זה רשמי.

Miss Kitty

New member
../images/Emo124.gif זה רשמי.

ניק ופאריס נפרדו. אחרי מערכת יחסים של 7 חודשים, ניק קרטר ופאריס הילטון סיימו את מערכת היחסים שלהם. ניק: "זה הזמן של החיים שלי. אני עכשיו בסטודיו, מקליט, מתכונן עם הבנים (הבקסטריט בויז) לסיבוב הופעות. אני רוצה להיות חופשי לצאת עם אנשים אחרים וגם נמאסו עליי כל השמועות על היחסים שלנו" ניק ופאריס יצאו למסיבה עם המנהל של ניק ומספר חברים ביום חמישי, ונפרדו ישר אחרי המסיבה. הדובר של פאריס כתגובה: "זה זמן עסוק בשביל פאריס. היא רוצה להתמקד בקריירה שלה. היא מקליטה דיסק, היא כרגע סיימה לצלם סרט, וחודש הבא היא מתחילה לצלם סרט חדש."
ומה עם הקעקועים?! ניק תקוע עם קעקוע של פאריס על היד, והיא תקועה על קעקוע של ניק על התחת!

airgirl

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif

ייששששששששששששששש!!!!!
אני רק מקווה שהוא לא עצב או משו כזה... באמת מה יהיה עם הקעקוע
הוא ישאיר אותו על היד לנצח? =/

backstreet girl

New member
אויממיגאד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה!!!!הם כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך מאוהבים!!! והם היו ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מממש ממש ממש ממש ממש ממשמש ממש ממש ממש ממשממש ממש ממש ממש ממש ממשממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מממש ממש ממש ממש ממש ממשמש ממש ממש ממש ממשממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מממש ממש ממש ממש ממש ממשמש ממש ממש ממש ממשממש ממממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מממש ממש ממש ממש ממש מתוקים יחד!!!! אני מקווה שהם לא שבורים(אבל אני בטוחה שכן..) חבל...

NarihS

New member
ווואווו!

ידעתי שזה יקרה מתישהו!!! ידעתי שהם לא יחזיקו מעמד!! ובאמת מה הוא יעשה עכשיו עם הקעקוע??? עכשיו הוא יבין עד כמה זה היה טעות!! וממש לא הכרחי!!

LiOr CaRtEr

New member
אם הקעקוע זה באמת מה שמטריד אתכם...

מה הבעיה? טיפול לייזר וזה יורד.. זה לא כאילו אין להם תקציב. חוצמזה, שאולי השמועות על הקעקועים לא נכונות? חפיף... קעקוע מיותר זאת לא הבעיה. איכשהו אם הם נפרדו אני מניחה שזה יותר מבעיה של זמן, לא נפרדים בגלל זה. אז יש מצב שיש להם עכשיו או תהיה להם עכשיו תקופה לא קלה מבחינה רגשית, אבל אם זה מה שצריך לקרות אז טוב שזה קרה. ואם הם נועדו להיות ביחד, זה לא הסוף. קיצ'י או לא.. זאת האמת! אז מזל טוב אני מניחה - התחלות חדשות.

Miss Kitty

New member
השמועות על הקעקועים נכונות..

של ניק לפחות.. את התחת של פאריס לא ראיתי
אני מקווה שהם יחזרו להיות ביחד..

hadasrulez

New member
בלע =\ הם היו חמודים ביחד...

אני לא יודעת אם לשמוח או להיות עצובה =\

sivanick

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה כ"כ עצוב!! הם היו חמודים ביחד! אבל כל התירוצים האלה שהם הביאו זה עם הקריירה וכל החארטה האלה זה ברור שזה לא נכון זה תירוצים עלובים בגלל קריירה נפרדים?! אני מניחה שאם זה טוב בשביל ניק אז..צריך להשלים עם זה

../images/Emo12.gif

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

LiOr CaRtEr

New member
די כבר רוני! את לא יודעת את זה!

אל תגידי סתם! יואו זה ממש מעצבן אותי!!! אתן לא שם, אתן לא יודעות מה עובר עליהם אל תגידו סתם!!

backstreet girl

New member
אני לא אומרת סתם!!!!!

הם היו מאוהבים אז סביר להניח שהוא שבור מהפרידה!!!

hadasrulez

New member
כל סוף מביא להתחלה חדשה ../images/Emo9.gif

*חשה מורה* חחחח לפחות דבר אחד למדתי

mya 6

New member
אוי ענק!!!!

הוא תקוע עם קעקוע של "פאריס" על היד והיא תקועה עם קעקוע של "ניק" על התחת!!!!!!!!!!!! מצחיק!!!! אני מאחלת לפאריס כל טוב. ואל תדאגו לשניהם. הם יחזרו לעצמם יותר מהר ממה שאתם חושבים...

sivanick

New member
יש כתבה עליהם בוואלה

ושם רשום שהיוזמה הייתה של פאריס
בקישור למטה..

airgirl

New member
../images/Emo12.gif

אני הייתי די בטוחה שהיוזמה הייתה של ניק.. כי הוא יצא לבלות באותו ערב וכל זה.. מוזר... =\.. אולי אלה סתם שמועות.. מי יודע...

למעלה