הקשיבו! הקשיבו!

Nחמן

New member
../images/Emo124.gif הקשיבו! הקשיבו!

מי יודע מה קרה היום לפני 28 שנה (כמובן קשור לפורום)? אף אחד לא קם?! אז הנה התשובה: לפני 28 שנה... (איתי! קח נשימה ארוכה...) לפני 28 שנה נולד בחור חמוד בשם... (איך ידעתם?) נכון! איתי שמו! אז הנה עברו 28 שנה כמניין כח והבחור נשאר חמוד, כפי שהיה בשעה שנולד. אז מה מאחל לך, איתי, ליום הולדתך? שתזכה לגדול ולפרוח ולהישאר חמוד עד מאה כעשרים.
הרבה אושר ועושר ושיימלאו כל משאלות לבך לטובה
ממש מרגש לברך אותך מכל הלב וכמובן
גם בלימודים (ושלא תקלקל לנו את הייחסים הבינלאומיים...
) ו... שבימיך נזכה גם לקיום דברי הנביא זכריה: "...וצום הרביעי וצום החמישי וצום התשיעי וצום העשירי יהפכו לששון ושמחה ולמועדים טובים והאמת והשלום אהבו". לא אחטא, אם אומר בשם כולם: אנחנו אוהבים אותך

likud1

New member
מזל טוב!!!

מאחל לך שתהיה שנה מדהימה, מלאה הצלחות ורק אושר.

mendy770

New member
איתי מעניין אם זה אתה

לא מזמן דיברתי עם איזה חבר שהוא סטרייט על זה שאף פעם לא נתקלתי בלסביות ואמרתי לו שבטח ראיתי ברחוב אבל לא מעבר לזה אז השבוע הוא התקשר ואמר לי שהוא לוקח אותי לאיזה פאב של לסביות בת"א ,ניסיתי להתחמק אבל לא ממש הלך אז הוא לקח אותי לאיזה פאב שנקרא השואבה שזה פאב של לסביות שהוא סטרייט פרנדלי (והוא הסביר לי שזה המינרווה לשעבר ,לי זה לא אומר כלום) בקיצור התיישבנו על הבר ואז ניגשה אליי בחורה חמודה עם עוד חברה שלה ואמרה איזה יופי אתה דתי אז אמרתי לה שזה לא חוכמה לדעת, כי יש לי כיפה על הראש והיא שאלה אם היא יכולה לשבת איתנו וכך ישבנו והיא סיפרה שהיא לסבית ובמקור(או שעדיין ) מאיזה קיבוץ ואז שאלה אם אני הומו ואמרתי שכן אז היא אמרה שיש לה ידיד מאוד טוב שהוא גם הומו דתי וקוראים לו איתי ואם אני רוצה שהיא תכיר בנינו אז אמרתי לה שאני נשוי ,והיא אמרה שאני עכשיו בכלל מבלבל אותה אז בקיצור אני לא מכיר אותך אבל מעניין אם זה אתה האיתי שהיא התכוונה יש לך חברה לסבית קיבוצניקית שהייתה השבוע בשואבה ? אה וכמעט שכחתי המון מזל טוב ,בלונים וחיוכים

Nחמן

New member
ואיתי משחק במחבואים

che ringo! צא ממחבואך והצג את עצמך בפני כולם (למרות שמי לא מכיר אותך?). איך יתכן, שאף אחד בפורום אינו יודע, שהיום יום ההולדת שלך? אולי לא כתבת מספיק...

Nחמן

New member
שניפגש רק בשמחות

ושתוסיף לכתוב עוד בפורום, כי... בקושי אני רואה כאן מישהו, שמכיר אותך למרות הוותק שלך בפורום, שהוא רב משלי...

Naor2x

New member
איתי - מזל טוב נשמה! ../images/Emo65.gif

אוהבים אותך!!
והלוואי שיהיה לך רק טוב כל הזמן ותזכה לעלות מעלה מעלה ולהתחזק באמונה שלמה! ושתצליח בכל מה שתעשה בשנה הזאת! נאור

תרשה גם לי

לאחל מזל טוב מכל הלב שתמשיך עם הדברים היותר טובים שיש בך והדברים הטובים שיהיו יותר טובים! מסובך? עד 120!

outcider

New member
יומולדת שמח ../images/Emo77.gif

המון המון מזל טוב. אושר שמחה ואהבה.

למעלה