הפורום מארח את....

../images/Emo124.gif הפורום מארח את....

והנה אנחנו מתחילים בשרשרת ארוכה ויפה של אירוחים עצמיים. כלומר, האורח הוא אחד מאיתנו. והשבוע עומדת באור הזרקורים ליאת, הידועה בכינוי lilaaa1. אתם מוזמנים לשאול אותה כל שאלה שמסקרנת אתכם והיא תענה כראות עיניה. אז ליאת, ה
אצלך...

ואני מתחילה ../images/Emo13.gif

מכיון שיותר אני לא יודעת עלייך מיודעת, ספרי לי בשתי שורות על עצמך. העיקר שבעיקר.

lilaaa1

New member
../images/Emo13.gif

בשתי שורות..... גרה בחו"ל, סטודנטית לרפואה, אוהבת מאוד מאוד לשחק טניס, שונאת להיות לבד...
, יוצאת עם החבר 3+ שנים, מזל מאזניים= מתקשה להגיע להחלטות...(כן.. כן זה נכון, גם אם זה על מה ללבוש בבוקר...
), ומאוד מאוד.. נהנת מהפורום
זהו בגדול...

Miss פטל

New member
עכשיו אני../images/Emo3.gif

מה השאיפות שלך לשנים הקרובות? ספרי איך הגעת לחו"ל? לבד או עם משפחה? רק ללמוד או שאת נשארת שם? מאיזה גיל את שם? איך הכרת את החבר? הוא ישראלי או אמריקאי?

lilaaa1

New member
אמממ....

השאיפות שלי לשנים הקרובות... לסיים את הלימודים הארוכים האלו... הגעתי לחו"ל בעקבות אחותי שהשנה מסיימת את התואר שלה..
(איזה כיף...) רק ללמוד... 16 הכרתי אותו כאן הוא גם סטודנט הוא ישראלי... ואמריקאי הוא לא יכול להיות כי אני באירופה.....

lilaaa1

New member
אני ב...

ליטא. היא נכנסה לפני שנה וחצי לאיחוד האירופאי..

היי לך

אתמול לצערי פיספתי את האירוח שלך איתך הסליחה - מצטערת קראתי את הדברים שכתבת אני ממש גאה בך על מה שאת עושה כל הכבוד אולי תספרי במה את מתמחה, וכמה שנים עוד נשאר לך עד שאת חוזרת אלינו שיהיה לך בהצלחה באד י

lilaaa1

New member
../images/Emo13.gifתודה....

קודם כל אני צריכה לסיים 6 שנות לימוד של רפואה כללית(שזה הכל מהכל), בסיום(בארץ) אני אצתרך לעשות שנה סטאג' ורק אז אתקבל להתמחות כלשהי.. עכשיו מוקדם מידי להגיד במה אני אתמחה כי זה עוד דיי רחוק ממני ויש מקצועות שעוד לא למדתי אז אני לא יודעת על מה בדיוק להניח את האצבע... כעקרון לדעתי אני אלך על פדיאטריה...

סליחה על הבורות

אבל מה זה פדיאטריה ? פעם ראשונה שאני שומעת את הדבר הזה.....

lilaaa1

New member
כן...

חייתי שנה לפני זה עם ההורים בבולגריה, עשיתי בגרות אקסטרנית בתיכון באנגלית.. היה קשה.. אבל שווה... וככה הגעתי עד הלום...

Miss פטל

New member
אה, אז עשית בגרות בבולגריה?

הסתבכתי קצת
ומה עשיתם בבולגריה? בואי ספרי שלב אחר שלב

lilaaa1

New member
חח... איזו מתוקה...

בולגריה- עבודה של ההורים- נסעתי בעקבותם- למדתי בתיכון... קפיש?

למעלה