"הקורבן"

sweet stav

New member
../images/Emo124.gif"הקורבן"../images/Emo124.gif

והפעם תםתםתםתםתםתם תופים פליז
עם יש לכם כוח לרדת למטה....
אז עוד קצת וזהו ... עם בא לכם כול כך לדעת ! והפעם: sweet shir-שיר

sweet shir

New member
אני! ../images/Emo9.gif

את מחזירה לי טובה, או שאולי רעה? מוחעחעחעחעח

sweet stav

New member
חגחגחגחגח....השאלות שלי אליך../images/Emo190.gif

דשעת התחלת שאלון: הי מה קורה: איך קוראים לך: ידעתי.. איזה כיתה את: מאיפה: גם את זה ידעתי.... דמות אהובה מפלור: דמות שנואה מפלור: סלבס אהוב: סלבס שנוא: אוכל אהוב: אוכל שנוא: מקום בעולם שאת רוצה לבקר בו: זה או זה מריה או אוליביה: כריסטינה או קלי: צמחוני או בשרי: הארי פוטר או אהרי פוטר
: עוף זה ציפור ופרה זאת.... משעמם לך: מה את שומעת עכשיו?: אני יודעת מה יקרה עוד דקה: השאלון יגמר!!
את כול השאלות החכמות האלה בואו מראשי החכם
מואהאההאהאה

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo9.gif

שעת התחלת שאלון: 16:42 הי מה קורה: הכל בסדר..:) איך קוראים לך: שיר ידעתי..
איזה כיתה את: ח מאיפה: רעננה גם את זה ידעתי....
דמות אהובה מפלור: מקסי, רובר, פלור ואולי דמות שנואה מפלור: אמממ אין סלבס אהוב: ווהו..חחחחח, טוב אז, בראד פיט, קריסטן בל, צ'אד מייקל מורי, פאביו די תומאסיו, פונצ'ו, דולסה מריה, יו לאורי וזהו! [נראה לי
] סלבס שנוא: אמממ מאיה בוסקילה אוכל אהוב: ג'אנק פוד אוכל שנוא: חרדל ודגים מקום בעולם שאת רוצה לבקר בו: איטליה, אנגליה וארה"ב זה או זה מריה או אוליביה: אולי! כריסטינה או קלי: קלי צמחוני או בשרי: צמחוני הארי פוטר או אהרי פוטר: הארי.. דהההה
עוף זה ציפור ופרה זאת.... חיה! כאילו דהההה איך אפשר לטעות בדבר כזה! זה למה כתבתי שאני אוכלת צמחוני.. כי לא אוכלת פרות אבל אני אוכלת ציפורים. ג'יז! משעמם לך: לא מה את שומעת עכשיו?: כלום אני יודעת מה יקרה עוד דקה: וואו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

didalf

Well-known member
רגע לא היית שבוע שעבר?../images/Emo109.gif

אתן מבלבלות אותי עם הכינויים האלה.. טוב שיר, שאלות:
את אוהבת את פלור [הדמות]?
למה?!
ואת פרן [זהרי
]?
עוד סדרות אהובות:
איזה מפורסמים את אוהבת?
בת כמה את?
ומאיפה?
אכלת אתמול הרבה?
איזה שיר של פלורי את הכי אוהבת?
מתגעגעת לפדה
?
איזה שיער יש לך?
זהו

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo192.gif

את אוהבת את פלור [הדמות]? למה לא? למה?! ככה!! חחחחח ואת פרן [זהרי]? פחחח ואה... אווו -חסוי- חחחחחחח סתם.. הוא בסדר..
עוד סדרות אהובות: ורוניקה מארס, האוס, רבלדה, מגרש ביתי, מכושפות ומשחק מכור. איזה מפורסמים את אוהבת? בראד פיט, קריסטן בל, צ'אד מייקל מורי, פאביו די תומאסיו, פונצ'ו, דולסה מריה, יו לאורי וזהו! בת כמה את? 13 וחצי ומאיפה? רעננה אכלת אתמול הרבה? לא ממש איזה שיר של פלורי את הכי אוהבת? טיק טאק ואי אסי סרה [אולי גם דינג דונג] מתגעגעת לפדה? יאפ..
איזה שיער יש לך? חום..חחחח ועשיתי פן!! זהו

didalf

Well-known member
מי זה יו לאורי?../images/Emo12.gif ../images/Emo109.gif

זה האוס!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בנאדם יפהפההההההההההההההההההההההההההה אמא שלי אומרת שהוא מטונף חחח לדעתי זה מה שחמוד בו :] וחוץ מזה הוא ציני ורשע

sweet shir

New member
משחק את האוס בהאוס..חחחחח

הוא שחקן גדול!! הנה תמונה שלו..

../images/Emo175.gifשאלות לשיר../images/Emo6.gif

סדרה אהובה : פריזר או דון מינימום ? : פיני&לולו או מללונגי&בוניז'ין ? : ספרדית או אנגלית ? : זמר\ת אהוב\ה : השיר שאת הכי אוהבת : צבע אולסטאר אהוב [אם את בכלל אוהבת אולסטאר] : קיץ או חורף ? : ים או בריכה ? : זהו.. מקווה שהשאלות לא חופרות מדי חח

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo9.gif

סדרה אהובה : פלור, האוס, ורוניקה מארס, מגרש ביתי ורבלדה. פריזר או דון מינימום ? : קשה.. קשה..
פיני&לולו או מללונגי&בוניז'ין ? : פיינ ולולו ספרדית או אנגלית ? : אנגלית זמר\ת אהוב\ה : אשלי סימפסון, אבריל לאוין ואשלי פרקר אנג'ל. השיר שאת הכי אוהבת : אין אחד..
צבע אולסטאר אהוב [אם את בכלל אוהבת אולסטאר] : שחור! קיץ או חורף ? : קיץ ים או בריכה ? : בריכה!

נממממ שאלותתת :]

אין לי הרבה כי כולם כבר שאלו מה שרציתי אבל.. נמממ איזה חיה את הכי אוהבת? יש לך חיה בבית? איזה חיה הכי היית רוצה שתהיה לך? אמממ... אוהבת את דלפינה? יודעת מה הולך לקרות בסוף העונה השניה? פלור עם תלתלים או חלק? [חלק חלק] חחח ים סוף או הכנרת? ים או אוקיינוס? איפה ביקרת כבר בעולם?

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo9.gif

נמממ איזה חיה את הכי אוהבת? כלב וחתול קטנים וחמודים!
יש לך חיה בבית? כן איזה חיה הכי היית רוצה שתהיה לך? כלב וחתול קטנים וחמודים!
אמממ... אוהבת את דלפינה? לא שונאת יודעת מה הולך לקרות בסוף העונה השניה? כן..
פלור עם תלתלים או חלק? [חלק חלק] חחח חלק!!! תלתליפ זה פיכסה..
ים סוף או הכנרת? פחחחח לא משנה ים או אוקיינוס? לומשנה איפה ביקרת כבר בעולם? אוסטריה, גרמניה וטורקיה.

למעלה