זקוקה ל

../images/Emo124.gif זקוקה ל ../images/Emo101.gif

א- תודה לכל מי שראה את הזעקה שלי ופתח את ההודעה!!! ב- אני נכנסת המון לפורום מציצה בשקט ונדהמת כל פעם מחדש!!! ג- נגיע לעניין.. ככה: הבנים של המחזור שלי בצבא קיבלו ריתוק ארוך.. אפילו ארוך מאוד.. העניין הוא שהשבת הבאה של החג הם היו אמורים להיות בבית, ועכשיו הם יצטרכו לבלות אותו בבסיס. חשבתי מה אני יכולה לעשות ע"מ להמתיק להם קצת הריתוק וישר חשבתי עליכם!! אז ככה: אף פעם לא עשיתי שום דבר כזה, אני ממש צעירה
בתחום: אני רוצה לצייר להם על העוגה את הסמל של חיל המודיעין (
), מה אני צריכה לקנות ואיפה אני יכולה להשיג את הדברים האלה ב י ר ו ש ל י י ם, כמובן שאין לי מושג מהי אותה טכניקת העתקה גם.. ועוד משהו חשוב.. הבסיס רחוק אז העוגה תעבור נסיעה של 3 וחצי שעות.. (זה אפשרי בכלל???) איזה עוגה כדאי לי לאפות, עוגה שתשרוד את הנסיעה.. אני יודעת שיצא ממש ארוך אבל אני אהיה ממש ממש אסירת תודה לכל מי שיענה!!!

ענתבר

New member
הצעה -

בתור התחלה תכנסי לכל המקומות הנמצאים בפס למעלה - קישורים וכו... - יש שם הרבה חומר ותשובות לגבי העשיה מההתחלה. לאחר שתקראי אני בטוחה שיהיה לך הרבה ידע והמון חשק לנסות. ואז גם תוכלי למקד שאלות להבנה עמוקה יותר וכולנו נוכל לעזור לך. בהצלחה ושהייה נעימה לחיילים (עד כמה שאפשר).

דלית 3

New member
כל עוגה יציבה מתאימה לציור. פיסול

דורש עוגה יותר קשה בתלות בכמות הפיסול (מבחינת המשקל). את יכולה להכין את העוגה המוכנה של דנקן היינץ - קלה, טעימה ומתאימה לציפוי ב-RFM. ללמוד תתחילי בשירשור הפרוייקטים. לקנות בירושלים - יש כמה חנויות. תעשי חיפוש מתקדם לפי "ירושלים" בכותרת או בתוכן ותמצאי כתובות. בהצלחה

t a l talim

New member
כל הכבוד על היזמה!

(אגב- זה רעיון טוב גם בשבילינו- עוגות לחיילים...) אין כל בעיה לנייד את העוגה- אפילו לחוצלארץ! תניחי אותה בקופסא יציבה, והיא תגיע ללא בעיה. מצטרפת לעצתה של דלית- הסברים ומתכונים במאמרים, רעיונות בקישורים, הסברים מאיתנו.

למעלה