הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לפעמים מאמצת את הפאנג שוואי

רק לפעמים. ולפי תורת הפאנג שוואי,צריך לזרוק(או לתת) כל מה שמיותר בבית, זה מן טיהור שכזה.

Rinattt

New member
לתרום...

ככה התפטרת מדברים שאתה לא צריך ואין עומס בבית... וגרמת לאחרים לחייך...

"חוק השנתיים"

כ"כ נכון החוק הזה- עברתי דירה (לפני חודש)- לא זרקתי כלום. למעט 2 תמונות שחברים שלי לא הסכימו לתלות בבית החדש (דווקה אהבתי אותם). ולעניננו "חוק השנתיים"- כל בגד כל דבר שלא היה בו שימוש שנתיים- לא יהיה בו שימוש בכלל...לא לחכות לפסח לא לחכות לעבור דירה פשוט לזרוק/למסור. (ביי ביי נוסטלגיה)!

אני באותה סירה ../images/Emo141.gif

גם אני עובר דירה, ויש דברים שאני יודע שאני לא צריך, אבל הלב כואב לזרוק (ע"ע החתימה שלי). ולצורך זה, לשים אותם באיזה מקום ציבורי, זה מרגיש כמו לזרוק אותם. הלוואי ויכולתי להעביר אותם למישהו שיעריך אותם וידע להגיד יפה תודה. היו לי פעם כל הרומנים של קורט וונגוט בכריכה רכה, ישנים ומצהיבים, ויום אחד החלטתי שזהו זה, אני כבר לא אקרא אותם יותר, הם סתם תופסים מקום, הלכתי ומסרתי אותם לחנות יד שניה. אין לך מושג כמה אני מתגעגע אליהם. זורקים או שומרים ? שומרים.

ב ה י ר

New member
ומה עם התקליטים?

כאלו עגולים וגדולים. אלו מהפלסטיק השחור זוכר?

לא רק אני זוכר ../images/Emo13.gif

גם כל גולשי פורום ג"ג שהיו בדיוק לפני שנה בערב רוק ובלוז שהיה אצל DEN3 זוכרים את אוסף תקליטי הוינייל המדוגם שלי

יאללה יא פולני

תעביר הלאה מה שלא שמיש לך... יהיו אנשים שימצאו בזה שימוש
מה שיש לו ערך סנטימנטלי (אבל תבדוק כל דבר לעומק) תשמור ותאפסן. בית חדש כלים חדשים והתחלה של עידן חדש - אינשאללה....
בהצלחה במעבר ותתחדש

ח ב ר מ ן

New member
פולני אני../images/Emo88.gif חס וחרפס רק לא

פולני ..פחי הזבל מלאים בכל הרחוב.
)

כל דבר..

שמרגיש מיותר..בבית כל דבר שבהחלט אפשר להיסתדר בלעדיו בכלל.. כל דבר שמעבירים הלאה.. נותן מקום למשהו אחר..עכשוי יותר נוסטלגיה כבודה במקומה מונח.. אבל כשהיא תופסת הרבה מקום... חושבת שלא סתם הורדת..במשקל..זה בטח קל יותר בנשמה בית לפעמים זה מראה של הנפש..

תשובה לחברמן

אני מציעה כן לזרוק חפצים ישנים כדי לפנות מקום לחפצים חדשים. זה עושה טוב לנשמה . פעם שמעתי שדברים ללא שימוש הם גורמים לאנרגיות שליליות בבית.

שלי 9

New member
איזו חמודה את ,פתחת שרשור מיוחד

כדי לענות לחברמן..
המשך שבת נעימה.. וחברמן תבוא מהר לכאן להגיד לה תודה..

למעלה