חדשות מרעישות

אMור

New member
../images/Emo124.gif חדשות מרעישות

ויקיפדיה שוחררה לחופשי וכן...זה אכן עולה! אז מי אמר שאין דמוקרטיזציה בסין....

אMור

New member
הלינק לא נכנס...

http://www.danwei.org/internet/wikipedia_unblocked_but_is_nan.php

renjintso

New member
אם כבר דאנווי

אז משהו שבטח תסכים איתו וישר מתחתיו, בדף הבית היום, סקסי בייג'ינג הולכת לטבול במקווה הראשון בסין. אל תחמיצו

אMור

New member
דווקא לא מסכים...

עדין לא נחקר נושא חוסר היצירתיות של הסינים. ככל הנראה, חלק ארי ממסקנות המחקר יהיה חינוך קונפורמיסטי מהגיל הרך. אני הייתי מוסיף גם פגם מולד - אבל מי בכלל שואל אותי... אז creativity training tools - זה מה שיעזור? יש לנו סינים שנמצאים איתנו כבר שנים (ואני לא מדבר רק עליי, אלא על חברות שנמצאות כאן 5-6 שנים). יש שם סינים שנמצאים תחת אוריינטציה מערבית קריאטיבית מהיום הראשון - ועדין לא מצליחים להתנער מהסיניות (SINIUT), מהקבעונות, מהפסימיות התמידית ("Ofcourse Cannot") ומהיעדר ראיה מרחבית. ולכל המגיבים העתידיים בסגנון: "הסינים שלכם שם בשנז'ן", אומר ואולי אף אחדש, כי שנז'ן הנה עיר חדשה מאוד, ללא תרבות וללא היסטוריה. לפני 25 שנה היו כאן רק Nong Ming. מי שלא היה כאן, כדאי לו לבוא לראות איך נבנית מעצמה ב- 25 שנה. ולכן - אין כזה דבר "אנשי שנז'ן", או: Shenzhen Ren. 99.5% מהאוכלוסיה הן פזורות מכל רחבי סין, וזה אחד הדברים היותר יפים במקום הזה. מן קיבוץ גלויות שכזה...ולכן, דווקא הדוגמאות שאני מביא מכאן, למרות שהן מגיעות מזווית אישית (למרות שכל הזרים שחיים כאן ונאלצים לעבוד עם סינים לא יטילו וטו, זה בטוח), הן אינן נוגעות לקבוצת אוכלוסיה המשתייכת או מזוהה עם איזור גיאוגרפי ספציפי.
, אני יודע...

yaelisam

New member
אני חייבת לציין

שמנסיון אישי וגם לא אישי אני בד"כ מאד מזדהה עם דבריך בקשר לצ'ייניזים...(מלשון china)... אפילו בשנחאי הם ככה. וגם כאן זה קיבוץ גלויות, והם היו ככה גם בכל עיר אחרת בה הייתי ועשיתי עסקים (ובאמת שהייתי בלא מעט מקומות).

אMור

New member
ולגבי סקסי בייג'ין -

מה זה זה?
איזה סינית יש ל- @# #$%^ הזאת???
הדרך ארוכה היא

yaelisam

New member
ובאמת לא הבנתי

איך אני פתאום יכולה להכנס לכל הלינקים של ויקי... איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

guanyin

New member
sorry to dissapoint

but i DID find a chinese who thinks by her self! well, one, but still...

למעלה