העדכון השבועי!

../images/Emo124.gif העדכון השבועי!

(עדיף מאוחר מלעולם לא). קודם כל, שוב סליחה על העיכוב בעדכון. אז מה חדש בפורום:
- תקנון הפורום! לאור הצמיחה של הפורום, נולד הצורך לתקנון לפורום. אתם מתבקשים לקרוא אותו ולהפנים!
- מפגשים חצי-שבועיים! בעקבות הצעה מוצלחת של "גאגית מאוהבת", הוחלט שנעשה מפגשים שבועיים בימים ושעות קבועים מראש, בהם נכנס כולנו לפורום ונדבר על כל מה שראינו, חשבנו, אהבנו, וגילינו בג'אג באותו שבוע. אנחנו רוצים שהזמנים יתאימו לכולם, לכן אני מבקש שכל אחד יכתוב (בתגובה לשרשור זה) שני זמנים שהכי נוחים לו. נשתדל שהזמנים הסופיים יתאימו לכולם.
- סקר חדש: מה סוג הפרקים האהוב עליכם? אקשן, דרמה, חקירות, שילוב של הכל, שום דבר... הצביעו והשפיעו!
- מילון חדש: המילון להבנת Shipper Heart! רוצים לדעת מה זה DW, LL, או PTPB? זה המקום להבין למה היא באמת מתכוונת!
- עודכנו כמה קטגוריות בשאלות ותשובות נפוצות לגבי דרגות והתקנון. ומה היה השבוע
- בסקר, כ- 60% וקצת מהפורום (15 איש) חושבים כי אדמיראל צ'גווידן נהדר כאדם וכמפקד.
- דיברנו כרגיל על הפרקים ששודרו השבוע, ובעיקר התמקדנו בשינויים שחלו בדמויות בפרקים ששודרו.
- ניסינו להבין מה זה לכל הרוחות זמן זולו!
- שיחקנו במשחק התאמת דמויות לאותיות. זה הכל לבינתיים. אם יש לכם שאלות, תגובות או הערות, ניתן לפנות אלי בהודעות אישיות ואני תמיד עונה. תמשיכו להיות נהדרים, פעילים ונלהבים כמו שאתם!
-אלעד

THEchosen1

New member
האמת , שמתאים לי ...

כל יום , אפילו עוד היום עד 10 וחצי , סורי אבל אבא שלי מגביל אותי אחרי הריב שהיה לנו - תנאי זה חל עד יום רביעי הזה ואז אני גם לא יהיה בפורום לפחווות שבוע כי אני צריכה לעבור איזשהו הליך רפואי מקובל עקב חוסר נשימה סדירה , ואני בהתאוששות שבוע אז .............. אם בא לכם עד יום רביעי אני פה אם לא חבל אבל אין מה לעשות ...

קודם כל הרבה הרבה בריאות!../images/Emo39.gif

שזה בעצם הכי חשוב.... אנחנו פה בנתיים. אני מאמינה שכל הקטע של המפגשים יהיה רשמי רק בשבוע הבא אחרי שאלעד יחליט על הימים ויפרסם אותם סופית. אבל שוב... כמו שאת רואה אנחנו פה בנתיים גם היום וגם מחר כנאה ובטח גם מחרותיים. הכי חשוב שתבריאי ונהיה פה גם שתחזרי.

THEchosen1

New member
תודה !!!!!

אני טיפה בלחץ עכשיו .. אבל מקווה שזה יעבור לי איזה חמודים אתם :)))) אני חולה עליכם ! (במלוא מובן המילה)

THEchosen1

New member
הלך דיי בסדר !!

כי לקחה את המבחן הקודם שעשינו ורק שינתה חומרים !!!! ועברתי על המבחן הקודם אז נראה כבר מה ייצא ... המצחיקה הזאת השאירה אותי לבד במעבדה לעשות אותו בחצי שעה האחרונה כשהת-י-ק של לידי !! כאילו.. דף נוסחאות .. מחברת .. העתקות .. מסתבר שהיא סומכת עליי .. או שהיא סתם מעופפת אבל לא העתקתי אז כנראה שניתן לסמוך עליי .. גררר ממ המבחנים הכי קרובים אליי זה בטריגו' בחן ביום חמישי שאני לא עושה , ובתנ"ך שאני לא עושה ומגן במתמתיקה על פוווווווווווווולל חומר !!!!!! שאותו אני דוחה .. וואי אני אומרת לכם מעכשיו טריגו' זה החומר הכי קשה - אחרי סדרות - טריגו' במישור טריגו' במרחב טריגו' בsix שלי

shipper heart

New member
הא הא הא הא *חחחחחח*

פתחת לי מילון חחחחח איזה כבוד...חחח אבל צריך להוסיף שם חחח והרבה...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הא..הא..הא..הא..הא..../images/Emo6.gif:-

חחחח... חחחח.... אני פשוט לא יכולה לעצור את הצחחחחחחחוק!!!!! מילון להבנת SHIPPER . ענקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!! וואלה עכשיו נכנסתי , ראיתי ,נשפכתי... אלעד הבאת לנו אותה באיחור , אבל כשהבאת ,אז הבאת בגדול!!!!! אם יש אדם ראוי לכבוד זו בהחלט גל
..... זה פשוט טוב... אני עדיין צוחקת כי פשוט השד יודע כמה פעמים נזקקתי לזה בהתחלה...

shipper heart

New member
ועכשיו את מבינה את כל הדברים

המוזרים שאני כותבת?! אוקיי חחח אתם יודעים שפעם עשיתי קיצור *בעברית* ושכחתי מה הוא אומר? אניוויס אני לויכולה להוסיף מושגים!! וחסר מלא חחח

גלו'ש מה קוררררררה?!?!../images/Emo124.gif

תראי , גם אם יפתחו מיליון מילונים , עדיין לא נצליח להקיף את כל הפנינים שלך ... את ענקית... כמו שאת אומרת אפילו את לפעמים לא מבינה את עצמך... זה כל-כך מצחיק!!!! תביני, רק היום פיענחתי מה זה הארמיפו , כי אפילו לא העלתי על דעתי לשאול... רק תיארתי לעצמי שזה משו שקשור להארם(
מתה עליו מתה עליו מתה עליו....) קטעים... המקום הזה כל כך מצחיק...

והתשובה שלי לאלעד...

לדעתי ביום ראשון וחמישי , אלו הימים הטובים ביותר למפגשים... ב10 בערב , ככה שלא נפריע לאפחד לראות רוזוול (...אחח...אחחח...) וגם כי זו שעה נוחה לא מאוחרת כ"כ וגם בדיוק לפני ג'אג. מה דעתכם חבר'ה , הצעות נוספות?

shipper heart

New member
כי ככה לא כותבים וואיי חיחיחיחי

*הקטנוניות שלי הורגת אותי....*

cjharm

New member
אולי אני דסלקטית...

אבל אני עדיין עושה בגרות שנה לפניכם (יא) באנגלית ומתמטיקה

Nushi G

New member
../images/Emo6.gifוגם את לא-

גם אני עשיתי את הבגרות שנה קודם, וגם לי מתפלקת מדי פעם טעות קטנה.. לא סוף העולם!

למעלה