התחרות!!!

הייזל

New member
../images/Emo124.gifהתחרות!!!

אנחנו גאות להודיע על תחרות נושאת פרסים שתערך בפורום "סיפורי מדע בדיוני" החל מרגע זה ועד ה 1.11.2002. נושא התחרות: מפגשים נהלי פירסום סיפור:
כל הסיפורים חייבים להתפרסם בפורום סיפורי מדע בדיוני.
הסיפורים צריכים להיות בתחום הפורום, כלומר מדע בדיוני ופנטסיה.
סיפורים לא יעלו על 1500 מילים!
מותר לפרסם כמה סיפורים, רק קחו בחשבון שלא יקרה מצב ששני סיפורים של אותו מחבר יזכו. האנשים בפורום מתבקשים להביע את דעתם על הסיפורים. 10 הסיפורים המוצלחים יותר יכנסו לסקר שיפורסם בנובמבר ומתוכם יבחרו שלושת הזוכים.

Adrienne

New member
ניצולון! יש לי רעיון! תוכנית גישור!

שמעו, שמעתי את זה בבית ספר שלי, בגלל שי בפורום הזה הרבה ריבים ובעיות אז אנחנו צריכים להקים ועדת גישור שתגשר בין האנשים שרבים בזמן ריב, כאילו נעשה הצבעה לאנשים שיהיו בועדה הזאת ולין היא אחת מהם, ובזמן שיש ריב אז הועדה תגשר בין אלו שרבו, במידה וזה יחזור על עצמו והריב ימשך להיות בפורום אז הועדה "תעניש" את אלו שרבו, כאילו הרחקה לכמה ימים או שטויות. אבל עכשיו כשאני חושב על זה זה התפקיד של לין, אז לא משנה.

Phoebe again

New member
עשינו את זה בכיתה ג´, קרטו לזה

"שופטים"... אני לא חושבת שזה נחוץ...

Charmed Gal

New member
גם לנו היה את זה..../images/Emo56.gif

ואתה רוצה את זה מכל האנשים? אתה הרי זה שנהנה לריב איתי ולא רוצה להפסיק אז איזה ועדת גישור תסדר את זה? או שאתה רוצה ששנינו נורחק לכמה ימים? ולין רק מוחקת ריבים ואולי מרחיקה היא לא מסדרת ופותרת את הריבים זה לא בעיה שלה! ומי נראה לך ירצה להיות בוועדה הזאת?

The Charm of IR

New member
וגם לנו!

המגשרים! קבוצה של ילדים נבחרים של המורה של הכתה הטיפולית... הייתי בזה זה כל כך דפוק ומשעמם. נותנים לילדים דפים כאלה לכתוב מה מציק וכאלה... בסוף כולם עולים עליך במכות אז מה זה משנה?

HuGo Hell

New member
או שפשוט..(חשוב לקרוא)../images/Emo1.gif

תפסיקו לריב ולעשות כל פיפס קטן לטרגדיה. (כמו התמונות שאיתמר שם) שיר אומרת שהיא לא בפורום הרבה בגלל שהכל משחקים וריבים וגם אפרת. והן צודקות. זה פורום מכושפות, לא פורום "ריבים ומשחקים".. כולם פה בשביל לדבר/לדון על מכושפות מה שאנחנו לא עושים.
וגל ואיתמר כל הזמן רבים ועכשיו ה"טרגדיה" בגלל התמונות.. ויורדים על משתמשים בגלל טעויות כמו על רועי על "שפת E" בזה שאתם ככה יורדים עליהם אתם רק מבריחים משתמשים ועושים את הפורום שלנו לקהילה ממש קטנה. אז דיי.. אני זוכר שבאתי ואתי התחילה לדעת עלי עם כמה מילים שאמרתי.. וגם סם אם זכור לי טוב.. =/ אז אמרתי קרינה אסטרלית. טעיתי והם עשו את זה צחוק בכל הפורום.. (תודה לאל שזה לא חוזר על עצמו) ביחוד בזה שהיו לי שגיאות כתיב..
ובכל שירשור שאמור להיות טופיק למכושפות חצי ממנו ריבים וויכוחים טיפשים.. כמו על הלוגו לפורום שחצי ממנו הפך ל"האם צמת ביום כיפור?" ו"דניאל לא צמה" וכמעט בכל שירשור יש ריב. (אפילו במשחק האסוציציות היה ריב) ותארו לכם אנשים שרוצים להצטרף לפורום ורואים רק ריבים וירידות. זה מוריד את כל החשק להצטרף.. וזאת עובדה שמלא באו אמרו שהם חדשים/חדשות ונעלמו באופן מסתורי. וביחוד עם הירידות. פוחדים להצטרף שלא יגיד טעות וכולם יתקפו אותו וירדו עליו. אז אני מבקש שדיי לריב ולרדת על אנשים. ומי שמסכים איתי שילחץ -
-. דיי לריב!!

Charmed 4ever.

New member
יש לי דעה מחולקת.. ../images/Emo54.gif

די לריב? זה לא הולך ככה! אי אפשר להפסיק ריבים ב*קליק באצבעות*.. היית צריך לכתוב די להבאת הריבים האישיים לפורום... אני יודעת.. שאם אני רבה עם מישהו מהפורום (זה כבר לא אם.. לא נורא...) אני לא מביאה את זה לפורום כדי להפריע ולהביא אוף טופיק... אז.. לא צריך להביא ריבים לפורום, בשביל זה יש אמצעים אחרים, תודה ביי!

HuGo Hell

New member
../images/Emo4.gif נכון זה גם,../images/Emo1.gif

אבל יש כמה אנשים שפותחים ריבים פה.

Adrienne

New member
../images/Emo127.gif

הוגוס, ממש נגע לי ללב. אני מבטיח לריב עם גל רק באסק!

Charmed Gal

New member
זה לא עובד ככה!!!../images/Emo56.gif

דבר ראשון ניצן צודקת(כן ניצן יכולה להיות צודקת). אי אפשר פשוט לומר דיי לריב ופוף זה יקרה! במיוחד לא עם מישהו כמו איתמר שפושט נהנה לריב! ואני לא מסכים לזה "אני לא אריב עם גל בפורום רק באסק". אתה רב איתי גם בפורום בצורות עקיפות ואתה גם רב בצ´אט שגם שם זה מפריע! ואם אתה אומר שתריב איתי רק ורק באס"ק אני אשים אותך באיגנור ואז לא תוכל יותר לריב איתי! והוועדה הזאת עד כמה שזה נשמע מפגר יכולה להיות טובה. אם נמציא חוקים לוועדה גם וזה. וחוץ מזה מי יכול להיות בוועדה כזאת? כאילו צריך מישהו שנמצא פה הרבה ולא רב בכלל!!!!!! ואין פה כאלה... כי אי אפשר שאם נניח(טוב זה לא נניח) ניצן בוועדה סתם דוגמא ואני בריב עם איתמר וגם עםניצן איך הי תגשר ותנסה לעזור עם היא גם בריב איתי? צריך מישהו נייטרלי כל פעם!

HuGo Hell

New member
האממממממממ...../images/Emo1.gif

אני דיי נייטרלי. ואין לי בעייה עם אף אחד מסויים
אבל אין לי מושג על איזה וועדה אתם מדברים כי לי לא היה בשום כיתה אף פעם.

The Charm of IR

New member
ניצולון של שירשור

העצם זה לא ממש ניצולון. שכל אחד יכתוב שני ילדים או קבוצה קטנה של ילדים שממש אבל ממש אין לו איתם בעיות. אפילו לא הכי קטנה. ככה אם שני ילדים יריבו או קבוצה תריב אז יהיו המגשרים המתאימים וזה רק אם כולם ישתפו פעולה. אוקיי הילדים שאין לי איתם בעיות הם גל, רועי, נדב וניצן למרות שהיה ריבון אבל השלמנו יפה... בבקשה תשתפו פעולה עד כמה שזה דבילי. עכשיו לחוקים: 1. כדי שהגישור יעבוד לא להכניס את המגשר לויכוח ולנסות להקשיב למה שהוא אומר כי בסך הכל זה רק יעזור לכם 2. לא לנסות להתחמק אלא לשתף פעולה 3. למגשר אין יד עליונה ואין לו את הזכות לתת הוראות אלה בערך החוקים שכתבתי תוסיפו גם משלכם... ותשרשרו כי זה חשוב.

The Charm of IR

New member
תיקון קטן

בעצם בשורה הראשונה-שניה אפילו לא הבעיה הכי קטנה. הריבון היה עם ניצן... טוב אז תשרשרו

The Charm of IR

New member
תוספת

אף אחד לא מגיב אז אני ממלא..... רעיון שנראה לי טוב המגשר ידבר עם הרבים בפרטי ובכללי כדי לעזור

p3

New member
לא אהבתי איך שכתבת את ההודעה...

לפחות קיבלתי רושם שכולם לא בסדר חוץ ממך. אני חושב שלא עוזר להעיר לאחרים, בייחוד אם יש לאחרים מה להעיר לך בדיוק באותו נושא (כנ"ל אצלי, גם אני לא הייתי ממש נחמד אל אנשים מסוימים והראתי את זהנ על גבי הפורום. גם אתה, הוגו.) אני הייתי מנסח את ההודעה הזאת לגמרי אחרת. כי אתה טיפה נשמע כאן כמו גננת, בלי סיבה להיות. ארג. עד כדי כך בולט שאני עייף?!

PopPy

New member
../images/Emo45.gifקן!!!!!!../images/Emo85.gif

ונאסה גם ואד קיטה! זה מזה מאגניב!!!! ומתי הבכירוט למואצת אפורום???????? קי אני רוצה ליות מואמדט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תוב?????????????????

Invisibility

New member
לי לא אכפת להיות מגשר... ../images/Emo9.gif../images/Emo73.gif

בעיקרון לא אכפת לי להיות "מגשר" למרות שזה נשמע כיתה ו´ זה בכל זאת מתאים, כי אני לא הייתי בורום בזמן האחרון ושמתי לב שהריבים פה רק מחריפים ולא נפסקים...

למעלה