התפקדות יולי

orlupo

New member
לילך, ואו!!

לילך, את הטכנית הראשונה שאני מכיר...
ועוד גם מזכירות....:-O בסוף גם תקחי ליוסי תתפקידים...
וגם את צפית ברב חן בצופן דה וינצ'י כשהדוכן פופ קורן נשרף?:-O גם ידידה שלי ואמה היתה שם...

ואני...

שם: נועה ויס תאריך לידה: 31.12.89 סניף: כפר שמואל אימפריה! תפקיד במכבי: מדריכת שכבת ה' עולה לכיתה: יא. תוכניות לחופש הגדול: מחנה, בייביסיטר, התנדבות בבה"ח. איך החופש עד עכשיו? לא ממש הרגשתי אותו איך התעודה? נחמדה.. מתרגשים לקראת שנה הבאה?לא ממש.. מה הדבר שאתם הכי מצפים לו בחופש? נראלי מחנה...אין עוד משהו מיוחד. שיר שעשה לכם את החודש: "ממשיכים לרוץ" ספר שעשה לכם את החודש: לא קוראת ספרים.. סרט שעשה לכם את החודש: לא בדיוק עשה לי את החודש אבל זה סרט נחמד..."16 רחובות". have a nice summer!

cenas girl

New member
מתפקדתתתתתתת.

שם:חן אבידור תאריך לידה:10.10.1991 סניף:ראשוןןןןן תפקיד במכבי:הדרכה, גם שנה הבאה כנראה. עולה לכיתה:י' תוכניות לחופש הגדול:אילת, מחנה, טיול בוגרים איך החופש עד עכשיו?נהדר! איך התעודה?סבבה מתרגשים לקראת שנה הבאה?כןןן. מאוד. מה הדבר שאתם הכי מצפים לו בחופש?להנות. שיר שעשה לכם את החודש:התחלה חדשה של בנזין, שיר סיום של החטיבה
ספר שעשה לכם את החודש:ג'ינג'י בפעם המיליוןןן. סרט שעשה לכם את החודש:לדפוק חתונה תמונה שלכם (צרפו לתגובה):מצורפת:)

hadita22

New member
גמאני=]]

שם:רביד תאריך לידה:30.10.1992 סניף:גדרה תפקיד במכבי:חניכת ח', שנה הבאה בוגרת.. עולה לכיתה:ט' תוכניות לחופש הגדול:קורס מדריכים, מחנ"ק.. ואחרי זה נראה כבר.. מתרגשים לקראת שנה הבאה?כן.. מה הדבר שאתם הכי מצפים לו בחופש?קורס מדריכים.. שיר שעשה לכם את החודש:תגידי לי את / שי גבסו ספר שעשה לכם את החודש:וינטר בלו-ילדת פיות/ שכחתי מי כתבבב
סרט שעשה לכם את החודש:מעבר ליער
תמונה שלכם (צרפו לתגובה):מצורפתת

מתפקדתת

שם: תאריך לידה: סניף:ראשון תפקיד במכבי:מדריכה ה' עולה לכיתה:י' תוכניות לחופש הגדול:מחנה קיץ, אילת חברות חבירם ועוד.. איך החופש עד עכשיו?מעולה איך התעודה?מעולה:) מתרגשים לקראת שנה הבאה?כן מה הדבר שאתם הכי מצפים לו בחופש? החופש עצמו שיר שעשה לכם את החודש:were is yore boy tonight ספר שעשה לכם את החודש:צופן דה וינצ'י סרט שעשה לכם את החודש:סטלה עם כל מקום תמונה שלכם (צרפו לתגובה):אני השמאלית וחן (cenas girl) הימנית

היי :] חדשה פההה

שם:חן שרון תאריך לידה:11.12.1991 סניף:אור יהודה תפקיד במכבי:חניכת ח' עולה לכיתה:ט' :] מדריכה שנה הבאה :p תוכניות לחופש הגדול: קורס מחנה אילת ואולי חו''ל :) איך החופש עד עכשיו?מצווין ! :] איך התעודה?נחמדה מתרגשים לקראת שנה הבאה?מאוד :) מה הדבר שאתם הכי מצפים לו בחופש? להנות מהקורסססססס והמחנההההההה ! שיר שעשה לכם את החודש:who knew-pink ספר שעשה לכם את החודש:מסטול גלילה רון-פדר סרט שעשה לכם את החודש:50 דייטים ראשונים חח ישן אבל טוב :p תמונה שלכם (צרפו לתגובה): לא ממש ברורה אבל גם משהו :p

כל ח' בקשר לפגישה בואו נעשה משהוו:]

בואו נעשה מפגש כמו שרציתם כבר אין כל כך הרבה זמן :] מחכה לתשובה :] ..

../images/Emo140.gif ברוכה הבאה.

המוני חניכי ח' נכנסים... מי המפרסם המבריק שלקח על עצמו לשווק את הפורום במפגש ח'?

למעלה