הקשיבו הקשיבו ....

ssyוM

New member
../images/Emo124.gif הקשיבו הקשיבו ....

הנושא עלה בעבר בפורום ואני רוצה לשמוע את דעתכם . . הסתכלתי בגלריות וחברים כאן מרכיבים פאזלים יפיפיים . אז למה שלא נשוויץ קצת
ובאותה נשימה נכיר עוד משוגעים לתחביב ? הרעיון
תערוכת פורום פאזלים . בתערוכה זו כל אחד מאיתנו יציג 2-3 פאזלים ממוסגרים ( שהוא הכי אוהב ) פרי יצירתו . התערוכה תהיה פתוחה לקהל הרחב כמו גם מסוקרת בתקשורת ואולי אפילו נצליח לנעמיד שם דוכן למכירת פאזלים . זהו, הכל בגדר רעיון כרגע. כאן אתם נכנסים . ראשית אשמח לשמוע את דעתכם בנושא . שנית , אני צריכה לדעת כמה מכם יהיה מוכן להשתתף בתערוכה מסוג זה וזאת מתוך נקודת הנחה שהוא/היא יהיו אחראים לנייד את הפאזלים אל/מ מקום האירוע ( תשובות עם כוונות רציניות בבקשה שאדע אם לגלגל את הנושא הלאה ...). קדימה ...תגובות

123נעמי

New member
למה?

הרכבת פאזלים מאוד יפים למה לא להראות לאנשים שלא מכירים את הנושא כמה פאזל יכול להיות יפה? זה סוג מסויים של אומנות. ואתה אוהב פאזלים של ציורי אומנות. אבל כל אחד וההרגשה שלו אנחנו נמשיך לאהוב אותך גם בלי לראות את ה"סחורה" שלך.

jocie1

New member
../images/Emo35.gif

הזדמנות להראות דברים מקסימים לעוד אנשים שמתענינים בנושא. זוהי דרך להגיע אליהם.

ay01

New member
למי זה מיועד?

א. אני למשל כלל לא ממסגרת את הפאזלים שלי ואני מנחשת שיש עוד כאלו. ב. מה הייחודיות בלעשות תערוכת פאזלים? כל אחד יכול להרכיב ולקבל את אותה תמונה. על אף סע' א - יש לי פאזל אחד מכל עשרות הפאזלים שהרכבתי עד היום אבל אני לא מוצאת סיבה להציג אותו - עוד אחרים יכולים להרכיב כזה ובטח גם עשו זאת. ג. למי מיועדת התערוכה - לנו כמרכיבי פאזלים? למשפחותינו וחברינו? לאנשים אחרים? אם לנו - אני אישית נהנת להרכיב. התמונות נמצאות על הקופסה בחנויות לא כל כך מעניין אותי לראות את הפאזל מורכב (כאמור אני גם מאלו שמפרקים) אם למשפחותינו וחברים - שוב השאלה מה הטריגר שיביא אותם לשם? הפאזלים שלנו - אז הם כבר ראו אותם בבית. אנשים בכלל - השאלה האם מתעניינים בפאזלים ואם יבואו. ד. על אף כל מה שכתבתי יש משהו מיוחד בפאזלים מורכבים. התמונה הגדולה הזו שמורכבת ממאות ואלפי חתיכות - בהחלט מרשים. אבל אני בעצמי לא יודעת אם הייתי מגיעה לכזו תערוכה - אולי. ה. הייתי ממליצה בשלב הראשון לנסות לשלב את זה דווקא באירוע הפאזלים השנתי ולראות איך התגובה. במקרה כזה יש גם פעילות שמביאה אנשים. בהצלחה

123נעמי

New member
תסלחי לי אבל...........

מה בדיוק את עושה בפורום הזה? מה את מחפשת כאן?

ay01

New member
בדיוק כמו שאת כאן

רק שלא תמיד נסכים על אותם דברים וזה די לגיטימי.... שיהיה לכולם סופ"ש נעים ביותר

ssyוM

New member
../images/Emo13.gif ...

א. כן, היא מיועדת לאלו בנינו שיש להם פאזלים מורכבים עם אפשרות לתלות אותם
תערוכה.... ב. מה היחודיות ?
כל אחד יכול להרכיב תמונה לא כל אחד באמת מרכיב או מודע לעובדה שהוא בעצם אוהב את זה ( יש אנשים שצריכים את הדחיפה הראשונית ) .להרים תערוכה בה יוצגו מבחר של לא מעט פאזלים מורכבים זה ייחודי ומרשים מאוד . זו חשיפה מצוינת לתחביב שלנו כמו גם לנישה שלנו כאן בתפוז, בטוחני שיש עוד כמה ( ולא מעט ) שאוהבים פאזלים ולא מודעים לקיומו . זה גם נפלא לרכב על אופניים סביר להניח שיש כאלו שכבר עושים זאת כתחביב אירועי רכיבה שאורגנו בארץ תרמו לגיוס אנשים נוספים לתחביב ( אני אחת מהן
) ג.התערוכה מיודעת לנו למשפחתנו לחברנו ו...לכולם בעצם
. האירוע יסוקר בתקשורת ויזמין את הקהל הרחב לבוא לתערוכה . ד.התערוכה תאורגן במקום מרכזי בו תהיה תנועה של אנשים ... ה. אולי . עוד שאלות

ay01

New member
סבבה

בהצלחה מחזיקה אצבעות אני באופן אישי פחות מתחברת לרעיון

jocie1

New member
תערוכה יחודית - מעוררת סקרנות

משהו חדש תמיד מושך תשומת לב . אנשים באים מתוך סקרנות וזאת ההזדמנות להכיר להם יצירה מסוג אחר.

123נעמי

New member
לדעתי - הרעיון מצויין

הנקודה החשובה ביותר היא למצוא מקום סגור שהחברה יוכלו לישון בשקט בלי דאגה לפאזל שבתערוכה. בזמנו שלחתי אימייל לעירית ת"א וביקשתי עזרה באירגון כזו תערוכה מבחינת מקום אבל לא קיבלתי תשובה. תנסי את בתור מנהלת הפורום לפנות להנהלת תפוז אולי הם יכולים לדחוף את נושא המקום זכור לי שראיתי לפני כמה חודשים שאחד פורומים לתחביבים או משהו בסגנון עשה תערוכה אין לי מושג איך הם אירגנו את זה אבל יכול להיות הנהלת תפוז עוזרת. הרעיון מצויין זה יכול לתת פירסום לנושא לחבר אלינו חברה שמרכיבים ולא יודעים על הפורום הזה נשמע טוב
יש כאן באמת פאזלים שאנשים הרכיבו שחבל שאנשים לא רואים אותם.

ssyוM

New member
../images/Emo140.gif

כבר פניתי להנהלה ויש לנו OK לצאת לדרך עם לא מעט עזרה והרבה פירגון מצד תפוז . לאחר מכן העליתי את ההודעה לפורום . עכשיו הכל בידיים שלכם חבר'ה . כמובן שכשאני מדברת על תערוכה אני לא מתכוונת למשהו ברחוב או במקום פתוח באיזה קניון אני ממש מתכוונת לגלריה שתוקדש לנו . אני מתכננת להביא לשם גם פאזלים יקרי ערך שלי כך שהכי פראנואידים יכולים ללכת לישון בשקט. אם אני אראה שאין היענות אני ארד מהיוזמה הזו .

123נעמי

New member
אני איתך

אני יארגן כמה פאזלים שלי לטובת העיניין שיהיה בהצלחה

bendelac

New member
רעיון טוב

אני גם התרום כמה מיצירותי. בנושא הניוד יש לי קצת בעיה אבל נסתדר.

למעלה