הקורבן!

TrAd RaD

New member
עטררררר../images/Emo99.gif

היי מה קורה?? מה שלום האווי?? מה את הכי אוהבת לאכול?? מה את הכי אוהבת לשתות?? נכון שהחורף זה הכי כיףף...? אין חרקים!!! וקררררר...בררר... איזה כיףףף השיר הראשון של בקסטריט שעולה לך בראש: השיר השני של בקסטריט שעולה לך בראש: באיזה עוד פורומים את?? את יודעת מי זה ג'ונתן סרדה??? סתם סתם... אני יודעת שאת לא יודעת אף אחד לא יודע.... גם הצקתי לאפרת בקשר אליו... לא נורא....אבל הוא מאוד שקסי.. רק שתדעי... מה השעה עכשיו??? מה המקצוע האהוב עלייך?? והשנוא?? מורה שנואה? מורה אהובה? יש לכם תלבושת אחידה?? בכמה צבעים??? ניק או בריאן?? אלכס או קווין?? ניק או אלכס? בריאן או אלכס?? בריאן או קווין?? ניק או קווין?? האווי או ניק\אלכס\בריאן\קווין?? נכון התשובה שלך זה האווי... איך ידעתייייי אני כזאת חכמה... נכון שרמת הגולן זה הכי שווה!?!? היית פעם בקדמת צבי?? (אני יודעת שלא היית) כדי לך לבוא לבקר!! זה מקום יפהההה את אוהבת את הכנרת?? אני שונאת מים מלוחים זה מגעיל!!!!! פיכסה!! ... יש לי פיפי... אני הולכת למחלקת השפריץ.. בהיייי....

עטר9

New member
חחח../images/Emo99.gif

היי מה קורה??לא משו
מה שלום האווי??מקווה שטוב
!! מה את הכי אוהבת לאכול??כל מיני.. משתנה...חחח מה את הכי אוהבת לשתות??קוקה קולהההה
נכון שהחורף זה הכי כיףף...?לא לא לא לא לא לא לא אני שונאת חורף!!! השיר הראשון של בקסטריט שעולה לך בראש:IWITWחחח מעניין למה?!
השיר השני של בקסטריט שעולה לך בראש:THE CALL.. אנלא אוהבת אותו סתם בא! באיזה עוד פורומים את??כל מיני
את יודעת מי זה ג'ונתן סרדה???בזכותך כע.. בערך..
מה השעה עכשיו??? 13:32 מה המקצוע האהוב עלייך??כלווום!!! והשנוא?? כנ"ל...
מורה שנואה? עכשיו? גליה.. צעקה עליי הבתזונע!!!
מורה אהובה?איןןן...
יש לכם תלבושת אחידה??כע..איכס.. בכל צבע אפשרי!!בעעע ניק או בריאן??ניק
אלכס או קווין??אותו דבר...
ניק או אלכס?ניק
בריאן או אלכס?? אממ אותו דבר
בריאן או קווין?? " " ניק או קווין??דייי כבר!!! כווולם!!! האווי או ניק\אלכס\בריאן\קווין?? הההאאאוווויייי!!!!!
נכון שרמת הגולן זה הכי שווה!?!?לא יודעת:-O היית פעם בקדמת צבי??לע...
את אוהבת את הכנרת??כע מאוד!!!
תדהרררר
!!!

עטר9

New member
אמממ....

נראה לי מסביבות גיל 6 7, בתור שפוטה של אחותי הגדולה
עכשיו כבר לא.. אני מתה עליהם בגללי!!

TrAd RaD

New member
קפוץץץ

עטר..
............ .......................................... ........................... ................................. ................................................... ................. ......................... ...................................... ...... .............................. ................ ................................. ........... ....................... ... .............................

chenwest

New member
זה הולך להיות פלצני כי אני עייפה

אז סלחי לי בובית
מי הפייבוריט שלך מבקסטריט? את מי את מעריצה חוץ מהבסב? שיר שלהם שאת מעדיפה? קליפ? מה המידת נעליים שלך? יש לך משקפיים?*שאלה מתסכלת* אוהבת אותי?
טחחח הטמטום

עטר9

New member
חח....

מי הפייבוריט שלך מבקסטריט? האווי!!!!!
מאוהב| את מי את מעריצה חוץ מהבסב? לא משו רציני... כמה שאני די אוהבת לא מעריצה שיר שלהם שאת מעדיפה? אני אוהבת את ממוריס... ואט מייקס יו דיפרנט וכ"ו קליפ? כוללם בעיקר חדשים
מה המידת נעליים שלך? 39 משו כזה
יש לך משקפיים?*שאלה מתסכלת*חחח לא אבל עדשה בעין אחת
מוזר ... אוהבת אותי? כןןן!!!

chenwest

New member
גם לך יש ת'קטע הזה של עדשה בעין

אחת??
חשבתי שאני המוזרה היחדה ביקום הזה!אשכרה ככה! גם לי יש קוצר ראיה בעין אחת אבל הרופא הטמבל הזה אומר שאין מה לעשות ככה שאני נשארתי לסבול
אדיוט

עטר9

New member
חחח... אז את שמה עדשה בעין אחת

או לא שמה כלום?! זה מעצבן.. חח לפחות אני לא היחידה...
וזה חוסך על שתיים חחחח....

chenwest

New member
לא שמה כלום../images/Emo4.gifזה כ"כ מציק הראיה

שלי על הפנים!אני יושבת ליד המחשב אני ממש צריכה להכנס לתוכו כדי לקרוא מה שאנשים כותבים

עטר9

New member
חח ../images/Emo10.gif מסכנה... אני התחלתי לשים

מלפני שנתיים בערך... מאז שאני זוכרת את עצמי אני עם בעיה בעין אחת.. וכשהייתי קטנה לא רצו שהמספר יגדל אז לא שמו משקפיים, לפני כמה זמו הוא אכן גדל ואז הייתי חייבת... עכשיו אני לא מבינה איך הייתי מסוגלת להיות בלי זה
וסתם לידע כללי מה המספר שלך בעין עם העדשה?!

chenwest

New member
זה מצחיק שזה בעין אחת../images/Emo6.gifאבא שלי

הסתלבט עליי הוא אמר לי שהוא יקנה לי משקף,זה כמו המשקפיים האלו שהיו שמים פעם לעין אחת
שמחזיקים כזה על מקל טחחחחחחחחח
ממ אין לי מושג מה המספר שלי,לא גבוה במיוחד אבל זה מציק! יש לי חברה שנולדה עם בעית ראיה מטורפת,כיום יש לה מספר 11 בעין אחת ובשניה 9[!!!!]

עטר9

New member
חחח../images/Emo6.gif קרעת אותי עכשיו!!!!

מסכנה חברה שלך
לי יש 0 באחת ו4 בשנייה שזה הפרש גדול מדי אז אסור משקפיים
... [לא שבא לי..] ובסוף קנה לך משקף או לא?!חחחחחחח
חחחחחח

chenwest

New member
ששששש בסוף הוא עוד יקנה../images/Emo6.gif

ואז אני לא יעיז להוציא את האף שלי מהבית
באמת יש לך הפרש דיי גדול
אבל מזותומרת אסור משקפים?יש דבר כזה עדשה מספר 0??

עטר9

New member
לא ...

אמממ יש לי עין אחת שהיא רואה מושלם, יענו אין מספר- זה מה שהתכוונתי ב-0 והשנייה 4, ובגלל איזה משו במוח ברגע שההפרש יותר מדי גבוה- אסור משקפיים ואפשר רק עדשה, אם ההפרש היה קטן יותר אולי היו לי משקפיים..חח[מזל] וקלטי ת'עצמך עם משקף!!!
זה כל כך קורע!!!! וגם אני מציעה לשים עדש\ה בעין שאת לא רואה טוב, זה כל כך משפיע!! לי היה כאבי ראש שלא שמתי וראיתי חרא!!!
עם עדשה יותר טוב
חחחח

chenwest

New member
זה מה שהתכוונתי,יעני עדשה בלי

מספר בכלל=) זה מה שאני שאלתי את הרופא האדיוטי שלי אבל הוא אמר לי שאין דבר כזה לשים רק עדשה אחת
ואני מעדיפה לא לדמין את עצמי עם משקף

עטר9

New member
חחח../images/Emo6.gif

אז הוא מפגר
... חחח...משקף![עדיין קורע אותי!
]

למעלה