והיכן השרשור החיובי להיום?

odeia

New member
אני מחכה לו הכיליון עיניים, יש לי

מה לכתוב שם

odeia

New member
אם את מחכה, גם אני, נשבנה יחד

על הבלקוני של המרפסת ונחכה לו.

../images/Emo6.gif מפאת השעה המאוחרת,

כדאי שנתחיל, מקסימום עציון יכנס ויעשה לנו שמייח, כמו שהוא יודע
היום היו אצלי 2 חברות, ליאת פלוס ו- foofoo (כל אחד בנפרד) והיה ממש נחמד לשבת ולקשקש איתן, לראות תמונות יחד, להזכר בתקופות שונות ולהווכח כמה שהעולם קטן.

odeia

New member
היום, ביום הזה ממש..... העזתי

ודיברתי עם בוסתי בנוגע לעסק שהיא נתנה לי. אמרתי לה שאם היא רוצה אותו, בבקשה, אני לא מעוניינת בשום מתחים בניינו. היא אמרה שהיא רק רוצה שהדברים יהיו גלויים והראתי לה שהם ככה (ע"ע לקוח שהגיע אלי ואמרתי לה על כך למרות שלא קשור למשרד). אמרתי שבכל רגע שהיא תרצה, שרק תגיד וזה שלה. שמחתי שניקיתי ככה את האווירה. אח"כ הגיע לקוח מקסים (שאני "מתה" עליו וכבר עזר לי בעניינים חשובים) והביא לי 2 בקבוקים גדולים של שמן זית, תוצרת עצמית. עשה לי טוב. ואורן - במיוחד בשבילך, בנתיים מוותרת על הבלעות באדמה.

sipi1

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד על היוזמה !

כמה טוב לקבל פידבק מעריך על עבודה טובה שעשית. שמחה שהכל מסתדר לך בסופו של דבר !

odeia

New member
כמו שאת יודעת, יש שם המון עליות

וירידות, כרגע תקופה של עליות. מה שכן, עם השנים נירידות מצטמצמות וגם התגובות שלי מתמתנות. עכשיו רק מחכים לך.

odeia

New member
מחכה לקולות השמחה שלך מחר

את יודעת שכל ידיי אליך (וגם האנרגיות).

יום מלא מחמאות על הילדים ../images/Emo57.gif

בבוקר הלכתי עם הוד לגן ולשם שינוי לא מיהרתי אז ניהלתי שיחה עם הגננת וקיבלתי כל כך הרבה מצמאות על הוד שממש עשו לי את היום. אחרי כן נסעתי עם הגן של דביר לגן המוסיקלי ולמדתי כמה הוא אהוב על החברים בגן. כל הבנות באות ומחבקות ומלטפות אותו "דבירי, דבירוש'" ועוד חבוק ועוד ומספרות לי כמה הן אוהבות אותו
. ממש שימח אותי. בנוסף היה לנו ממש כיף בגן המוסיקלי.

למעלה