הצביעו למיוז!!!

• פותח הנושא Runt
  • פורסם בתאריך

Astro Sock

New member
הצבעתי

30 סקנדס עוקפים את מיוז רק בגלל שיש להם גדוד אימואים ענק מאחוריהם.

Djerry

New member
הצבעתי + הצביעו במעריב לנוער!

אם בא לכם, כמובן. במעריב לנוער יש דירוג של 50 הכוכבים הכי גדולים בעולם ומיוז מועמדים. שולחים מייל עם המספר 53 לכתובת [email protected] (רק שהמאה נמצא בצד שמאל והמעריב בצד ימין).

Ma†an

New member
סליחה, אבל מי שם זין?

למיוז לא חסרה תהילה ובטח לא קהל מאזינים או כסף כל עוד הם ממשיכים לעשות את המוזיקה שלהם מצידי שיהיו אחרונים במצעדים של בוי-בנדס

dovky

New member
תכלס,

TSTM, מצד שני הם ממש חרא להקה, צריך לסגור אותם באקווריום או משהו, רק שאני לא אצטרך לשמוע אותם (מה לעשות, אחותי אוהבת אותם, ככה שיוצא לי לשמוע אותם יותר מדי)

CitizenErased

New member
הצבעתי אבל...

פייר, אתה צודק. אני לא מבינה את הקטע של המלחמות האלה בעיקר בגלל שמעריצי 30STM הם ברובם אימואים שלדעתם להצביע ללהקה שלהם זה מן ציווי אלוהי. תשים לב שהרבה מעריצים של להקות אימו מחשיבים את עצמם ל"צבא"... וזה מסביר הכל. העובדה העצומה היא שלדוגמא, טוקיו הוטל לא כל כך מצליחים מבחינת מכירות אבל כשצריך להצביע להם המעריצים יצביעו מכל מחשב שהם יכולים להשיג וימחקו קוקיז ויצביעו 93859032899 פעמים ביום למרות שאישית זה לא באמת עוזר להם בהרבה. וככה זה גם עם להקות כמו 30STM ומיי כמיקל רומנס וכו'.. בגלל זה התחרויות האלה משעשעות אותי ביותר
אני אצביע פעם אחת אבל אני לא בקטע של "OMG הם עוקפים אותנו!! חייבים לעשות משהו!!"

inna1993

New member
הצבעתי.

אממ וכן~ כאילו, זה לא שכל התחרויות האלה באמת מוכיחות שמיוז היא להקה איכותית או משהו. זה סתם תהילה ותהילה זה לא מה שהופך את המוזיקה לבאמת טובה. (EMA היה פשוט זוועה, ד"א).

CitizenErased

New member
אני דיי משועשעת מהעניין..

כמה מהמעריצים ה'צעירים' יותר בפורום הרשמי החליטו לקחת את זה קשה ולהפוך להיות אימואים בעניין ולהעביר את מיוז.. אז עכשיו הם ומעריצי 30STM נלחמים. אני מצחקקת.

למעלה