התפקדות יולי

Rioter

New member
../images/Emo124.gif התפקדות יולי

[אני יודעת שזה רק מחר, אבל שווין] שם: תאריך לידה: סניף: תפקיד במכבי: עולה לכיתה: תוכניות לחופש הגדול: איך החופש עד עכשיו? איך התעודה? מתרגשים לקראת שנה הבאה? מה הדבר שאתם הכי מצפים לו בחופש? שיר שעשה לכם את החודש: ספר שעשה לכם את החודש: סרט שעשה לכם את החודש: תמונה שלכם (צרפו לתגובה): זהו. חודש (וגם חופש!) מהנה לכולם

Rioter

New member
../images/Emo45.gif מתפקדת

שם: שיר תאריך לידה: 13.12.1992 סניף: ראשון מערב תפקיד במכבי: חניכת ח', שנה הבאה (כנראה, עוד לא סגורה) הדרכה עולה לכיתה: ט' תוכניות לחופש הגדול: קורס מדריכים, מחנה קיץ, יכול להיות שגם חו"ל.. וזהו בעיקרון איך החופש עד עכשיו? נחמד ביותר איך התעודה? מצויינת מתרגשים לקראת שנה הבאה? קצת מה הדבר שאתם הכי מצפים לו בחופש? הקורס - למרות כל החששות שיר שעשה לכם את החודש: יש כמה ספר שעשה לכם את החודש: התמימין של הרלן קובן סרט שעשה לכם את החודש: הג'וב האיטלקי [ותודה לשקד] תמונה שלכם (צרפו לתגובה): מצורפת

orlupo

New member
איזו תמונה מוזרה...../images/Emo3.gif

ישנה כזו... תהיתי האם זו את...

אוקייי

אוקיי...לפני שאני אתחיל...למישהו יש אתספר השיאים של גינס?? שיכתוב בו ששירלי התעוררה בשעה שמונה וחצי בבוקר... טוב...התפקדות שם: שירלי תאריך לידה: 28.11.1989 סניף: ראשון מערב תפקיד במכבי: שנה הבאה מדריכה עולה לכיתה:עם שתי אותיות תוכניות לחופש הגדול: עבודה, מחנה קיץ, וזהו איך החופש עד עכשיו?מעייף איך התעודה? ממוצעת מתרגשים לקראת שנה הבאה? יש מצב.. מה הדבר שאתם הכי מצפים לו בחופש? לראות את עצמי קמה כל יום ב-6 וחצי שיר שעשה לכם את החודש: וואו לא יודעת... ספר שעשה לכם את החודש: אין... סרט שעשה לכם את החודש: אישה יפה

idanshaf2

New member
היי../images/Emo70.gif לקחת לי את התפקיד ../images/Emo13.gif

אבל בסדר נרשה לך אני מעודד יוזמה ומנהיגות בעיקר אצל בוגרים לעתיד
שם: עידן שפריר תאריך לידה: 16.12.1983 (כן אני זקן
) סניף: כ"ש אימפריה
תפקיד במכבי:מרכז תוכניות לחופש הגדול: מחנה קיץ כמובן, ואולי לטוס. שיר שעשה לכם את החודש: עוד לילה עבר של הדורבנים

orlupo

New member
עידן אתה לא יוצא איתנו לקורס?../images/Emo3.gif

ואם לא, אז יהיו איתנו רכזי סניפים?

idanshaf2

New member
לא ו..לא

מרכזי סניפים לא יוצאים לקורס וגם לא יהיו שם מרכזים של סניפים אחרים. יש במהלך הקורס פעולה אחת שמרכז הסניף מעבירים לחניכים של הסניףפ שלו שיצאו לקורס. וכמובן שבאים לבקר לפעמים

anat135

New member
../images/Emo176.gifאני-

שם:
ענת תאריך לידה:
23.10.91 סניף:
זכרון תפקיד במכבי:
מדריכה ה' עולה לכיתה:
י' תוכניות לחופש הגדול:
אמממ מחנה קיץ..וזהו האמת. איך החופש עד עכשיו?
טעון שיפור.. איך התעודה?
נפלאהה מתרגשים לקראת שנה הבאה?
אמממ האמת שממש לא. מה הדבר שאתם הכי מצפים לו בחופש?
שיעבור. שיר שעשה לכם את החודש:
--- ספר שעשה לכם את החודש:
השמינייה 2. ובנות בראון סרט שעשה לכם את החודש:
---- זהו.

orlupo

New member
גם אני מתפקד....

שם: אורתאריך לידה: 12.5.1992סניף: ראשון מרכז (או רגיל, או מזרח, או איך שתרצו...
)תפקיד במכבי: חניכת ח', שנה הבאה בוגר (מקווה מאוד... שלא יהיו בעיות עם ה-ג'
)עולה לכיתה: ט'תוכניות לחופש הגדול: קורס מדריכים, מחנה קיץ, אולי אצא לנופש קצר בארץ.. איך החופש עד עכשיו? חביב ביותראיך התעודה? לדעתי לא הכי אבל אם אפרפרסם פה תציונים הרבה בטח יגידו שטובה...
מתרגשים לקראת שנה הבאה? מאוד. בעיקר חושש.מה הדבר שאתם הכי מצפים לו בחופש? הקורס והמחנה - למרות כל החששותשיר שעשה לכם את החודש: יש כמה אבל הם לא ממש חדשים. What's My Age Again ו-Not Now של בלינק 182, Pain for pleasure של סאם 41, Give it away של RHCP ועוד כמה רק שאין כבר מקום חחחח...

orlupo

New member
בלאכס זה לא עשה שורות חדשות. מתוקן.

שם: אור תאריך לידה: 12.5.1992 סניף: ראשון מרכז (או רגיל, או מזרח, או איך שתרצו...
) תפקיד במכבי: חניך ח', שנה הבאה בוגר (מקווה מאוד... שלא יהיו בעיות עם ה-ג'
) עולה לכיתה: ט' תוכניות לחופש הגדול: קורס מדריכים, מחנה קיץ, אולי אצא לנופש קצר בארץ.. איך החופש עד עכשיו? חביב ביותר איך התעודה? לדעתי לא הכי, אבל אם אפררסם פה תציונים הרבה בטח יגידו שהיא טובה...
מתרגשים לקראת שנה הבאה? מאוד. בעיקר חושש. מה הדבר שאתם הכי מצפה לו בחופש? הקורס והמחנה - למרות כל החששות שיר שעשה לכם את החודש: יש כמה אבל הם לא ממש חדשים. What's My Age Again ו-Not Now של בלינק 182, Pain for pleasure של סאם 41, Give it away של RHCP ועוד כמה רק שאין כבר מקום חחחח...

assafein

New member
יאללה, נענה../images/Emo13.gif

שם: אסף אינהורן תאריך לידה: 9 למאי 1991 סניף: נעלה
תפקיד במכבי: רכז טכני עולה לכיתה: י' תוכניות לחופש הגדול: הרבה פיזיוטרפיה, ומחנה קיץ... אולי בסוף החופש לחזור להתאמן בכדורסל
איך החופש עד עכשיו? נחמד... אני כל היום במחשב/מנסה לנגן בגיטרה/מצלם דברים(בעיקר את הכלבה שלי) עם המצלמה הדיגיטלית... איך התעודה? יכלתי יותר, אבל היא מספיקה למה שרציתי... מתרגשים לקראת שנה הבאה? לא כל כך.. מה הדבר שאתם הכי מצפים לו בחופש? לצאת למחנה קיץ... שיר שעשה לכם את החודש: משהו ראה אתמול כוכב נולד??? אז השיר של 2 הבנות היה מרגש ברמות!!! ספר שעשה לכם את החודש: כל מוספי הספורט בידיעות ומעריב... סרט שעשה לכם את החודש: ראיתי רק סרט אחד... שהיה נחמד.. 4 המופלאים.. אבל הוא קטן ליד הסרטים האהובים שלי, שקר ומשפחת סופר-על
אין לי כל כך תמונות שלי, אז אני אראה לכם את שיעמום החופש...

5may5

New member
../images/Emo179.gifחודש מקסים!../images/Emo179.gif

שם: מאי חנינא תאריך לידה: 5.5.90 סניף: רמת עמידר תפקיד במכבי: אממ כרגע, צוות סנדאות.. ושנה הבאה אם לא רכזת צעירה אז הדרכה עולה לכיתה: יא' תוכניות לחופש הגדול: מחנה קיץ, ואולי לטוסס.. איך החופש עד עכשיו? מעולה איך התעודה? חמודה...חח מתרגשים לקראת שנה הבאה? האמת שקצת... מה הדבר שאתם הכי מצפים לו בחופש? מ-ח-נ-ה ק-י-ץ שיר שעשה לכם את החודש: פרח השכונות! ספר שעשה לכם את החודש: לא זכור לי... סרט שעשה לכם את החודש: לא ראיתי לאחרונה... תמונה: היישר מתוך הים בקורס העשרה--->

זה הולך ככה...

שם: אסיף שרתוק דרור
תאריך לידה: ה-31 לינואר 1994. סניף: כרמי יוסף. תפקיד במכבי: חניכה שעושה שמח לחניכים ותסכול למדריכים
עולה לכיתה: ז' תוכניות לחופש הגדול: להוריד הרבה קלוריות (בהליכה מהמיטה למטבח וחזרה) איך החופש עד עכשיו? אה... בהנחה שרק עכשיו התחלתי אותו?... איך התעודה? לא רעה
מתרגשים לקראת שנה הבאה? אמ. אני חושבת שכן. תשובה חד משמעית בסוף התגובה. מה הדבר שאתם הכי מצפים לו בחופש? אוגוסוט, חופש שומם עם הרבה שינה. שיר שעשה לכם את החודש: 'Let the sunshine in' מהמחזמר 'שיער'
ספר שעשה לכם את החודש: צופן דה וינצ'י. סרט שעשה לכם את החודש: סרט? מי רואה סרטים? תמונה שלכם (צרפו לתגובה): אני אנסה לחפור ולמצוא אחת... (תשובה חד משמעית: כן.
)

orlupo

New member
המחזמר שיער?../images/Emo2.gif

עכשיו אני מבין למה טחנו לנו אותו! הטקס סיום שלנו [עוד 5 ורבע שעות] בנושא מחזרות זמר....

D:

שם: שקד. תאריך לידה: 26.7.1992 סניף: ראשל''צ מערב תפקיד במכבי: אה..חניכה? עולה לכיתה: ט' תוכניות לחופש הגדול: סופרלנד,מפגש, חו''ל, מחנה, ימי הולדת, ובטלה. איך החופש עד עכשיו? מגניב. איך התעודה? מגניבה. מתרגשים לקראת שנה הבאה? כע =D מה הדבר שאתם הכי מצפים לו בחופש? חו''ל. שיר שעשה לכם את החודש: Daniel Powter - Bad Day ספר שעשה לכם את החודש: אין ^^' סרט שעשה לכם את החודש: וואי, לאדעת O_O המ, ראיתי הרבה >: תמונה שלכם (צרפו לתגובה): D: אני רוצה עוד שאלות ;;

אני עדיין פה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם:לילך ירושלמי תאריך לידה:5/4/1990 סניף:ראשל"צ מערב! תפקיד במכבי: לא להיבהל.... מדריכת ח', טכני ומזכירות עולה לכיתה:יא'... זה יתכן?!? תוכניות לחופש הגדול:הרבה מכבי....עבודה =]], מחנה קיץ, בתדודה כניראה באה לישון והכנות לטיסה שנה הבאה לפולין.... איך החופש עד עכשיו? "חופש"...חחחחח איך התעודה?נחמדה+++ מתרגשים לקראת שנה הבאה?כן... מה הדבר שאתם הכי מצפים לו בחופש? אממממ... יש הרבה.... שיר שעשה לכם את החודש?--- ספר שעשה לכם את החודש? לא יצא לי לקרוא ספר בזמן האחרון... סרט שעשה לכם את החודש?צופן דה וינצ'י [כי באמצע הסרט נישרף הבית קולנועה....] תמונה?!? תסתכלו בהתפקדות יוני....

למעלה