הקורבן

../images/Emo124.gifהקורבן

והקורבן להשבוע היא
................
עדי ( עדידי15 ) אז תתחילו לשאול אותה שאלות

עטר9

New member
אמממ ../images/Emo210.gif

אין לי הכי מה לשאול...
: -שמחה להיות הקורבן? -על מה את חושבת ברגע זה ממש? -מה היה המבחן האחרון שעשית? -מי הכי עיצבן אותך היום? -איזה שעה הלכת לישון אתמול? -ומתי קמת? -עשית משו, או התבטלת? -שאלות מפגרות, נכון? -קיצר- היה לך יום נחמד או מעפן? זהו

עדידי15

New member
יאיי אני! עונה:../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

-שמחה להיות הקורבן?בטח
-על מה את חושבת ברגע זה ממש?על השאלות האלו חח -מה היה המבחן האחרון שעשית?ספרות -מי הכי עיצבן אותך היום?אחותי -איזה שעה הלכת לישון אתמול?1:00 משהו כזה -ומתי קמת?11:30 בערך -עשית משו, או התבטלת?התבטלתי -שאלות מפגרות, נכון?דווקא לא חח -קיצר- היה לך יום נחמד או מעפן?מעפן.

אביבא

New member
עדי.../images/Emo28.gif ../images/Emo103.gif

שם:: שם משפחה:: בת כמה את:: מאיפה:: צבע אהוב:: תחביבים:: פריט אהוב במלתחה:: פריט אהוב בבית:: אוהבת להתקלח?? שיר אהוב של הבויז:: אלבום אהוב של הבויז:: בויז אהוב:: תוכנית אהובה:: ערוץ אהוב:: באיזה עוד פורומים את?? מאכל אהוב:: שתייה אהובה:: אייקון בתפוז::

עדידי15

New member
עונה:../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

שם::עדי שם משפחה::מיכל בת כמה את::14 מאיפה::חיפה צבע אהוב::ורוד תחביבים::לדבר בטלפון,לשמוע מוזיקה,מחשב,טלווזיה פריט אהוב במלתחה::ג'ינס של לי קופר
פריט אהוב בבית::המחשב?
אוהבת להתקלח??לא שיר אהוב של הבויז::לארג'ר,אינקומפליט ו-SMTMOBL אין אחד
אלבום אהוב של הבויז::מילניום בויז אהוב::ניק תוכנית אהובה::אבודים
ערוץ אהוב::MTV באיזה עוד פורומים את??אופנה,בריטני,MTV,אבודים,קלי קלארקסון מאכל אהוב::פסטה שתייה אהובה::ספרייט אייקון בתפוז::
הודגש באמצעות מדגישומטיק

crazy smiley

New member
שואלת!!.!!

מה המצב??? מי הבקסטריט המועדף עלייך? איזה שיר את הכי אוהבת שלהם? איך גילית אותם?

עדידי15

New member
עונה../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

מה המצב???אחלה בחלה מי הבקסטריט המועדף עלייך?ניק איזה שיר את הכי אוהבת שלהם?לארג'ר,אינקומפליט ו-SMTMOBL איך גילית אותם?פעם נורא אהבתי את השיר the call אבל לאחר הקאמבק הגדול,גיליתי עוד שירים שלהם וזה

TrAd RaD

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo214.gif

מה קורה? הכל פסדר? בת כמה? מאיפה? מה הצבע האהוב עליך? בקסטריט אהוב? איזה סגנון מוזיקה הוא המועדף עליך? אוהבת עוד אמנים חוץ מבקסטריט? מנגנת על משהו? אם כן על מה? ואם לא על מה היית רוצה? מה השיר האחרון ששמעת? מה הדיסק האחרון שקנית? מה הדיסק האהוב עליך?? יש לך חיית מחמד? איזו? את אוהבת חיות?..(אני לא כל כך) מה את אומרת על אנשים שעושים ניסויים על בעלי חיים? ולוקחים להם את הפרוות? את משתמשת במוצרים שעשו ניסויים על בעלי חיים? מה האוכל האהוב עלייך? פרי? ירק? אני חייבת להגיד שאכלתי אתמול פסיפלורה הטעם לא נורא אבל המרקם של זה .. איכסס ממש נגעלתי לגעת בזה.. זה ממש מגעיל!! זהו לבינתיים...

עדידי15

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

מה קורה?הכל טוב הכל פסדר?אכן בת כמה?14 מאיפה?חיפה מה הצבע האהוב עליך?ורוד בקסטריט אהוב?ניק איזה סגנון מוזיקה הוא המועדף עליך?פופ בעיקר ומעט רוק. אוהבת עוד אמנים חוץ מבקסטריט?בטח! בריטני,רד הוט צ'ילי פפרס,כריסטינה,קלי קלארקסון,מדונה,HIM וכל מיני אחרים.
מנגנת על משהו?לא,אבל פעם ניגנתי על אורגן חח אם כן על מה?^^^ ואם לא על מה היית רוצה?גיטרה רגילה וחשמלית ותופים זה נחמד מה השיר האחרון ששמעת?because you live של ג'סי מקרטני בבית ספר חח
מה הדיסק האחרון שקנית?אני חושבת ששל שי גבסו
מה הדיסק האהוב עליך??"בריטני" של בריטני ספירס יש לך חיית מחמד? איזו?לא,אבל הייתה לי פעם אוגרת את אוהבת חיות?..(אני לא כל כך)כן. מה את אומרת על אנשים שעושים ניסויים על בעלי חיים?שהם חארות? חח מה כבר יש לי להגיד עליהם,אני לא דוגלת בזה. ולוקחים להם את הפרוות?זה בשום פנים ואופן לא! את משתמשת במוצרים שעשו ניסויים על בעלי חיים?לא יודעת,על מה עשו ניסויים?
מה האוכל האהוב עלייך?פסטה אני חושבת פרי?תות ירק?עגבניה אני חייבת להגיד שאכלתי אתמול פסיפלורה הטעם לא נורא אבל המרקם של זה .. איכסס ממש נגעלתי לגעת בזה.. זה ממש מגעיל!!חח אני אוהבת רק בגלידה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Eti No Name

New member
הייי עדיי ../images/Emo14.gif

ממממ אין לי מה לשאול אותך הרבה
זמרת? זמר? להקה [
]? ערוץ? תכנית? שיר אהוב? באה לפה הרבה?
חח סתם, אין לי עוד שאלות.
*חיבוקוירטואלי*

עדידי15

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

זמרת?בריטני ספירס זמר?
לא חושבת שיש מישהו ספציפי
להקה []?בקסטריט כמובן
ערוץ?MTV תכנית?אבודים
שיר אהוב?נורא נדבקתי ל-otherside וקליפורנקיישן של רד הוט צ'ילי פפרס
באה לפה הרבה?כן חח
ענקי בחזרה!

עדידע../images/Emo9.gif

מה שלומך היום? איך עבר עליך היום? עשית משהו מיוחד?
זמר? זמרת? להקה? (חוץ מבקסטריט
) סוג מוזיקה? שחקן? שחקנית? סרט? מה את הכי אוהבת בניק? שיר שאת שונאת של הבויז? אתר שאת ממליצה עליו? זהו
יום טוב

עדידי15

New member
עונה:../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

מה שלומך היום?פאנן איך עבר עליך היום?אחלה בחלה עשית משהו מיוחד?לא זמר?ניק קרטר חח,אין לי מישהו ספציפי זמרת?בריטני
להקה? (חוץ מבקסטריט)רד הוט צ'ילי פפרס סוג מוזיקה?רוק ופופ שחקן?איאן סאמרהלדר,בון מאבודים
שחקנית?אוונג'לין לילי,קייט מאבודים
סרט?שודדי הקאריביים-קללת הפנינה השחורה
מה את הכי אוהבת בניק?את הקול
,את השיער
,את השומנצ'יק שלו כי זה כיף שיש במה לתפוס חח,את הצחוקים שהוא עושה והילדותיות הזאת שלו
שיר שאת שונאת של הבויז?אני חושבת ש-ww מנבר גון אתר שאת ממליצה עליו?נממ אין לי

Y H

New member
אם את עוד עונה אז...

איך את הכי אוהבת שקוראים לך? איך את הכי שונאת שקוראים לך? ערוץ טלויזיה אהוב? כמה פעמים ביום יוצא לך להגיד "בקסטריט בויז"? תארי את הסיטואציה הכי פרועה שהיית שמחה לפגוש את בסב... ובאיזה סיטואציה ממש לא היית רוצה להפגש עם בסב... ושאלה אחרונה... אם מחר את מקבלת מיליון ש"ח, איך היית מבזבזת את כל הכסף? זהו להיום....

למעלה