"הקורבן"

../images/Emo124.gif "הקורבן" ../images/Emo121.gif

בפעם הקודמת התארחה ניצן
מקווה שנהנת מהאירוח
ולהיום: רותם!! הלא היא "רותם שרוטה עם תעודה"
הנה שאלותיי- גיל: מיקום: צבע עיניים: צבע שיער: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: ספר אהוב: סרט אהוב: צבע אהוב: אירוח מהנה רותם!!!
רשימת המתארחים הבאים: 1) ניצן-nitzangro2.
2) רותם-רותם שרוטה עם תעודה.
3) שירן-SHIRANF 4) נוי-נוי האחת והיחידה. 5) אליאור-SPARK3 6) הגר-הגר חולה על מאיה. 7) דיקלה-dikla love maya3 8) הודיה-הודיה חולנית על מאיה. 9) מור-מורוש חלה על מאיוש. 10) ירדן-ירדנוש חולה על מאיה. 11) ספיר-sapirooosh 12) סיון-sivan1207. 13) מורל-מורלוש. 14) ליאת-ליאתי iove מאיה. זהו
אתם מוזמנים לשאול את רותם שאלות..

עונהה נה נה ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

גיל: 18 מיקום: חיפה צבע עיניים: חום צבע שיער: חום שחקן אהוב: אין... שחקנית אהובה: מישל פייפר זמר אהוב: אני אוהבת את השירים של צביקה פיק.. זמרת אהובה: מאיה בוסקילה(כאילו דה..), שירי מימון להקה אהובה: אין ספר אהוב: היורשת- של רם אורן סרט אהוב: שחקי אותה מותק צבע אהוב: שחור, צהוב, כתום, תכלת טנקס מאיו'ששש מתה עלייך!!

urimz5

New member
אני שואל

האם את מנגנת על איזשהו כלי,אם כן איזה? מיהו הזמר האהוב עלייך(זכר)? מה את מתכננת לעשות "כשתהיי גדולה"? מאיפה ירשת את הציניות שלך? ושאלה אחרונה:מה המצב?

עונהההה ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

האם את מנגנת על איזשהו כלי: בזמני הפנוי אני מנגנת על טרומבון וכדי שיהיה קצת גיוון אני מוסיפה מקצב של תוף מרים. חחחחחחחחח סתם סתם...אני לא מנגנת על שום כלי. מיהו הזמר האהוב עלייך: אין לי זמר זכר שאני אוהבת במיוחד אני אוהבת כל מיני שירים של זמרים... מה את מתכננת לעשות "כשתהיי גדולה":אממ..בעיקרון המטרה שלי היא לעבור לארצות הברית, ללמוד שם ולחיות שם, שיהיה לי בהצלחה
מאיפה ירשת את הציניות שלך: היא שלי, מקורית... ושאלה אחרונה: מה המצב: אחלה, תודה על השאלות, לאב יו

גם לי יש כמהה:)

יש לך עוד שם חוץ מרותם?!.. אם היית חיה איזה היית בוחרת להיות? חחחחחחחחחחחחח;) מה המאכל האהוב עלייך? איזה מקצוע את מתכוונת לפתח בעתיד? ולסיכום.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון שאת חולה לי על הצורה?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםםםםם לאב יווו כפרע:)

עונהננננהה ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

יש לך עוד שם חוץ מרותם: כן, להורים שלי משעמם אז בזמנם הפנוי הם מוסיפים לי עוד שמות לתעודת זהות...חחחחח מה נראה לך?! אם היית חיה איזה חיה היית: דולפין. חיה יפה, כל היום לשחות במים, אנשים יבואו לראות אותי, בלי דאגות על הראש... מה המאכל האהוב עלייך: שניצל איזה מקצוע את מתכוונת לפתח בעתיד: אין לי שמץ עדיין, אבל כזה שיכניס הרבה כסף
ולשאלתך מתוקה שלי, האם זה נכון שאני חולה לך על הצורה- אז הייתי אומרת שלא צריך להיסחף, אולי אני מסמפטת אותך קצת....

חחחחחחח גנובהההההההה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!! אה ותודה מאמי לרגע הרגשתי שאף אחד לא אוהב אותייייייייייייי:( חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif שואללללללללללללללל

מה בע"ח השנוא עלייך? מה לבשת היום? כדורגל או כדורסל? מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? מאיה בוסקילה או שירי מימון? (אחת!!!!) והאם ההורים שלך אחים?;) סתם חולה עליך! בובה יפה!!!

עונהההההה ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

מה בע"ח השנוא עלייך? ג'וקים מה לבשת היום? חולצה שחורה ומכנס שחור כדורגל או כדורסל? כדורגל מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?לא יצא לי לטעום משהו מוזר.. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? בלתי אפשרי מאיה בוסקילה או שירי מימון? (אחת!!!!)חחח ברור שמאיה, אבל גם את שירי. והאם ההורים שלך אחים?;) נו אתה לא רואה איך יצאתי
חחחחח אני מתה עלייךךך

עניתיי :)

מה בע"ח השנוא עלייך? חתול מה לבשת היום?ג'ינס וחולצה בצבע ירוק תפוח כדורגל או כדורסל?כדורגל מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?משקה מוזר עם אלכוהול שאבא שלי הכין ואני ממש לא רוצה לדעת מה זה חחחחחחחחח כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?לא יוכל בכלל חחחחח מאיה בוסקילה או שירי מימון? (אחת!!!!) מאיה בוסקילה זה ברור לא ?!?! והאם ההורים שלך אחים?;)חחח לאאא ממש לאאאא

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif חחחחחחח מה הפשר?

למה את עונהה????? חחחחחחחחחחחח אלה שאלות רק לרותם חחחחחחחחחחחחחחחחח

SHIRANF

New member
../images/Emo205.gif שואלתתת...

קודםםם כלל נשמהה שליי אני חולההההה עלייך...!!! עכשיו השאלות..
- מה המזל שלך?!
- את רוצה להתגייס? אם כן אז יש לך משהו מעודף?!
- כמה אחים יש לך?!
- מה הצבע שהכי שולט אצלך בארון?? אחרונהה....
- יש לך חיות בבית..!?!? ואיזה..?!

עונהההההה

מה המזל שלך? מזל טלה - את רוצה להתגייס? אם כן אז יש לך משהו מעודף?! לא יודעת עדיין לא נראה לי שאני רוצה אולי אני ילמד או יעבוד - כמה אחים יש לך?!2 - מה הצבע שהכי שולט אצלך בארון??ורודדדדדדדדדדדדדדדדדד אחרונהה.... - יש לך חיות בבית..!?!? ואיזה..?! לא אין אההההה יש לי את סוין אבל עכשיו היא בחיפה

למעלה