הקורבן!

../images/Emo124.gifהקורבן!../images/Emo9.gif

והקורבן השבוע היא ליבנת! [elivnat]
אז תשאלו אותה מה שבא לכן/ם
--------------------------------- ובמידה היא לא תענה, אני אפתח אחד חדש ביום שני
, והפעם אני לא אשכח

שואלת, כי אף אחד לא טורח לשאול../images/Emo3.gif

היי, מה קורה?? בת כמה את? מאיפה? צבע אהוב? דבר שהכי מרגיז אותך? מאכל אהוב: מה צבע של החדר שלך? [הקירות
] מבקסטריט בוי מעודף? שיר מעודף של הבויז? דיסק אהוב שלהם? קליפ אהוב שלהם? וזהו

אביבא

New member
תודה בייבי ;]

אה ו... ממש צודקת אז..... אני אחזור ויוסיף שאלות:: מה קורה? שם משפחה? אחים\אחיות?? חיות מחמד:: איזה כיתה את:: צבע אהוב:: מאכל אהוב:: חבר יש\אין:: אייקון בתפוז::[חי חי מה הקשר??] ממתי את בפורום:: שיר אהוב של הבויז:: הופעה אהובה של הבויז:: אלבום אהוב של הבויז:: תמונה אהוב של הבויז:: בויז אהוב:: ביילי אוהבת\או לא ?? [שאלה רטורית
] חי חי טוב מספיק כמה שאלות

elivnat

New member
תגובה לאביבה

מה קורה?הכל מצוין ב"ה שם משפחה? אלמליח אחים\אחיות??2 אחיות ואח חיות מחמד::אין איזה כיתה את::י"א צבע אהוב::כתום מאכל אהוב::פיצה שאימא מכינה חבר יש\אין::יששששששש אייקון בתפוז::[חי חי מה הקשר??]
ממתי את בפורום::אם אני לא טועה-חצי שנה ככה... שיר אהוב של הבויז::מיי ביוטיפול וומן הופעה אהובה של הבויז::כל ההופעות.. אלבום אהוב של הבויז::בלק אנד בלו תמונה אהוב של הבויז::וואי יש מלאאאאא בויז אהוב::כולם ביילי אוהבת\או לא ?? [שאלה רטורית ]אוהבת אוהבת...

elivnat

New member
אני כולי מאושרת ולא רק בגלל זה

שלומי מצוין ב"ה, אני בת 16, מגבעת עדה, צבע אהוב-כתום (וזה כל פעם משתנה) דבר שהכי מרגיז אותי-ברגע זה שכחתי מכל הדברים שמרגיזים אותי!!! מאכל אהוב-פיצה שאימא מכינה הקירות בחדר שלי הם בצבע ירוק בהיר.. באקסטריט מועדף- אין כזה... את כולם אני אוהבת... שיר מועדף-מיי ביוטיפול וומן דיסק אהוב-בלק אנד בלו קליפ אהוב-שואו מי דה מינינג... ועכשיו, למה אני כל כך מאושרת?! כי לפני חצי שעה ככה, ידיד טוב שלי הציע לי חברות ואני הסכמתי!!!!!

elena20

New member
שואלת

אני יודעת שזאת שאלה קשה אבל מה השיר שאת הכי אוהבת בעולם(לא של בקסטריט) ואת חייבת לבחור רק אחד!

elivnat

New member
elena20

זה שאלה קשה... אמממ... בעיקרון יש המון שירים שאני אוהבת... וקשה לי לבחור...

ringe lotte

New member
מזל טוב!

שמחה בשמחתך! תהני... מווה שרצית אותו עוד לפני שהוא פתח את פיו... אצלי החבר הכי טוב שלי נהיה חבר שלי לפני שלושה וחצי חודשים וזה היה הדבר שהכי רציתי בעולם... ואנחנו מאושרים עד הגג...
עומר

chenwest

New member
ממ אז ככה

בת כמה את? מאיפה? ממתי מעריצה של הבויז? איך ההרגשה להיות הקורבן?
מה מידת הנעליים שלך? מוזיקה אהובה: מפורסם שאת אוהבת חוץ מהבויז... וזהו

למעלה