חחחחחחחחח
K koral669 New member 30/5/06 #15 תודה ליאה ../images/Emo25.gif הו, מילר יהודי אני מכירה מישהו שהשם משפחה שלו זה מילר וגם יש ילד בכיתה שלי שהשם משפחה שלו זה ראיין והוא בלונדי עם עיניים כחולות-ירוקות והוא ממש דומה ללי אבל יותר מכוער ממנו.
תודה ליאה ../images/Emo25.gif הו, מילר יהודי אני מכירה מישהו שהשם משפחה שלו זה מילר וגם יש ילד בכיתה שלי שהשם משפחה שלו זה ראיין והוא בלונדי עם עיניים כחולות-ירוקות והוא ממש דומה ללי אבל יותר מכוער ממנו.
L lee blue7 New member 30/5/06 #18 אם היה לי אחד שקשור ללי ויויויוי:x חחחחחחחחחח מילר כמו אדיר מילר בשבילך שכחתי שבלאק אייד פיז בשער ושבוע הבא כתבה
אם היה לי אחד שקשור ללי ויויויוי:x חחחחחחחחחח מילר כמו אדיר מילר בשבילך שכחתי שבלאק אייד פיז בשער ושבוע הבא כתבה
M Miss CMM New member 30/5/06 #23 תודה../images/Emo24.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo34.gif מי הנחמדה שסורקת את הכתבה על וונטורת???
תודה../images/Emo24.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo34.gif מי הנחמדה שסורקת את הכתבה על וונטורת???
L LeeR4Ever New member 30/5/06 #31 ראש1../images/Emo31.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif אבל תודה ליאה
ראש1../images/Emo31.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif אבל תודה ליאה