הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

באהבה1

New member
../images/Emo124.gif הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כבוד הרב, ואחים ואחיות שלי! אני צריך עזרה, אבל אמיתית (שבאה בדר"כ אחרי מחשבה עמוקה), ולא תגובות ספונטניות בבקשה, תודה מראש!
הנה הבעיה: זה סיפור לא חדש בכלל, שקורה די הרבה... אני חי בקונפליקט עצום של ידיעת האמת, והתעלמות ממנה! אני בעל תשובה שחזר אחרי שהוכח לו בבירור אמיתות התורה! וקיבלתי את האמת בפחד ובאומץ, מידנכנסתי לישיבה! ומאז, פשוט פרחתי
, למדתי בהתמדה אדירה, התחברתי לרב שלי לגמרי, אמרתי דברי תורה (כמו אש) לפני החבר'ה, עליתי חזן הרבה (ושרתי את התפילות בעוצמה שא"א לעצרה), וכולם, ובמיוחד הרבנים, אהבו אותי, והאמינו בי, והכי חשוב, גם אני! והרגשתי סיפוק עצום! כל זה נמשך בערך שנה וחצי, ואז, איך שאומרים, הקב"ה החליט שהגיע הזמן שאלך לבד... ומאז ועד היום, אני בירידה מפחידה (לא אפרט!) שפשוט צועקת:
"זה אתה האמיתי!
אפס ושקרן!" בכיתי, וצעקתי, אבל זה כמו טיפה בים... אני מרגיש שפשוט ויתרתי, שהפסקתי להלחם
... לא יודע למה. יש לי 2 שאלות: 1. האם ההתחלה היתה חלום? ז"א כוחות חיצוניים ממני שהקב"ה שתל? כי אני לא חושב ככה, אני חושב שזה היה אני האמיתי! רק שהקב"ה קישר אותי לעצמי (ועכשיו הוא כלוא איפה שהוא)! 2. אם זה נכון, איך אני מוצא אותו שוב, אני משתגע פה בלעדיו!
, רוצה אותו בחזרה! אעשה הכל כדי לקבלו בחזרה! אנא ממכם עיזרו למצאו... תודה!

giingiit

New member
לא חלמת, הכל היה אמת

בתחילת דרכו של כל חוזר בתשובה, ישנה תקופה שבה הוא מקבל אור מיוחד מלמעלה. לרוב זה נמשך כשנתיים ימים. זו תקופה שרואים פשוט ניסים והשגחה גלויים והיא תקופה מדהימה ביותר. בתום השנתיים, האור המיוחד הזה נלקח ואז אדם צריך להתמודד. בהתחלה זה מפחיד וגורם לירידה עצומה, אבל הגעגועים לאור הזה, הגעגועים לכייך ההתחלתי בד"כ עוזרים לאדם פשוט להתחיל לעבוד כדי להגיע חזרה לאור הזה. ככל שעובדים יותר, מגליםש האור ההתחלתי הוא כאין וכאפס לעומת הדרגות שניתן להגיע אליהן מתוך עבודה. אז כדי לקבל בחזרה את התחושה ההתחלתית הזו אתה צריך לעבוד. עבודת המידות בעיקר, קיום הלכות, נסיון להתחבר בתפילות והרבה הרבה תחינות לבורא עולם ישחבר אותך אליו בכל נשמתך ובכל הוויתך. בהצלחה

למעלה