השיר שלנו 4

Meytar 888

New member
../images/Emo124.gifהשיר שלנו 4../images/Emo70.gif

היום,הרגע שכולם חיכו לו,הרגע שכולם מתרגשים בגללו! השי שלנו,הסידרה הכי מתוקה ומוזיקלית שיכולה להיות חוזרת למסכים בעונה חדשה! מצחיקה יותר,מפתיעה יותר ודנקרית יותר מתמיד!
תכתבו פה מה אתם מצפים מהעונה החדשה,מה אתם רוצים שיהיה,מי יהיה עם מי,ניחושים על הרוצח המגעיל
ואל תשכחו-היום רן מתארח בY בעשר!!! ישר אחרי השיר שלנו! כולם לראות!!!!

OנעמונתO

New member
אויי אני מחכה כבר שזה יתחיל

לפי דעתי העונה תיהיה עונה ממש ממש טובה.. אבל עכשיו עלה במוחי רעיון שאולי רני יהיה עם אגם בזמן שתמרה תיהיה בכומה? אני יודעת שאני אבכה שוב עאעעאעא מקווה שהפרק הראשון יעזור לכולם להבין מה קרה..

Meytar 888

New member
../images/Emo58.gif

הם באמת יהיו ביחד. ותשימי לב להבא,תכתבי שזה ספויילר כי לא כולם יודעים שתמרה בקומה וזה הורס לחלק.

עונהה

טוב גם אני ממש ממש כבר מחכה לפרק הראשון!!! אז אני חושב שמה שיהיה זה שאדם באמת תהיה מתישהו עם רן... כי כל הזמן אני רואה פוסטרים שלהם שהם כאילו עומדים להתנשק כל רגע... אזס אני מקווה שהעונה תהיה טובה!!! תהנו!!!

OנעמונתO

New member
אוייייי

איזה פרק עאעאעאעאעעא בכיתי..... איך היא מתה עאעאעאעעאעאעא!!!!!!! אבל פרק טוב הא!?

פרק משעמםםםםם! ../images/Emo10.gif

היא לא תמווות..... רק הסוף היה מעניין... נראה מה יהיה היום...

Meytar 888

New member
מאכזב...כל כך מאכזב../images/Emo46.gif

לא יודעת מה איתכם אבל אני נורא נורא השתעממתי אתמול... הקטע של ההלוויה של ג'סיקה הייתה מצחיק בטירוף וזהו. נקווה שהיום יהיה יותר טוב מאתמול...אולי זה בגלל שאורי גרוס כבר לא כותב ת'סדרה אז זה קצת שונה מתמיד,נחכה ונראה,אחרי הכל-זה השיר שלנו
ואם תמרה תמות אני מתאבדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo58.gif באמת היה משעמם...

וכמה צפוי אבל תמרה לא תמות אל דאגה... ורן היה מדהים

gal255

New member
ראיתי בשידור החוזר ונהנתי מכל רגע

אתמול בערב לא הייתי בבית. נהנתי מכל רגע פשוט מכל רגע, לא היה אף קטע מיותר ששיעמם אותי. רק להבא פחות נינט ויותר חלי!

למעלה