הקורבן

../images/Emo124.gifהקורבן../images/Emo9.gif

[שכחתי לפתוח אתמול
] והקורבן לשבוע הזה היא....... אורטל
[אורטך קרטר]. אז נא להפציץ אותה בשאלות, אם בא לכן

me

1. ממתי את אוהבת את הבקסטריט בויז? 2. קנית את האלבום החדש שלהם? 3. אילו אלבומים של הבקסטריט יש לך? 4. איזה צבע את הכי אוהבת? 5. מה עשית כל היום? 6. מתי את הולכת לישון בדר"כ? 7. את באה למפגש הפורום שיהיה בקרוב?

עונה

1. ממתי את אוהבת את הבקסטריט בויז? אממ מהשיר GET DOWN 2. קנית את האלבום החדש שלהם? בטח!! 3. אילו אלבומים של הבקסטריט יש לך? 4. איזה צבע את הכי אוהבת? ירוק 5. מה עשית כל היום? היום.. אממ תאמת עד עכשיו סידרתי תחדר שלי 6. מתי את הולכת לישון בדר"כ? ב11:30 בערך 7. את באה למפגש הפורום שיהיה בקרוב? בנתיים לא :( אבל אני מקווה שאני אצליח לבוא

TrAd RaD

New member
לה לה לה אפצ'י לה לה לה אפצ'י לה לה

מה קורה???? הכל בסדר?? מה חדש? את אוהבת עוגת ריבת חלב?? נכון שזה הדבר הכי טעיםםם בעולם?!?! גם את פינטזת על זה כל הצום?? גררררר...
צמת בכלל?? השתמשת בחשמל?? את מי את הכי אוהבת בבקסטריט? את אוהבת גם את א(ה)רון? איזה עוד אומנים את אוהבת?? את יודעת מי זה ג'ונתן סרדה? זה פסדר אף אחד לא יודע.. אממ אממ אממ היית חולה השנה?? מתי המומולדת שלך? בת כמה תיהיה? כמה אחים יש לך? איך קוראים להם? איך קוראים להורים שלך? יש לך חיות מחמד? איזה? את שומעת מוזיקה עכשיו?? מה?? מי החברות הכי טובות שלך? מה את לובשת עכשיו?? יש לך חורים באוזניים?? כמה? את יודעת שאני רגישה.. ומותר לי לשים רק זהב..(צהוב,לבן,אדום) עשיתי 11 חורים... עכשיו יש לי רק שתיים.. כי מלא הפעמים הם נסתמו לי.. היית פעם ברמת הגולן? ובקדמת צבי? מה המאכל האהוב עלייך.. באיזה בציפר את לומדת? כיתה? מספר? את אוהבת את המחנכת שלך? אני לא!! ... את אוהבת את האריוויזיון..(איך של אכותבים את זה).. אני יודעת איך כותבים את זה באנגלית !! זה יותר קל!! eurovision היית פעם בחו"ל? איפה? איך היה? את מכורה למחשב? וטלויזיה? את מנגנת על משהו? אם לא.. את רוצה ללמוד? מה? אם כן.. כמה זמן? על מה? טוב זהו נמאס ליייי...

עונה../images/Emo9.gif

מה קורה???? הכל טוב. :) הכל בסדר?? כן מה חדש? אממ אין ממש את אוהבת עוגת ריבת חלב?? כן נכון שזה הדבר הכי טעיםםם בעולם?!?! אני מעדיפה עוגת שוקולד גם את פינטזת על זה כל הצום?? לא ממש גררררר... צמת בכלל?? כן השתמשת בחשמל?? לא את מי את הכי אוהבת בבקסטריט? ניק
את אוהבת גם את א(ה)רון? אממ כן לא כמו שאני אוהבת אבל את ניק איזה עוד אומנים את אוהבת?? בלו את יודעת מי זה ג'ונתן סרדה? לא.. זה פסדר אף אחד לא יודע.. חחח אממ אממ אממ היית חולה השנה?? בנתיים לא.. (תודה לאל..) מתי המומולדת שלך? 14.8 בת כמה תיהיה? 18 (וואי אני לא מאמינה שאני יהיה 18..) כמה אחים יש לך? אין לי
יש לי אחות אחת איך קוראים להם? אחותי שירלי איך קוראים להורים שלך? אהרון ואסתר יש לך חיות מחמד? לא
איזה? אבא שלי לא רוצה חיות בבית אבל הייתי רוצה כלב את שומעת מוזיקה עכשיו?? מה?? עכשיו אני שומעת בקסטריט מי החברות הכי טובות שלך? ורד ואורנית (מהכיתה) מה את לובשת עכשיו?? חולצה כחולה ומכנס שחור יש לך חורים באוזניים?? כמה? כן אחד בכל צד את יודעת שאני רגישה.. ומותר לי לשים רק זהב..(צהוב,לבן,אדום) עשיתי 11 חורים... עכשיו יש לי רק שתיים.. כי מלא הפעמים הם נסתמו לי.. גם אני רגישה ומותר לי לשים רק זהב אמיתי איזה באסה זה!! היית פעם ברמת הגולן? כן ובקדמת צבי? לא נראה לי מה המאכל האהוב עלייך.. שניצל וצ'יפס באיזה בציפר את לומדת? עמל א כיתה? מספר? יב3 את אוהבת את המחנכת שלך? אני לא!! כן ... את אוהבת את האריוויזיון..(איך של אכותבים את זה).. אני יודעת איך כותבים את זה באנגלית !! זה יותר קל!! eurovision כן אני רואה את זה אבל לא מתה על זה.. היית פעם בחו"ל? כן איפה? אירופה, ארה"ב, יוון וטורקיה איך היה? הי כיף אבל הכי כיף היה בארה"ב וביוון וטורקיה (כי ליוון וטורקיה הפלגנו באונייה והיה מזה כיף!! אונייה ענקית ) את מכורה למחשב? כן וטלויזיה? כן את מנגנת על משהו? כן על אורגן אם לא.. את רוצה ללמוד? מה? אם כן.. כמה זמן? על מה? אממ נראה לי מכיתה ד

sivanick

New member
שאלות

אנלא כ"כ מקורית אז..
סדרת טלוויזיה אהובה: שחקן/שחקנית אהוב/ה: סרט אהוב: שיר אהוב: אלבום אהוב: שיר של בקסטריט אהוב: אלבום של בקסטריט אהוב: צבע אהוב: מקום בילוי אהוב: זיכרון ילדות חזק: שמות של 3 אנשים שאת אוהבת: מאכל אהוב: אהבה ראשונה{אם הייתה, ואם כן באיזה גיל
}: 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד: זהו

עונה../images/Emo24.gif

סדרת טלוויזיה אהובה: חברים (באסה שנגמר) שחקן/שחקנית אהוב/ה: סרט אהוב: ללכת על הכל שיר אהוב:Rob Thomas - Lonely No More אלבום אהוב: all rise של בלו שיר של בקסטריט אהוב: Weird World אלבום של בקסטריט אהוב: millennium צבע אהוב: ירוק מקום בילוי אהוב: הקניון
זיכרון ילדות חזק: שהייתי בארה"ב שמות של 3 אנשים שאת אוהבת: תמיר,אורי וההורים שלי (כמובן) מאכל אהוב: שניצל וצ'יפס אהבה ראשונה{אם הייתה, ואם כן באיזה גיל}: עוד לא הייתה
3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד: טלוויזיה, מחשב, והמשפחה שלי

למה זה מקורי מאוד!!

בחיים לא שאלו אותי את השאלה הזו! אממ הדבר הכי מטורף.. שאלה קשה!! את האמת אין לי תשובה.. אני יחשוב על זה ואני יחזיר תשובה אבל לא נראה לי שיש דבר מטורף שעשיתי.

c0rdelia1

New member
יש לי שאאללהההה

יש משהו שאת מכורה אליו ולא יכולה בלעדיו?מהו?

ארמ..

האמת שאין לי שאלות, אבל שמחתי לקרוא את התשובות שלך ולהכיר אותך קצת יותר.

למעלה