ה-BEP בארץ

poogy71

New member
הדג נחש לא יחממו את ההופעה

ככה לפחות אומרות כל השמועות למישהו יש פרטים?

יש לי הפתעות

שלום לכולם בטח כולכם עכשיו באיזה בילו של ערב שישי , ואני פה בביתי הקט והצנוע סוגרת לכם הפתעות לגבי המופע ובטח אתם שואלים איזה הפתעות, אני אני ארמוז לכם על אחת זה קשור לסינגל הראשון המצליח של הלהקה... ובטח אתם יודעים על מה אני מדברת " איפה האהבה ..." בהופעה יהיה משהו יוצא דופן , חדשני, ולוויני משהו טרנ אטלנטי,( ולא לין הטרנסית שתעשה לפרגי תסרוקות) משהו חוצה גבולות ואפילו קווים כחולים( מי שלומד גאגורפיה יבין על מה אני מדברת) אני רק רומזת ומקקוה שייצא לפועל אז ג'סטין תתכונן וגם אתם קהל שלי ג'סטין לא יכול להגיע ( אבל תמיד יש הפתעות) ... מקווה שתבינו שלכם ברנדה העומלת קשה , ממש כמו נמלה של רחל המשוררת רק אצלי העולם לא צר היה בעבר כי באתי ממצוקוצ והתפתחתי

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני לא שמעתי על ../images/Emo15.gif

זה איפה שמעת

v e g a

New member
הבנתי!

הבלאק אייד פיס יעבירו לנו שיעור גאגורפיה יחד עם ג'סטין טימברלייק! וזה ישודר בלווין לאוקיינוס האטלנטי! וואו ברנדה, את גדולה!!! NOT

muldercrushed

New member
איזה מגעילים אתם!!

שיואו!! עשיתם לה לינצ' והיא כולה חדה לנו חידה! תנסו לפתור במקום לייבש אנשים סתם ככה!!! תלמדו מפורומים אחרים!!! אתם מוציאים אותי לתרבות רעה!! בושו והיכלמו.

koral669

New member
את היית כאן בזמן שהיא כתבה את

ההודעה הראשונה שלה? היא סתם איזה אחת שעובדת עלינו וטוחנת לנו במוח שהיא האמרגנית של "שלום העין השחורה"
[אגב, תרגום לא נכון
] היא סתם אומרת שטויות.

muldercrushed

New member
זו עדיין לא הצדקה לכזו הכפשה.

היא אולי באמת לא משו אבל ככה לרדת עליה?! אני הייתי מסתפקת בסמיילי כזה--->:p

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

כאילו זה עניין של פרשנות יש אנשים שיעלבו אם יגידו להם חופרת אבל אני..פפפ אני רייצ'ל "החופרת" וורטן

koral669

New member
רגע, קשקשנית זה מעליב?

וחוצמזה, אם היא נעלבה - היא תגיד.

muldercrushed

New member
טוב. בואו נעזוב את זה.

אני לא רוצה להיות משמר המוסר של הפורום הזה. מעכשיו אני אשרשר לשירשורים אחרים.

למעלה