זואילי...........

../images/Emo124.gifזואילי............./images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

אז נכון שלא הייתי כאן הרבה זמן, בערך חודשיים
....עומס רב בעבודה ובנוסף בחורה חדשה שצריך ללמד אותה את העבודה, כי תאריך הניתוח הולך ומתקרב.....(אין לי זמן בכלל לבקר
) בפעם האחרונה שנכנסתי, עוד הייתי עם עניין הפריאנלי וטפסי ההתחייבות למיניהן.... הייתי צריכה להגיע לתל השומר כדי לקבוע את תאריך הניתוח, כשהרבה קודם (ביקורי הקודם בתל השומר) כבר התחלתי לדאוג לטופס ההתחייבות לניתוח... אז יצא (כתבתי על זה אז) שקיבלתי התחייבות די מהר, הלכתי לקחת את ההתחייבות ומסתבר שהיה זה התחייבות כבר לניתוח, באמת מהר
(כללית). אז יצא שנאלצתי להגיע לתל השומר ללא התחייבות, אלא עם התשלום הרגיל
... אבל מצד שני שמחתי, כי העדפתי לשלם את ה- 100 ש"ח (אני יודעת שזה 98.. אבל לא נתנו לי עודף
) כשטופס ה- 17 לניתוח מוכן ומזומן. והתודה לזואילי היא כי אז עוד יצא לי מעט לבקר כאן טיפה וקראתי שזואילי כתבת למישהי, כבר לא זוכרת למי (יותר מחודש עבר...), שצריך טופס 56 ולא טופס 17.... איזה מזל שקראתי את הדברים האלה לפני ש"נעלמתי" מכאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למחרת הלכתי לקופ"ח האם שלי, בדקתי איזה טופס קיים אצלהם, מסתבר שהיה זה ט. 17 ללפרוסקופיה - ניתוח אישפוז יום.... מיד קבעתי שוב תור לרופא הנשים שעזר לי עם הטופס הראשון (המלצה של מזכירת רופאת המשפחה שלי
להגיע אליו, לאחר שבכיתי לה שאין לי כזה דבר, רופא נשים, כמעט 10 שנים).... ולאחר עוד כשבועיים וחצי... יש אישור
היום בדקתי בשיבא שאכן זה האישור המתאים... וזה מתאים
איזה מזל שיש אותך זואילי
תודה
תודה
כי זה רק בזכותך!! טוב... מקווה שבהזדמנות הקרובה אוכל להתעדכן מעט, אבל הייתי חייבת להכנס לומר תודה לזואילי.... יום מקסים לכולכן

gui1

New member
באמת מזל שיש זואלי וגם שאלה

במסגרת דיאטת האביב האם למישהוי יש אופניים שלא בשימוש אני רוצה להתחיל לרכב ואין לי כוח לקנות רכבתי כבר בעבר אז אל פחד אני יודעת איך

galim29

New member
לשמחתי אין גם לא בתיאוריה../images/Emo8.gif

אני כזאת פדלאה שאפול בטוח תוך דקה ורבע או במדרגות בניסיון נואש להעלות אותם לבית שישמשו כקולב... זה היה גורלם של האופני כושר שנמסרו לא זוכרת כבר למי... שיהיה בהצלחה יקירה.. תני קפיצה לקפה אם את בשוונג

זואילי

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אני שמחה לשמוע שהכל הסתדר
זה לא רק בזכותי... זה בזכות המידע שאנחנו אוספות ומחליפות פה ומשתפות, שיש לו ערך רב ובדיוק בשביל זה אנחנו דיירות ב
המקסים שלנו. תמשיכי לעדכן אותנו והמון המון
חיבוקים ונישוקים

נכון, את צודקת ../images/Emo13.gif

יש כאן דיירות מדהימות אחת אחת ואת דיירת מיוחדת ומקסימה
ובאמת שהפעם זה היה בזכותך...אז שוב
ו...אני... לעומת זאת דיירת די נעלמת
לצערי... תודה על האיחולים

זואילי

New member
../images/Emo207.gif הידעתן????

חודש מרץ הוא חודש המודעות לאנדומטריוזיס בעולם
איזה כייף לקחת חלק בחגיגות פה בארצנו הקטנטונת. נצא לרחובות עם פרחים בשיער ודגלים אדומים עוטפי בטן ונשמח על שהגענו עד הלום!

gui1

New member
אפשר גם לרכב על אופניים

למי יש להשאלה ? שוב בירבבתי את הבקשה בצורה מתוכמת

gui1

New member
נפתח קורס למתחילות לריקודי בטן

ביום רביעי בגבעתיים שעור ניסיון ביום רביעי 20 אחלה מורה פרטים במסרים מומולץ

קרנון32

New member
אני רותה לרקוד...

איפה ? איפה? פרטים... זה מעולה בשבילנו נשות האנדו' מזיז את כל האזור אשמח לפרטים ושבוע נפלא לכולן

gui1

New member
הפרטים

קניון גבעתיים קומה ג היכן שמכון הכושר מחר אדע את השעה המדויקת הקורס נמשך שעה +_

dalia3112

New member
ריקודי בטן בסטודיו C

מישהי מכן ממליצה ? אני מתעמלת בסטודיו C כבר שנתיים ומרוצה . ניפתח בסניף שלי חוג ריקודי בטן למתחילות ואני מתלבטת האם להירשם

זואילי

New member
../images/Emo124.gifבנות, יום שני היום ../images/Emo70.gif

הצביעו בחוכמה, או במילים אחרות - הצביעו לנתנאל

זוזו חיכיתי להודעה שלך ../images/Emo13.gif

אחרי ששמעתי עכשיו שהיום הגמר ישר חשבתי עלייך ועל ה-
שלך והייתי בטוחה שעוד מעט תתני לנו הוראה להתחיל במתקפת SMS והנה אני נכנסת לפורום וכבר הספקת לפרסם את ההוראה

gui1

New member
לגבי קורס של ריקודי בטן פרטים אחרונים

מקום: קניון גבעתיים קומה 5 סטודיו שעה תשע ורבע בלילה תשלןם שיעור ניסיון חינם המלצת השפ : להגיע עם בטן מלאה וציצי גדול ולשמוח עד אין סופ

למעלה