היי../images/Emo13.gif זוכרים את "סבתא שושה"??
אז אני אחותה התאומה. X_X חח אוקיי אז כבר יותר משנה נראה לי שהיא משגעת לי את השכל עם כל העניין של חלומות צלולים, לא, אתם לא מבינים, זה מעניין והכל אבל היא שיגעה אותי
יותר מדי. בקיצור, אז אני די בקיאה בחומר
וקרה לי משהו ורציתי שתעזרו לי: היום בבוקר התעוררתי בשעה 5 בבוקר, תודות לשעון המעורר של שירן [שתתפגר. DD: סתם סתם..], ואז נזכרתי ששכחתי להכין שיעורי בית באנגלית אז הכנתי ואחרי חצי שעה חזרתי לישון [אני יודעת שזה מן מתכון לחצלל - לקום מוקדם בבוקר, לעשות משהו, ואז לחזור לישון]. ואז קרה לי משהו מוזר, היה לי מעין חצלול, אבל במודעות נמוכה כזאת... ואני יודעת שזה היה חצי צלול כזה כי אני זוכרת שאמרתי לעצמי "שיט! עכשיו בטח תבוא לי הילדה מהצלצול." - כי תמיד שאני מדברת עם שירן על חצלולים אז אני אומרת לה שאני לא רוצה לחצלל כי אז אני בטח אקרא לילדה מהצלצול בלי כוונה [אתם מכירים את זה שאתם לא רוצים לעשות משהו והמוח עושה דווקא כזה? >< חחח]. דרך אגב, המודעות הייתה מאוד נמוכה, והתלהבתי קצת כזה ושכחתי את השיטה של לשפשף ידיים כדי להגביר מודעות. בכל מקרה ראיתי את הילדה מהצלצול ואז רציתי להעלים אותה ומה שנשאר זה מן עשן שחור בחצי חדר... אחר כך קראתי למישהו והוא הופיע אחרי כמה שניות ואז כשהתחלתי להתקרב אליו אז הכל כזה רעד כזה בגלים, והחלום התחלף!! והחלום השני כבר לא היה צלול ולא שום דבר... אני חייבת לציין שהכל קרה כל כך מהר שלא הספקתי להבין מה קורה [אני רק זוכרת שאמרתי לעצמי שזה בטח חלום צלול], והכל היה במן חדר שהקירות שלו מקושקשים בגרפיטי, משהו הזוי O_O הבעיה שלי, היא שאני לא יודעת אם זה היה חלום צלול במודעות נמוכה, או שזה היה חלום רגיל שכאילו חלמתי על חלום צלול. כי אני זוכרת שבמהלך 10 השניות שבהן חשבתי שזה היה חלום צלול, אז ככה ב-4 שניות האחרונות התחלתי להסתכל על כל המקרה כזה מהצד... מוזר
מצטערת על החפירה, כל עזרה תתקבל בברכה D: תודה,
מורן