התפקדות~! [גם סמויים]

../images/Emo124.gif התפקדות~! [גם סמויים]

שם, גיל, מין, מיקום בארץ, מסר לאומה, דרכים ליצירת קשר. שם: יסמין. גיל: 17 ומספר חודשים. מין: נקבה. מיקום בארץ: פלישתית, אשדוד. מסר לאומה: *משהו שנון* דרכים ליצירת קשר: מסנג'ר ואימייל - MooNehe @gmail.com [תורידו את הרווח], אס"ק - 165939873. שבוע טוב.

impale

New member
תתברכי =)

אגב תתחברי למסן לפעמים XD שם: פרדי גיל: עוד חודשיים וחצי בן 17 מין: זכר מיקום בארץ: פלישתי, אשדוד. מסר לאומה: אם אתם יכולים לקרוא את זה-אתם לא ישראלים במקור. דרכים ליצירת קשר: מסנג'ר ואימייל - [email protected] יש איסי-מתחבר פעמיים בשבוע אז זה לא נחשב. יש פלא שאני לא אפרסם כאן כי אני לא עונה לו גם ככה ^^

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| *מתפקדת*

שם : דידע קאיבה רטפורד. =] גיל : 17 פחות 2. ^^ מין : יש כאן ילדים קטנים! >-<
נקבה. מיקום בארץ : שם.. שם.. יותר רחוק. לאלא, פנייה שניה. כע. שמה. חסוי. P: מסר לאומה : ג'אסט בי האפי! ^-^ דרכים ליצירת קשר : [email protected] מייל. [email protected] מסן. ^_^

Hao

New member
מתפקד, להחייאת הפורום!

שם: יניב גיל: בעוד חודשיים ו-29 ימים אני אחגוג 18(קשיש) מין: למה לא?(בדיחה ישנה...) מיקום בארץ: פלשת, אשדוד,ישראל מסר לאומה: "החמוצי שולט בכם", "דג קטן שחה בים ולפתע מצא חברה" דרכים ליצירת קשר: ICQ-203305261 מסנג'ר [email protected] פלאפון- 5********0

magicalgirl

New member
כן המפקד!(כמו תמיד באיחור -.-)

שם:ויקע/ויקית גיל: ניחניחניח...יומחמישי 15 ^^ מין: נקבע מיקום בארץ:חור בשם נשר >> מסר לאומה:כי פופקורן פאוור זה חזק
דרכים ליצירת קשר: מסנ':[email protected] אייסי:עוד פעם מת X_X מייל:[email protected] אתם מוזמנים להתריד

harar8

New member
אני

שם: הדר גיל: 18 מין: נקבה מיקום בארץ: ראשון לציון מסר לאומה: לה לה דרכים ליצירת קשר: אמייל: [email protected]

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif להלהלה

שם: ויאולטה גיל: 14 מין: נקבה מיקום בארץ: קיבוץ בדרום.. או שזה היה בצפון.. מסר לאומה: האינטרנט בן סבתא'שלו לא אבד לי כל היום TT דרכים ליצירת קשר:עזבו במילא עם רוב הרשימה אני לא מדברת

kagurush333

New member
me ../images/Emo153.gif

שם, לאסט גיל, 15 מין,
מיקום בארץ, קריות מסר לאומה, כולנו בני אדם! דרכים ליצירת קשר חסוי מדי

טוצית

New member
הוווווו רעיון טוב!!!

שם: טוף גיל: 15... פחות 3? מין: זכר בישי! נו טוב... נקבה בישית?!?!?! מיקום בארץ: יהוד^^ {כל מי שקרוב שיגיד לי!!!} מסר לאומה: לא כדאי לכם לתת לי לומר משו כזה כי ני מתחילה פילסופים... דרכים ליצירת קשר: אי מייל - [email protected] אס"ק - לא זוכרת.... אמ... תחפשו טוף בשם הפרטי... יש רק אחת^^ ו-ו- עוד מעט מסנ' מבטיחה!!!

אני

שם:מאדי גיל:16 מין:נקבה מיקום בארץ:באר שבע מסר לאומה:תזכרו שאנימה
וטלנובלות
דרכים ליצירת קשר:211-907-530 ICQ

idanem

New member
אני?

באיחור קל.. שם: עידן גיל: לא גיל..עידן! מין: בשמחה! עם מי/מה? מיקום בארץ: חור..אחד עם הרבה קרינה! מסר לאומה: התחכמות תהרוג אתכם, אני רוצה למות? דרכים ליצירת קשר: אני מחפש אותך - 165004733...שליח - [email protected]

חמוצי?@@

שם:דידית/מאנה^^ גיל:15 מין:לא ידוע XD מסר לאומה: אני לא נשואה לאנבי>>; *מאודמאודלאשנון* דרכים ליצירת קשר: חייגו למאדים מסן:[email protected] ^^

Hao

New member
מה זאת אומרת 'חמוצי?'

יש לך סקרנות בריאה... חמוצי זה למעשה בעלה של יסמין...(כבר חצי שנה נשואים). הוא הגיע מרחוק, מכוכב בשם ירוקת, הוא ירוק ופרוותי. וכולם צריכים לסגוד לו, והוא יודע איך עושה פרה וכבשה(אבל באמת!) אמא שלו היא אלכוהוליסטית שהקיאה אותו בטעות, האבא הוא גיטרה. סבא הוא פסנתר מזדקן. לפרטים נוספים ותמונות, צרו קשר...

למעלה