצה ממנו. לגבי ערן, אתה יכול לבקש ממנו עצת מומחה, שיסביר לחברי הפורום שכן מעניין אותם. אחרי הכל, הוא לא כלכך רחוק (
סה"כ כמה מטרים ממך).

Superdror

New member
ערן היה פה היום ועקבתי אחרי פעולתו!

לפי מה שנראה לי, הוא לא נכנס לפורום הזה בכלל, אני אצטרך להכניס אותו בכוח בהזדמנות :))

MishaB7

New member
../images/Emo6.gif "עקבתי אחרי פעולתו" ../images/Emo150.gif ../images/Emo6.gif

למעלה