התפקדות אוקטובר

SuperKeren

New member
../images/Emo124.gifהתפקדות אוקטובר../images/Emo69.gif../images/Emo70.gif

שם: גיל+יום הולדת: מקום מגורים: מנהל\ת את: מסנג'ר: דרכי תקשורת אחרים: שאלות החודש: מאכל אהוב: מאכל שנוא: הסרט האחרון שראיתי: ואני ממליצ\ה או לא ממליצ\ה כי:

יובלוש26

New member
שילי..

שם: יובל גיל+יום הולדת: 12 וחצי 25.2.93 מקום מגורים: מושב קטנטן ליד ראשון מנהל\ת את: אה? כאילו פורום/קומונה וכאלה? אז לא מנהלת.. מסנג'ר: חח מי שרוצה שיבקש.. הוא כבר מפוצץ דרכי תקשורת אחרים: כנ"ל שאלות החודש: מאכל אהוב: אממ כרגע<? ספגטי? מאכל שנוא: וואייי יש מלאאא הסרט האחרון שראיתי: כולל בטלוויזיה? אם כן אז לפני איזה שעה ראיתי תסרט של מרי קייט ואשלי.. חופשה בשמש.. חח סרט חאמוד =) ואני ממליצ\ה או לא ממליצ\ה כי: ממליצה.. סרט יפה.. וגם יש שם כוסונים :)

adar cahlon

New member
../images/Emo9.gif

שם: אדר כחלון גיל+יום הולדת: 15.3.91 מסקנה- 14 וחצי מקום מגורים: צפת מנהל\ת את:
מה
מסנג'ר: [email protected] דרכי תקשורת אחרים: אייסי-238259790, טלפון, פלאפון
שאלות החודש: מאכל אהוב: פיצה ותפוחי אדמה
מאכל שנוא: ---------- הסרט האחרון שראיתי: לא רואה
ואני ממליצ\ה או לא ממליצ\ה כי: לא ממליצה כי אין על מה

שלי=]

שם: ספ גיל+יום הולדת: 15 31.10 עוד 26 ימיםםם וואוואהה
מקום מגורים: מודיעין מנהל\ת את: -- מסנג'ר: [email protected] דרכי תקשורת אחרים: ? שאלות החודש: לא דעתת.. מאכל אהוב: גם לא דעת מאכל שנוא: יש הרבה חח הסרט האחרון שראיתי: לדפוק חתונה ואני ממליצ\ה או לא ממליצ\ה כי: סרט גדווווווווווול

ברבית3

New member
שלי../images/Emo8.gif

שם: נעמה אמינוב גיל + יום הולדת: 14 וחצי 3/1/1991 מקום מגורים : דימונה מנהלת את: --- מסנג'ר: --- דרכי תקשורת אחרים: 341301543(אי סי קיו ) [email protected] (האימייל שלי) שאלות החודש: --- מאכל אהוב: ספגטי מאכל שנוא: חביתה הסרט האחרון שראיתי: מלחמת העולמות אני ממליצה : הוא סרט פשוט מדהים כדאי לכם ללכת לראות

AlisA123

New member
שלי...:)

שם: אליסה גיל+יום הולדת: 13 וחצי 28/04 מקום מגורים:עכו מנהל\ת את: אממ כלום מסנג'ר: אין.. דרכי תקשורת אחרים: אייסיקיו שאלות החודש: מאכל אהוב: ספגטי.. מאכל שנוא: דגים הסרט האחרון שראיתי: פרוע על המערב בערוץ 10 ואני ממליצ\ה או לא ממליצ\ה כי: אממ...סרט חמוד

עונה ../images/Emo9.gif

שם: דניאל גיל+יום הולדת: 14 וחצי, יום הולדת ב6.5 מקום מגורים:מכבים מנהלת את: קומונת הגרפיקה תרד.. תבואו בהמוניכם
הסרט האחרון שראיתי: כשהנערים שרים ואני ממליצה כי: זה סרט פשוט מדהים! הוא קצת כבד, והוא גם בצרפתית אבל ממש ממש מומלץ!

אמ....

שהמנהל אמר למורה הזה שבגלל הרעיון של המקהלה שלו אז ועדת הפיקוח או איך שלא קוראים לזה רוצה לבוא לבי"ס ושמעה על זה

עונהה../images/Emo26.gif

שם: ספיר גיל+יום הולדת: 14 יומולדת 5.7 מקום מגורים:פ"ת מנהל\ת את:כלום מסנג'ר: [email protected] דרכי תקשורת אחרים:איסיקיו: 332365146 שאלות החודש: מאכל אהוב: אמ.. שניצל מאכל שנוא: מלאאאאאאאא הסרט האחרון שראיתי: כשהנערים שרים (אתמול) ואני ממליצ\ה או לא ממליצ\ה כי: סרט ממש שווה למרות שהוא בצרפתית... שווה לראות.. הוא ממש מרגש גם!!!!

J e s s e

New member
עונההההההה../images/Emo23.gif

שם:בר גיל+יום הולדת:15.6 - 8.3.1990 מקום מגורים:ק.ביאליק מנהל\ת את:הקומונה שהיא הפורום הרשמי של ג'סי מקרטני בארץ ואת אתר המעריצים של פיק אפ (מי שרוצה כתובת שיגיב) מסנג'ר:מי שצריך שיבקש דרכי תקשורת אחרים: שאלות החודש: מאכל אהוב:פסטה מאכל שנוא:קישוא(?) הסרט האחרון שראיתי:סרט קולנוע- לדפוק חתונה סרט קולנוע בקולנוע- איילנד ואני ממליצ\ה או לא ממליצ\ה כי ממליצה על הכל אחרת לא הייתי רואה ולמה כי זה יפה!! חח

למעלה