"הקורבן"(2)

../images/Emo124.gif"הקורבן"(2)../images/Emo121.gif

הקורבן של השבוע הוא... סיוןsivanick
יאללה, שאלות!

הלו גירל

איך תקראי לבן שלך? ולבת? הממ.. מסן/אייס? איזה ווינדווס יש לך? פיתחי את תיקיית 'המסמכים שלי'. אילו תקייות וקבצים יש שם? פרטי
מה דעתך על בריטני האלילה ספירס? ועל קלי המלכה קלארקסון? ועל כריסטינה המדהימה אגילרה?
מה השיר האחרון שהורדת?

sivanick

New member
היי גירלי../images/Emo27.gif

איך תקראי לבן שלך? לודעת לא חשבתי על זה
ולבת? תמיד אהבתי את השם נוי..אז יש מצב.. הממ.. מסן/אייס[email protected] איזה ווינדווס יש לך? me פיתחי את תיקיית 'המסמכים שלי'. אילו תקייות וקבצים יש שם? פרטי- אוקיי בגלל שפירמטתי את המחשב יש לי בקושי קבצים..ב-my pictures יש לי איזה 4-5תמונות חדשות של הבויז. בקבצים שלי שהתקבלו יש לי תמונות מהטקס סיום ששלחו לי, תמונות של שירני
, תמונה של ניק שאתי(כפרעליה
) שלחה לי ותמונות עם חברות מכמה יציאות..אה ויש גם כל מיני שירים..אוח אין לי כוח לפרט
מה דעתך על בריטני האלילה ספירס? נראית טובב
ויש לה שירים שעושים לי מצב רוח. ועל קלי המלכה קלארקסון? השירים החדשים שלה ממש יפים..והיא אחלה זמרת
ועל כריסטינה המדהימה אגילרה? אממ..אחת הזמרות הגדולות.
גם השירים בסטריפד ממש מרגשים והבנתי שהיא כתבה אותם/השתתפה בכתיבה אז היא גם יוצרת די מוכשרת..
מה השיר האחרון שהורדת? Mariah Carey- We Belong Together נראה לי

דולב22

New member
שאלות:

1. איזה אלבום של הבויז את הכי אוהבת? 2. בכל אלבום, מהו השיר האהוב עלייך ביותר? 3. מבין השירים הללו, מהו השיר האהוב עלייך ביותר? 4. כמה זמן את מעריצה את הבויז? ולמה? 5. מי חבר הלהקה האהוב עלייך ביותר? 6. האם יש זמרים/ות נוספים/ות שאת אוהבת חוץ מהם? אלה כל השאלות שלי, בהצלחה. דולב

sivanick

New member
../images/Emo27.gif

1. איזה אלבום של הבויז את הכי אוהבת? קשה לי לבחור בין מילניום לנוור גון..אז אני אלך על שניהם
2. בכל אלבום, מהו השיר האהוב עלייך ביותר? Backstreet Boys- Quit Playin Games Backstreet's Back- Everybody Millennium- The One Black&Blue- GAB Never Gone- Safest
3. מבין השירים הללו, מהו השיר האהוב עלייך ביותר? GAB 4. כמה זמן את מעריצה את הבויז? 8 שנים..כמעט 9 ולמה? כי המזויקה שלהם מדברת אליי, כי הם כולם מוכשרים וכי ביחד הם נשמעים הכי טוב שיש. 5. מי חבר הלהקה האהוב עלייך ביותר? ניקי כפרותתתת
6. האם יש זמרים/ות נוספים/ות שאת אוהבת חוץ מהם? ברור. היהודים, אביב גפן, מארון 5, מירי מסיקה, אוריל, אשלי סימפסון, רובי וויליאמס, פיפטי סנט, סנופ דוג, סיארה, בלאק אייד פיז, אלישיה קיז, גוון סטפני, בריט, כריס, קלי, עידן רייכל..כמעט כולם..אני אוהבת את כל הסיגנונות

Eti No Name

New member
יו קנואו ../images/Emo14.gif

איף יו לאב טו לשמוע אלישיה יו אר מוזמנת לפורום שלה

תשובות

1. איזה אלבום של הבויז את הכי אוהבת?כולם! אבל ניראה לי הכי את החדש ואת בלאק אנד בלו 2. בכל אלבום, מהו השיר האהוב עלייך ביותר?לא יודעת חחח את כולם=) 3. מבין השירים הללו, מהו השיר האהוב עלייך ביותר? 4. כמה זמן את מעריצה את הבויז? ולמה? 9 שנים כי הם חתיכים
סתם לא בגלל זה... בגלל שיש להם מוזיקה מקסימה הם שירים מהלב והם להקה ענקית ואמיתית! ולא קשור למוזיקה הם גם מתוקים ומקסימים בעצמם וזה מוסיף=) 5. מי חבר הלהקה האהוב עלייך ביותר?פעם היה ניק עכשיו כמו שכתבתי אני אוהבת את כולם באותו מידה כי אני מאמינה שכל אחד מיוחד וכל אחד מקסים=) 6. האם יש זמרים/ות נוספים/ות שאת אוהבת חוץ מהם? נו ברור! אוונסנס גרין דיי אמינם בריאן אדמס אבריל לאבין מייקל ג'קסון ועוד הרבה....

Miss Kitty

New member
שאלות../images/Emo9.gif

באיזו שעה התעוררת היום?:
מה היה הדבר הראשון שראית כשפתחת את העיניים?:
מה היה הדבר הראשון ששמעת כשקמת?:
מתי פעם אחרונה עזרת למישהו שאת לא מכירה?:
מה היה הסרט האחרון שראית בקולנוע?:
מה היה הסרט האחרון שראית בטלויזיה?:
מה היה השיר האחרון ששמעת בנגן מוזיקה כלשהו?:
מה היה הקליפ האחרון האחרון שראית?:
מתי פעם אחרונה צחקת?:
למה?
מה התיכוננים הגדולים לחופש?:
מה הכי חסר לך בבצפר?:
מה יש לך בתיק כרגע?:
כמה כסף יש לך בארנק?: טוב, די, נגמרו לי השאלות.

sivanick

New member
../images/Emo26.gif

באיזו שעה התעוררת היום?: שבע ועשרים
מה היה הדבר הראשון שראית כשפתחת את העיניים?: אמא שלי מה היה הדבר הראשון ששמעת כשקמת?: אמא: "סיוני קומי"
מתי פעם אחרונה עזרת למישהו שאת לא מכירה?: לא זוכרת מה היה הסרט האחרון שראית בקולנוע?: מיליון דולר בייבי מה היה הסרט האחרון שראית בטלויזיה?: דמעות של השמש מה היה השיר האחרון ששמעת בנגן מוזיקה כלשהו?: Chingy- Right Thurr..אין לי מושג למה השיר הזה ברשימת השמעה שלי
מה היה הקליפ האחרון האחרון שראית?: אינוקמפליטטט
ב-vh1 אתמול בערב
מתי פעם אחרונה צחקת?: אתמול למה? כי אני לא יודעת לשחק פינג פונג בגרוש
מה התיכוננים הגדולים לחופש?: לבלות המון, לנפוש בחו"ל או באילת, מפגש פורום כמובן, לחסוך הרבה כסף ולעשות שופינג מטורף
מה הכי חסר לך בבצפר?: הילדים בכיתה שלי
מה יש לך בתיק כרגע?: פלאפון, מפתח ודיסקמן. כמה כסף יש לך בארנק?: פחח איזה 8 שקל..

Eti No Name

New member
עהעהעהעהעההה ../images/Emo14.gif

אני מחשב שלי שונאת!
טוף..מההתחלה- כמה זמן את בפורום? מי הראשונה שהתחברת אליה? בת כמה תהיי במומולדת כפרעליך[לעילגים]? מתי יהיה מומולדת [לאלה שלא יודעים
] מתי את מתגייסת?
לכמה זמן? חח סתם
לאן? עד כמה את אוהבת אותי? ואת אמא? ואבא? ואת אח של הדר? מי הפייבוריט שלך? [לייק,לאלה שלא יודעים לקרוא
] אילו עוד אמנים את אוהבת? לועזי או ישראלי? כחול או לבן? קריסטין או ליאן? [בעע חלמתי על קווין וקריסטין
] ימין או שמאל? בעד או נגד ההתנתקות? ארממ...נגמרו לי השאלות נו 0_O סיוני אי לאפ יוו

למעלה