הקורבן

../images/Emo124.gifהקורבן

והקורבן להשבוע היא
..
היא.......... הדר oceanblaze המנהלת שלנו אז תתחילו לשאול.

../images/Emo221.gifשואלת

מה המצב? איך עובר החג? את אוהבת אוזני המן? עם איזה מילוי? התחפשת? אם כן למה? איך עבר היום? בת כמה את? מאיפה את? היית רוצה לגור במקום אחר? איפה? איזה כתה את? מי הכי אהוב עלייך מהבויז? איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? איזה קליפ של הבויז את הכי אוהבת? איזו סדרת טלוויזיה את הכי אוהבת? מה הצבע האהוב עלייך? איזה אייקון את הכי אוהבת בתפוז? אם היית יכולה להתחלף עם משהי ליום אחד מי זו היתה? איך זה להיות מנהלת?

oceanblaze

New member
עונה. ../images/Emo9.gif

מה המצב? נחמד.
איך עובר החג? כיף! חבל שנגמר.
[חופש!!] את אוהבת אוזני המן? מאוד!!
עם איזה מילוי? שוקולד/ שוקולד רוזמרין.
התחפשת? ברור! אם כן למה? סופרוומן.
איך עבר היום? חביב, היה יום לימודים קצר. בת כמה את? 15. [עוד מעט 16.
] מאיפה את? ת"א. היית רוצה לגור במקום אחר? איפה? המ, בארץ זה רק ת"א. אם יש אפשרות של מדינה אחרת אז בניו יורק. איזה כתה את? י'. מי הכי אהוב עלייך מהבויז? אלכס.
איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? All I Have To Give. איזה קליפ של הבויז את הכי אוהבת? המ, לא מוחלט. :X יש המון. איזו סדרת טלוויזיה את הכי אוהבת? חברים.
מה הצבע האהוב עלייך? טורקיז. איזה אייקון את הכי אוהבת בתפוז? יש לי שניים -
. אם היית יכולה להתחלף עם משהי ליום אחד מי זו היתה? ממ..כנראה דניס, אמא שלי אלכס. :X איך זה להיות מנהלת? כיף!

Shiri from the block

Active member
הדררררר../images/Emo113.gif איך ההרגשה להיות חושנית? ממתי גילית שאת חושנית? מתי יצאת מ"הארון" בפני חבריך שאת חושנית?../images/Emo99.gif האם את יודעת שמרוב שאת כל כך יפה צריך כבר לאסור אותך בחוק?../images/Emo11.gif האם את יודעת שביום שני אני כמעט ואנסתי אותך??../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif את יודעת עד כמה אני חולה עליך?? ואמממ, אין לי מה לשאול יותר בנתיים../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

oceanblaze

New member
שירני ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

איך ההרגשה להיות חושנית?
ממתי גילית שאת חושנית? בילדותי.
לא סתם. מתי יצאת מ"הארון" בפני חבריך שאת חושנית? :X האם את יודעת שמרוב שאת כל כך יפה צריך כבר לאסור אותך בחוק? :$:$:$ האם את יודעת שביום שני אני כמעט ואנסתי אותך?? כמעט? חבל.
את יודעת עד כמה אני חולה עליך?? כןכןכן, כפרעלייך! :$
גם אני חולה עלייך..עשי לי ילד!

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifתגידי.. רשמת אותי ל..

קורבן נכון..? כי כל העולם כבר היההה רק לא אני

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifשואלת.

שלום לך. את יודעת איך קוראים לי?
איך המרגש להיות המנהלת של הפורום החושני הזה?^^ את יודעת שכולם פה חולים עליך?
אזזז.. ממתי התחלת לאהוב את הבקסטריט..? בת כמה את?
טוב אין לי יותר שאלות.. בייביי

oceanblaze

New member
עונה. ../images/Emo99.gif

סורי שלקח לי זמן לענות. הייתה לי בעיה במחשב. :X שלום לך. שלומות.
את יודעת איך קוראים לי? אירנה
. איך המרגש להיות המנהלת של הפורום החושני הזה?^^ תענוג
. את יודעת שכולם פה חולים עליך? :$
אזזז.. ממתי התחלת לאהוב את הבקסטריט..? ממ, גיל 6-7 בערך. בת כמה את? 15, עוד מעט 16.
טוב אין לי יותר שאלות.. תודה ששאלת.

Shiri from the block

Active member
יאא איזה יפה זה../images/Emo113.gif אבל אממ, מאורה, אל תנצלש"י שירשורי משחקים../images/Emo4.gif זה ממש לא במקום, זה ממש לא קשור לשירשור.. מנצל"שים בשירשורים קשורים עד כמה שאפשר.. למשל ההודעות של תפוז אנשים.

Shiri from the block

Active member
אוי, לא ניסחתי טוב../images/Emo113.gif התכוונתי לגבי ההודעות של תפוז אנשים שהכי עדיף לנצל"ש לשם אם אין שום מקום אחר לנצל"ש אליו..../images/Emo122.gif

צ'טערת ,

זה לפעמים קורה
הייתי חייבת לנצל"ש את זה לאנשהו ולא היה לי את הסבלנות לחפש ... אל תדאגי זה לא יקרה
מה שלומך יפתי
אני מתגעגעת אלייך ...

../images/Emo207.gif2

בתאריך ה-2 למאי 2006 יצא אלבום הבכורה של בריאן ליטרל
אין לי מושג מתי הוא יצא לארץ אבל רק רציתי שתדעו

crazy smiley

New member
שואלת!!

איך זה להיות מנהלת הפורום? מה הצבע האהוב עליך? למה דווקא הצבע הזה? ממתי את מכירה את בקסטריט?? מה השיר הראשון ששמעת שלהם?? איך גילית אותם?? מי הבסב המועדף עליך ולמה?? זהו

oceanblaze

New member
עונה D:

איך זה להיות מנהלת הפורום? ממש כיף.
מה הצבע האהוב עליך? טורקיז. למה דווקא הצבע הזה? המ, לא יודעת. אני אוהבת את הצבע כחול, וזה פשוט כחול שהוא יותר יפה מכחול רגיל.
ממתי את מכירה את בקסטריט?? 1997-6, בערך. מה השיר הראשון ששמעת שלהם?? נדמה לי Anywhere For You. איך גילית אותם?? דרך חברה. היה לי דיסק שלהם וכל פעם שהייתי אצלה היינו שומעות אותו.
אני גם ממש אהבתי את Get Down [ששמעתי באוסף Now 7], ורק בשלב יותר מאוחר גיליתי שזה שלהם.
מי הבסב המועדף עליך ולמה?? אלכס.
למה אני אוהבת אותו זה מסובך. P: אני פשוט אוהבת. יש יותר מדי דברים שגורמים לו לאהוב אותו.

אביבא

New member
טרייבר!../images/Emo103.gif

מממ,אז ככה.
איך זה להיות חושנית?
איך זה להיות עם שניצל במיטה? כמה בעלים[נשים
] יש לך? מתי עושים שוב מפגשפורום?
מה קורה?
שמעת היום אבריבאדי?[מה הקשר.
] אני מתגעגעת.

למעלה