הקורבן

../images/Emo124.gifהקורבן

והוקרבן להשבוע היא
....................... איזה יפה האייקון החדש
היא מעיין
crazy smiley אז תתחילו לשאול שאלות

c0rdelia1

New member
שואלת!

ממתי את אוהבת את הבקסטריט בויז? איך גילית עליהם? מה היה השיר הראשון שלהם ששמעת? איזה עוד להקות/זמרים את אוהבת?

crazy smiley

New member
עונה!!!

אני התחלתי להעריץ אותם מכיתה ד' (עכשיו אני בכיתה ט') כך שזה לא כל כך הרבה זמן... גיליתי אותם בזכות הדיסק NOW 5 הייתי צריכה להקליט את כל השירים בדיסק, שביניהם היה גם MORE THEN THAT שזה בעצם השיר הראשון ששמעתי שלהם (ופשוט נדלקתי!) אני גם אוהבת את השירים של גרין דיי,רובי וויליאמס וגם חלק מהשירים של אבריל לאבין

sj17

New member
תשובה.. ../images/Emo13.gif

ממתי את אוהבת את הבקסטריט בויז? מהדיסק השני שהם הוציאו. איך גילית עליהם? בזכות אח שלי הגדול (רק שנתיים הפרש) כל מוזיקה שהוא אוהב ושומע בסוף גם אני אוהבת
מה היה השיר הראשון שלהם ששמעת? get down או eveybody כבר לא זוכרת. איזה עוד להקות/זמרים את אוהבת? אמינם, דסטניז ציילד, בריטני (אך ורק את השירים שלה חח), מדונה, ועוד מלא מפורסמים מוכשרים
(חח אני יודעת שהסמיילים לא קשורים אבל אני פשוט רציתי לשים אותם..)

עדידי15

New member
אממ אני נמצאת בקורבן?../images/Emo9.gif../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

כבר לא זוכרת

למה אני אף-פעם לא הקורבן ../images/Emo35.gif

גמני רוצה ...
*בוכה* פעם הבאה זה יהיה תורי .

עדידי15

New member
שואלת:../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

מה הדבר הכי מוזר שאכלת? את מי את הכי אוהבת מבסב? איפה את גרה?
בת כמה את? מה עושה ברגעים אלו ממש? איך החיים? מה המקצוע שאת הכי טובה בו? ומקצוע אהוב עלייך? ומקצוע שנוא עלייך? איך בבית ספר?
איזה קליפ של בסב את הכי אוהבת? למה? מאכל אהוב: משקה אהוב: וזהו

crazy smiley

New member
עונה..!

מה הדבר הכי מוזר שאכלת?רגל קרושה את מי את הכי אוהבת מבסב? את כולם איפה את גרה? בקיבוץ דפנה (זה איפושהו בצפון) בת כמה את? 15וחצי מה עושה ברגעים אלו ממש? עונה על השאלות איך החיים?נפלאים מה המקצוע שאת הכי טובה בו? אנגלית ומקצוע אהוב עלייך?שב"ח (שיעורי בחירה) ומקצוע שנוא עלייך? תנ"ך איך בבית ספר?אממ..בסדר איזה קליפ של בסב את הכי אוהבת? אווו...יש הרבה למה?לא יודעת... מאכל אהוב:ספגטי משקה אהוב:מיץ מנגו אני מאוד מצטערת שעניתי באיחור, פשוט בבית האינטרנט הוא לא במחשב שלי..אז אבא שלי לא הסכים לי ועני עונה רק עכשיו..(אני עונה דרך המחשבים של בית ספר..חח)

../images/Emo204.gifשואלת

מה המצב? איך עבר היום? בת כמה את? מאיפה? מי מהבויז הכי אהוב עלייך? איזה שיר שלהם את הכי אוהבת? איזה עוד להקות או זמרים את אוהבת? ושאלה אחרונה.. אם היית יכולה להתחלף עם משהו/משהי ליום אחד מי זה /זו היה?

crazy smiley

New member
אני ממש מצטערת שאני עונה רק עכשיו..

מה המצב? סבבה איך עבר היום? בסדר בת כמה את?15 וחצי מאיפה? קיבוץ דפנה (בצפון) מי מהבויז הכי אהוב עלייך? כולם... איזה שיר שלהם את הכי אוהבת? אמממ...אין לי שיר מועדף, אני אוהבת את כל השירים שלהם... איזה עוד להקות או זמרים את אוהבת? רובי וויליאמס, אבריל לאבין,גרין דיי, אה...כמעט שכחתי...גם את קלי קלארקסון..חח ושאלה אחרונה.. אם היית יכולה להתחלף עם משהו/משהי ליום אחד מי זה /זו היה? לא הייתי רוצה להתחלף אם מישהו.....

למעלה