שמחה על התמיכה
New member
../images/Emo124.gifזואילי............./images/Emo51.gif../images/Emo140.gif
אז נכון שלא הייתי כאן הרבה זמן, בערך חודשיים
....עומס רב בעבודה ובנוסף בחורה חדשה שצריך ללמד אותה את העבודה, כי תאריך הניתוח הולך ומתקרב.....(אין לי זמן בכלל לבקר
) בפעם האחרונה שנכנסתי, עוד הייתי עם עניין הפריאנלי וטפסי ההתחייבות למיניהן.... הייתי צריכה להגיע לתל השומר כדי לקבוע את תאריך הניתוח, כשהרבה קודם (ביקורי הקודם בתל השומר) כבר התחלתי לדאוג לטופס ההתחייבות לניתוח... אז יצא (כתבתי על זה אז) שקיבלתי התחייבות די מהר, הלכתי לקחת את ההתחייבות ומסתבר שהיה זה התחייבות כבר לניתוח, באמת מהר
(כללית). אז יצא שנאלצתי להגיע לתל השומר ללא התחייבות, אלא עם התשלום הרגיל
... אבל מצד שני שמחתי, כי העדפתי לשלם את ה- 100 ש"ח (אני יודעת שזה 98.. אבל לא נתנו לי עודף
) כשטופס ה- 17 לניתוח מוכן ומזומן. והתודה לזואילי היא כי אז עוד יצא לי מעט לבקר כאן טיפה וקראתי שזואילי כתבת למישהי, כבר לא זוכרת למי (יותר מחודש עבר...), שצריך טופס 56 ולא טופס 17.... איזה מזל שקראתי את הדברים האלה לפני ש"נעלמתי" מכאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למחרת הלכתי לקופ"ח האם שלי, בדקתי איזה טופס קיים אצלהם, מסתבר שהיה זה ט. 17 ללפרוסקופיה - ניתוח אישפוז יום.... מיד קבעתי שוב תור לרופא הנשים שעזר לי עם הטופס הראשון (המלצה של מזכירת רופאת המשפחה שלי
להגיע אליו, לאחר שבכיתי לה שאין לי כזה דבר, רופא נשים, כמעט 10 שנים).... ולאחר עוד כשבועיים וחצי... יש אישור
היום בדקתי בשיבא שאכן זה האישור המתאים... וזה מתאים
איזה מזל שיש אותך זואילי
תודה
תודה
כי זה רק בזכותך!! טוב... מקווה שבהזדמנות הקרובה אוכל להתעדכן מעט, אבל הייתי חייבת להכנס לומר תודה לזואילי.... יום מקסים לכולכן
אז נכון שלא הייתי כאן הרבה זמן, בערך חודשיים