הקורבן!

frackit

New member
=]]]

beautiful woman ניק!!! אוי בלונדיני יפה שלי... בלאק & בלו ברוררררר כמובן!!! לביבות אני מכינה.....=]]] דמי כיס....גם חנוכה וגם כל שבוע סביבון סוב סוב סוב....כל שנה יש לי....

12 Not Like You

New member
שואלת../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

סליחה שעשיתי את זה רק עכשיו
בת כמה את? מאיפה? השיר שאת הכי אוהבת של הבויז: שיר שאת הכי פחות אוהבת של הבויז: אם היית יכולה,איזה שיר מNG היית בוחרת שיפתח את הקאמבק (במקום Incomplete)?: כמה זמן את מעריצה את הבויז? אוהבת "מגרש ביתי"?: נכון צ'אד מייקל מורי כ"כ מושלם
?:
זהו

frackit

New member
../images/Emo6.gif

אני בת 18 מנתניה AS LONG AS YOU LOVE ME אין דבר כזה!!! CRAWLING BACK 2 U בערך...8 או 9 שנים כן ברור! הוא באמת מושלם...גם כמו שהוא היה ב"שישי הפוך" עם השיער הארוך!!

אביבא

New member
שואלת../images/Emo9.gif ../images/Emo103.gif

קצת באיחור
מממ...טוב אז ככה:: מאיפה את בארץ? אבום אהוב של הבויז:: בויז אהוב:: צבע אהוב:: מידת נעליים:: פריט אהוב במלתחה:: פורום אהוב בתפוז::[
] אייקון בתפוז:: חבר:: נשיקה ראשונה::[באיזה גיל] כמה זמן את בפורום:: כמה זמן את אוהבת את הבויז:: חבר:: תאירך לידה::[במספרים בלבד-יום+חודש+שנה-כי אני אל ידועת חודשים
] תוכנית אהובה:: שיר אהוב:: תמונה אהובה:: שחקן אהוב:: שחקנית אהובה:: זמר אהוב:: זמרת אהובה:: מישי אהובת בפורום שלנו:: זהו

elena20

New member
frackit שלי אני אסביר לך

פעם בשבוע קארין פותחת משחק שקוראים לו הקורבן והיא בוחרת משהי מהפורום ומי שנבחרת עונה לכל מיני שאלות שחברות הפורום שואלות אותה

frackit

New member
../images/Emo23.gif

לא נורא לא אכפת לי אם זה באיחור העיקר שזה בא.... נתניה backstreet boys-האלבום ה1 ניקקקקק ירוק פסטל 39 חצאית לבנה ארוכה חמודה כזאת כאילו הפורום הזה הכי שולט!!!
אין נשיקה ראשונה הייתה בכיתה ו' כמה חודשים אני פה אני אפילו לא זוכרת.... 8 9 שנים בערך 2/12/1987 מכושפות.... yes i will כל שניה זה משתנה כי יש כל כך הרבה
שחקן אהוב כרגע.....מייקל ורטן שחקנית אהובה כרגע ג'ניפר גארנר זמר אהוב:אהרון קרטר זמרת אהובה: קלי קלרקסון וכריסטינה.... אני אוהבת את כל מי שבפורום!!!!פוט מתה על כולםםםםםםםם

שאלה בין חברות *קריצה*

מתי אני אראה אותך
מתגעגעת , מאורה שבינתיים מדברת איתך על המסנג'ר :)
והשאלה האמיתית - מה הצבע הכי אהוב עלייך
ואיזה שיר של הבויז מכל הזמנים את הכי אוהבת

frackit

New member
../images/Emo6.gif

את רואה אותי כשאת באה לנתניה הצע האהוב עלי ירוק פסטל מכל כל כל הזמנים....everybody השיר הראשון שלמדתי

למעלה