ה ו ד ע ו ת . . .

../images/Emo124.gif ה ו ד ע ו ת . . .../images/Emo42.gif

שלום שלום!
שתי הודעות לי אליכם:
קודם כל: המילון! לא, הוא לא נעלם סתם, פרוייקט מילון המונחים הפורומי יצא להפסקה. בינתיים- נמצא דרכים אחרות להעסיק אתכם..
והפרוייקט ימשיך, מתישהו, בעתיד, כשיתחשק לנו.
שנית:המנהל "פדרציה"... הניק המשותף שלי ושל ניב עדיין קיים, אלא שבהנהלת תפוז החליטו שניקים משותפים כאלה שלא עושים בהם שימוש ניכר- יהפכו למאסטרים (אדומים, בשבילכם). קשה לומר שהרעיון מצא חן בעיני, אבל מילא... רק שתדעו מה ולמה. זהו בינתיים!
טאשה

פדרציה

New member
הדגמה קטנה....

מאסטרים הם בעצם "סתם גולשים", רק עם כינוי בצבע בורדו
אין להם אפשרות לחסום/למחוק/לשרשר וכדומה. זו דרך לסמן גולש פעיל מאוד שתורם הרבה לפורום, או גולש שהמנהל רואה אותו כמומחה בתחום.

ליזידי

New member
יש מצב לשדרוג...? ../images/Emo22.gif

אני מומחית להכנת מרק חובזה! ומרק אבן! לעניות דעתי כישרון זה יכול לתרום רבות לפורום! הצביעו ליזי לשליטה עולמית! "איטס ליזי אנד דה בריין, יס ליזי אנד דה בריין - וון איז דימנטד, דה אודר אינסיין..."
ובכלל, כולם מכירים את האינטגריטי שלי - אני לא מייפה או משנה את עצמי רק לשם שעשוע, הכל אמת, באלוהים. ואם לא, חכו חכו, אני אחשיך את ההודעות שלי לאות הזדהות עם המועצות המקומיות!
מצד שני... מה הטעם בזה אם אי אפשר למחוק לאנשים הודעות או לעשות להם kick בצ'אט...
איפה הכיף? אני הולכת לשרוף כמה נמלים עם זכוכית מגדלת.

Bufreak

New member
אני ומשה *הצלנו* את העולם היום!

את יכולה להתעלות על זה? אני אומר שאני ומשה צריכים להפוך למאסטרים(אני חושב שראס יאהב את זה). אני ומשה, שלא ככל גיבורי הפעולה(חיחי), דווקא מתרברבים בכך שבזכותנו אתם חיים עכשיו. ומחר. אבל בעוד יומיים צריך להציל את העולם שוב. אנחנו בשוויץ, אם אתם צריכים אותנו. משה, מה שלום המכנס? דוד.

ליזידי

New member
אה..... כן.

רק שאתה שוכח למה אתם מצילים את העולם כל יומיים - בכדי לזכות בעונג ובכבוד שבחזיון זיו פניי (נו...) האציליים כשל סייח גזעי. ולא, אני לא טוענת שיש לי שיניים של סוס. רק למקרה שמישהו תוהה. יש לי שיניים צחורות ואלגנטיות כמו... כמו... כמו בפרסומת! הא!

ליזידי

New member
מתכון לג'חנון

רבים שואלים אותי: "ליזי, איך מכינים ג'חנון?" ובכן, למרות שתימניה אינני, אין סוד בישולי נסתר ממני. והיום אלמד אתכם איך מכינים ג'חנון משהו משהו, שופרא דשופרא, עשר מתוך עשר, אחלה סבאבה שבעולם, פצצות לגבות רסיסים לריסים טילים לתלתלים, גיל לעגיל. ובכן, הכינותי מראש סטייל בתיה עוזיאלי, חבילת ג'חנון אפוי בהקפאה. ראשית, נוציא את אריזת הקרטון של הג'חנונים מן המקפיא. בזהירות - אך בתקיפות - נפתח את האריזה מקצה אחד, ונוציא ג'חנון אחד (שימו לב למוטיב החוזר של אחדות, שבא לסמל אחדות בעם!). כעת נניח את הג'חנון בתוך תנור המיקרוגל. חשוב לוודא מבעוד מועד שהבאנו אותו לטמפרטורה של 200 מעלות וששימנו את תבנית האלוןמיניום של המיקרוגל בעזרת תמצית וניל. נשאיר את הג'חנון לאפיה זריזה וקלילה למשך 20 דקות במיקרוגל עד לקבלת גוון זהוב. במשך ההמתנה נטחן לכמה עגבניות את הצורה כדי לטפל באגרסיות שלנו. והרי לנו ג'חנון פלאי וקסום! נסו ותהנו! וואו! המלצת הגשה: עם כוסית דרמבואי בצד. כל דבר הוא נפלא עם כוסית דרמבואי בצד. ביחוד עוד כוסית דרמבואי מהצד של הכוסית הקודמת. פעמיים כי טוב.

Bajoran Priest

New member
ליזי, את מאוד פוריה בזמן האחרון : )

(המשפט הבא נתון לפרשנותכם החופשית)

[TNT]

New member
אם כבר ליזי אנד דה בריין אז צריך

גם את דה בריין שזה כמובן אני. זכיתי לשם הזה מסיבות שעדין חל עליהן צו איסור פירסום(אני יכול רק למסור שהמטרה היתה מעורבת) אבל אתם עוד תשמעו עלי מוהא מוווההההא

למעלה