הפיה..

babylon_a1

New member
נצל"ש מסנג'ר

הלל אומר, הווי מתלמידיו של אהרון, אוהב שלום ורודף שלום עד שבא הקישור הזה ועשה ההיפך פה תוכלו לבדוק מי חסם אותכם במסנג'ר (תודה לסיטרא על הקישור, פשוט גיליתי איך הוא עובד) http://www.msnstatus.com/ מכניסים את הקורבן הפוטנציאלי לשדה ובודקים אם הוא מחובר במידה וכן, מתחברים למסנג'ר אם הוא לא מופיע אתם חסומים (כמובן רק אם הוא היה שם קודם)

מתלבט13

New member
כמעט לא רלוונטי

אם אתה מרשה רק למי שברשימת הקשר שלך לראות אותך, הם לא יכולים לדעת שאתה אונליין

סיטרא

New member
מי בכלל משתמש

באופציה הזאת? רק פרנואידים כרוניים שאיבדו צלם אנוש.

whitewidow

New member
ועוד דרך:

כלים- אפשרויות- פרטיות- בדוק מי הוסיף אותך לרשימת אנשי הקשר שלו- תצוגה מי שחסם אותך או מחק אותך-- לא יופיע שם יותר.

whitewidow

New member
תוספת:

הרעיון כמובן הוא להשוות בין רשימת ההיתרים שלך לרשימת "בדוק מי הוסיף אותך לאנשי הקשר שלו". הפער בין 2 הרשימות מורכב מאילו שמעולם לא קיבלו את ההזמנה שלך להצטרף למסנג'ר שלך ואלו שקיבלו ולאחר תקופה מחקו.

מותר לי

New member
לא עובד ../images/Emo4.gif

יש לי במחשב שני מסנ', נכנסתי אליהם בשתי כתובות שונות, באחת מהן הוספתי את עצמי וחסמתי... בכתובת השניה זה מראה "לא מחובר", והאתר שהבאת לא מכחיש... (ניסיתי בשתי הכתובות, שתיהן אונליין, ושתיהן זוהו באתר כ-אופליין)

את, בשקט בשקט נהיית מנהלת גדולה

מסתובבת לך באירועים נוצצים של מינהלים בתפוז.. ככה יפה וככה יאה.

מותר לי

New member
../images/Emo12.gif

אני עדיין לא גדולה כל כך, אפילו שאני מנהלת פורום
ולא ראיתי אף אחד מהחבורה הקדושה... בושה!
(התנצלות בבקשה שלושה עותקים, אחד אצלכם, אחד לי ואחד לאח של המנהל השותף שנגרר אחרי במסע החיפושים!
)

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ונחמד שעשו את זה בסגנון ארכאי. לא שזה נכון. היה לי העונג המפוקפק לעבוד עם מטריד סידרתי מרשים, אז גם חתיך עם בייבי פייס מתוקים, שהוצנח כסמנכ"ל לחברה שעבדתי בה. אחרי שבועיים בתפקידו ההופעה שלו נעשתה זניחה, ובתוך כמה חודשים הנשים סביבו כבר חרקו שיניים. הנורמה היתה עדיין שזב"שנו, אבל אחת מאיתנו טילפנה לרעייתו. לדבריה אשתו אמרה בערך כך: סוררי. הבחור אינפנטיל. אני המפרנסת הראשית והאדם האחראי היחיד בבית. אני צריכה שהוא יחזיק סוף סוף מעמד במשרה בחוץ ושלא יסתובב לי בין הרגליים. ואני תקועה איתו, יש לנו ילדים משותפים; לך לעומת זאת יש ברירה, את יכולה להחליף חברה. רוצה לנחש מה עשינו? דרך אגב, גם מנכ"ל החברה היה גבר גבוה, צנום ונאה, רק שהוא היה קשיש שהתבקש להמשיך בה אחרי גיל היציאה לפנסיה. הוא לא לבש ארמאני וגוצ'י אלא סוודרים כחולים של נערי קולג'. הוא החל את יום העבודה השכם בבוקר בסבב קבוע במחלקות, החל מהמחסנאי במרתף וכלה באנשי המחשב בקומה העליונה, גילה עניין קורקטי בשמחות ובקשיים שלהם, זכר לברך אותם ליום הולדתם ולברר אם בני משפחתם החולים החלימו, הזכיר להם מפעם לפעם שדלתו פתוחה לפניהם ותמיד הקשיב לדבריהם. לדעתי אף אחד בחברה לא היה אומר לו לא, רק שהוא לא הציע. ואם אתה רוצה עוד הימור שלי: לשחקן שמשחק בסרטון הזה את השלימזל הולך הרבה יותר טוב עם נשים מאשר לשחקן שמשחק את חביב הבנות.

Le Fay

New member
הוגן.

אתה-לא-חושבת שכריזמה לוקחת בהליכה? (שים את ריצ'רד קליידרמן ליד רוברטו בניני ותן לנשים לבחור).

babylon_a1

New member
אמונות טפלות

אישה ומאהב מבלים במיטה ופתאום נשמע קול מפתח בדלת. "זה בעלי! קפוץ מהר מהחלון החוצה!" זועקת האישה למאהב. עונה המאהב: "השתגעת?! זאת הקומה השלוש-עשרה!". אומרת האישה: "קפוץ כבר! מצאת לך זמן להאמין באמונות תפלות..."

למעלה