חדשותתתתת

a Warming Sign

New member
../images/Emo124.gifחדשותתתתת../images/Emo124.gif

הסינגל החדש - Rudebox
מחר יוצא הסינגל באופן רשמי לרדיו וכבר אפשר לשמוע אותו בהמון מקומות,השחרור הרשמי לחנויות יהיה ב4 לספטמבר. הסגנון מתואר כאלקטרו-פאנק-פופ
,ומאפיין את הסגנון החדש של רובי שלטענת המפיקים ישלוט בקיץ הקרוב.. לגבי המשמעות של רודבוקס,זה מה שהיה לו להגיד: "'Rudebox' is loads of different things, sometimes it could be a vibe delivered in a spaceship direct to the studio, sometimes it's a really nasty girl dancing scantily clad, or sometimes it's a giant soundsystem...Sometimes it's actually just a box that tell you to fuck off too." בסאן כבר נכתבה ביקורת נוראית לגבי הסינגל שקוטלת אותו בצורה הכי קשה כ"סינגל הכי גרוע אי פעם"
, אני מניחה שנאלץ לחכות ולראות איך יגיבו..
אחת הכותרות החמות ששוב מגיעה מהסאן היא שרובי מככב בסרט פורנו
, הסרט נקרא One night with robbie,מתעד אותו עם מעריצה,וישוחרר באוקטובר..עוד נראה לגבי זה
, סביר להניח שהכל שטויות
ב19 לאוגוסט רובי עומד להופיע מול הקהל הגדול ביותר אי פעם, כשההופעה שלו בוינה תשודר למליוני מעריצים ברחבי העולם דרך הרדיו! השידור החי יעבור באירופה,אפריקה,והמזרח התיכון[יאי
] ב45 תחנות,מתוכן 19 בבריטניה.

LIADSES

New member
הקהל הגדול ביותר אי פעם???

רק מראה כמה הוא גאון!

מגעים בין ארקדי ג. ורדיו ים לשידור

בימים האחרונים מתנהלים מגעים בין אנשיו של גאידמק לבין רדיו ירושלים 101FM, שרכש לאחרונה את זכויות השידור הבלעדיות בישראל של המופע החדש של רובי ווילאמס, אשר ייערך בווינה במוצ"ש ה- 19 באוגוסט. קישור: מגעים בין ארקדי גאידמק ורדיו ירושלים לשידור הופעתו של רובי וויליאמס בווינה

LIADSES

New member
בתכל'ס עם הכסף שלו הוא יכול להזיז

דברים על מנת שהוא יגיע לפה.. קדימה ארקדי סומכים עליך.

DreamS_HunteR

New member
לא..../images/Emo121.gif

זה אומר שהוא בטוח שזה ימכור הרבה אז הוא הולך לעשות על זה כסף.

LIADSES

New member
תאמין לי..

שהוא לא הולך לקבל שום תמורה על זה.. הוא קנה את זה בתור תרומה, הוא לא מתכוון להרוויח מזה, זה עוד תחנה ממסע של איך לכבוש את הישראלים..

DreamS_HunteR

New member
א. סליחה../images/Emo121.gif

ב. ההופעה עדיין לא התקיימה
אולי שידרו משהו אחר.

MoranD21

New member
חחח אנחנו מדברים על שני דברים שונים

אני דיברתי על השיר החדש... לא על ההופעה

LIADSES

New member
לא נראה לי שזה חוקי להביא את זה

לפורום.. בכל מקרה אני שומע את זה עכשיו, נשמע נחמד..

jenngirl

New member
גם אני אהבתי[:../images/Emo82.gif

חוץ מהחלק האלקטרוני יותר מידיי באמצע,אבל זה נחמד בכללי.

למעלה