ווינר-סיכום העונה

זונע

New member
../images/Emo124.gifווינר-סיכום העונה../images/Emo124.gif

עוד עונה של ווינר הסתיימה בשעה טובה. לפני הכל אני רוצה להודות לכמה אנשים שלקחו חלק בווינר: אופיר, שהיה יחד איתי בכל הארגון, הכנת הטפסים, הפרסום...כל הרעיונות, המחשבות וההצלחה-בזכותו. עידן, שהכין את הטבלאות כל שבוע בלי לפקשש אפילו פעם אחת. בפעם הראשונה הטבלאות עוצבו באתר נפרד, והן היו מאורגנות בצורה נהדרת שלדעתי מאד תרמה לעניין. ואחרון חביב נמשל, שהרי למי אפשר להציק בקשר לפרסים...
בקיצור, תודה לכולם. מקווה שנהניתם.

זונע

New member
../images/Emo130.gifהזוכים../images/Emo130.gif

|כמובן, לחלק המעניין: הזוכה בבית המנצחים הוא....gulu19
הזוכה בבית המפסידים הוא...Ron256
מזל טוב לזוכים
על הפרסים נודיע ממש בקרוב. הנה הטבלאות, למי שרוצה להתלונן על משהו...
http://geocities.com/idan_nadi/winner.html (תודה לעידן
כמובן)

זונע

New member
ועכשו תורכם להגיב...../images/Emo191.gif

האם נהניתם בכלל בעונה החולפת של הווינר? האם מצאה חן בעיניכם שיטת הראש-בראש? האם נהניתם יותר או פחות ביחס לעונות קודמות? ובכלל כל מה שיש לכם להגיד...להעיר...לתת עצות לעונה הבאה...לקנות לי ספורטר... הכל כאן
זהו. נתראה בעונה הבאה.

תגובה

נהניתי מאוד הווינר מנוהל בצורה יפה לאללה כיף מאודג להיות חלק בזה אפילו שהעונה לא היה לי זמן כי המחזורים החשובים בווינר היו בזמנים שסגרתי שבתות בצבא..בעונה הבאה לדעתי לבטל תראש בראש ואת השיטה עם הנקודות זה מבלבל מאוד ואנשים תלויים באחרים כדי להצליח עונה שעברה השיטה הייתה הרבה יותר טובה אבל זה לא מוריד את התענוג של להשתתף בדבר הנהדר הזה וכל הכבוד למארגנים

היה נחמד אבל...

אני חושב שהשיטה החדשה לא ממש פעלה. כל המשחק עם הנקודות והכסף הוביל סתם לסירבול ובתכלס לא ממש העלה את ההנאה שלנו מהמשחק. אבל בסך הכל, ארגון מעולה, עבודה טובה וטפסים כמו שצריך ולתפארת מדינת ישראל.

gulu19

New member
פידבק

כמו שאמרו לפני, היה ממש אחלה האירגון, הטפסים, הטבלאות והמתח של מחזור אחרון... החלק של הראש בראש קצת מיותר, זה פשוט לא מתאים לווינר.

xlev

New member
מאוד נהניתי

באמת הוינר הוא מפעל שראוי לשבח , כל הכבוד לזונע עידן ועקנין וכל מי השהיה מעורב בזה. עכשיו למען האמת...עד עכשיו לא הבנתי את השיטה של הנק'...לדעתי עדיף לעשות את זה כמו נביאים בכתום, כולם על כולם עד למחזור האחרון של האטריק.

היה נחמד ביותר

העונה הראשונה שלי במשחק. לא הספקתי להתתשף בשבועיים האחרונים בווינר בגלל לחץ בלימודים. כל הכבוד למארגנים.היה מצויין נ.ב הערה בונה: לפי דעתי הטופס כמות שהוא נראה קצת מבולגן. אם היה אפשר לעשות טופס שיותר נחמד לראות הכל בצורה מסודרת...(בוורד לדוגמא) אז היה עוד יותר מהנה

zukim

New member
מהוד נהנתי ../images/Emo13.gif

הטפוס תמיד היה מושקע וטוב. ואתר הנוסף באמת עזר להבין את הניקוד.

זונע

New member
../images/Emo130.gifהפרסים...../images/Emo130.gif

הפרסים הם דיסק של אפרת גוש וכובע מתנת תפוז רון וגלעד מתבקשים לבחור איזה מבין השניים כל אחד מהם רוצה.

זונע

New member
כנראה שלא

כבר יום שני היום, צריך לארגן צוות(ווקנין בעבודה או לומד לפסיכו' רוב היום...) וכמובן לעשות הרשמה. כרגע לא יהיה בשבת הקרובה, אבל במחזור 2 יהיה.

get low

New member
ביזיון

למה הזוכה בבית המפסידים מקבל פרס, ולא המקום השני?

למעלה