"הקורבן"

עונה לשירנו'ששש ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

- מה המזל שלך?! דגים - את רוצה להתגייס? אם כן אז יש לך משהו מעודף?! רוצה מאוד, ורוצה להיות מכי"ת- מפקדת כיתה חחח - כמה אחים יש לך?! עוד 3 אחים - מה הצבע שהכי שולט אצלך בארון?? יש הרבה חחח - יש לך חיות בבית..!?!? ואיזה..?! אין לי.. מתה עלייך יפה שלייי מואהה

../images/Emo80.gif שאלות...:)

האם אי פעם טסת לחו"ל? לאן?
מה הפריט לבוש שאת הכי אוהבת?
תוכנית אהובה?
מי הכי מצחיק אותך?
לאיזה שם היית משנה? [למרות שיש לך שם מהמם ולא כדאי לך לשנות..
] אוהבת המוווווווווווווונים!!

עונההה - ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

האם אי פעם טסת לחו"ל? לאן? הייתי במשלחת לפולין מה הפריט לבוש שאת הכי אוהבת? סווצ'ר בצבע טורקיז תוכנית אהובה? החיים הפשוטים עם פריס הילטון וניקול ריצ'י מי הכי מצחיק אותך? אנשים שיש להם ראש כמוני, שהם צינים ומשוגעים. לאיזה שם היית משנה? [למרות שיש לך שם מהמם ולא כדאי לך לשנות..] אני חושבת לליאם. תודה מאמי אוהבת אותך יפתי

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif הופה הופה רותם תעני ומהר חח

נכון שאת הזונ...הכי מושלמת שיש?? חחחחחחחח
כמה את לוקחת לשעה?? איפה את עומדת?? כמה קליינטים היו לך היום? היה קשה?? חחחח סתםםםםםםםםםםםםםםםםם סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כפרה עלייך אני אוהבת אותך הממוןןןןןן עכשיו רציני איך הגעת פעם ראשונה לפורום?? מתי זה היה בערך?? מה את הכי אוהבת בפורום? מה האייקון שהכי מתאים לפורום חחחח (איזה שאלות סתומות!) ראית פיספוסים??
אם כן נכון שהיה מצחיק
איפה ראית את מאיה פעם הראשונה?? טוב זהו להיום
חחחח

עונה לשרמו...../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

בקשר לחלק הראשון נשאיר את זה בנינו... איך הגעת פעם ראשונה לפורום?? כשחיכיתי למאיה בפסטיגל אז פגשתי את דיקלה והתחברנו, והיא אמרה לי להיכנס לפורום. מתי זה היה בערך?? לפני שנתיים מה את הכי אוהבת בפורום? את הילדים המדהימים שיש פה ואת מאיה מה האייקון שהכי מתאים לפורום חחחח (איזה שאלות סתומות!): שאלות סתומות לילדה סתומה ראית פיספוסים?? לא, לא יצא לי אם כן נכון שהיה מצחיק איפה ראית את מאיה פעם הראשונה?? בהופעה זה היה במרכז חורב בהופעה הראשונה שלה אני חושבת, ובטלוויזיה אצל דודו טופז בפעם הראשונה. מתה מתה מתה עלייךךךךךךךך אהבת חיי

רותמית..בגלל שאני אוהבת אותך..

קבלי שאלון קליל במיוחד
מה או מה מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? מה כחול יותר בננה או חרצית? מה גבוה יותר עמק או ים? מה משולש יותר ריבוע או מלבן? מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט? על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז? כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? מי המציא את האספרגוס? למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? אם את עונה בהגיון אני אלפקה חחחחחחחחח סתם סתם

עונה חחח אתם חייבים לקרוא את זהההה

מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80?מבחינת הגיל אותו דבר, אבל מבחינת הנפש אני מאמינה שהגבר כי בטח האישה עשתה לו את המוות כל החיים חחחחחחחח מה כחול יותר בננה או חרצית? כאילו דה חרצית!? מה אתם עיוורי צבעים? מה גבוה יותר עמק או ים? חח איזה דפוקים אתם איך ים יכול להיות נמוך?? כאילו יש גלים. ה-ל-ו?! מה משולש יותר ריבוע או מלבן? מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט? בטהובן ברוררר על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? השמאלי, על הימני זה ייפול שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז?שבברבור אין ו' כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? בגלל המיתון שסיון יצרה בכביש מי המציא את האספרגוס? אני? למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? שיהיה ליתר ביטחון במקרה של פאנצ'ר לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? לזכר רומיאו ויוליה איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? לפי השמש...

urimz5

New member
אלפקה אהובתי...

מאיפה לעזאזל השאלון המפגר הזה,ולמה?

למעלה