הסיכום השבועי

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
../images/Emo124.gif הסיכום השבועי

מיטב ההודעות מהשבוע האחרון :
השיר הנבחר בסיבוב האחרון של הדיסק השני הוא מי, בשלב ראש בראש מי מול אח של סאלים זכה מי ברוב קולות כשיר האהוב ביותר.
בולי והתאומים עלו בפאנטה ל-30 הקבוצות הסופיות, אז עכשיו הם זקוקים לעזרתנו, אז יאללה חבר'ה להצביע ולהשפיע כאן. כמו כן אתם מוזמנים להיכנס לבלוג TV שלהם.
הילה פתחה בשרשור תמונות של ניצן, למי שעדיין לא ראה הנה
דוגמית.
אור הביא לנו את הכתבה שהיתה במעריב לנוער, למי שעדיין לא ראה ולא קרא אתם מוזמנים לעשות זאת פה. כמו כן הוא סיפר לנו על הרצאה בנושא בודהיזם שהיה על גלגול נשמות ובסוף המליץ לכולנו : "אנשים תהיו חכמים ותשתדלו להוציא ממכם את הרוע" מצטרפים חדשים : צרטקוף הקטנה lilo14 - לילך גל פרנקל - גל ברוכים השבים : קיווי הכרובית - גילי the purple sheep - רן falafel1 - אמיר NEZEK - נופר השאלה השבועית : "מה האמת באמונה ומי מכוון את התנועה ?"

../images/Emo34.gif

כרגיל... כל הכבוד
איך יש לך כוח לעשות את זה?
וחשבתי עלייך אתמול כשהיינו בחיפה בהופעה של אורנג'... הנחתי שאתה שם... היית נכון?

nawa

New member
../images/Emo140.gif

אז קודם כל תודה שחשבת עליי ! ולא לא הייתי בסוף, לא יצא לי ואם כן הייתי הולך אז הייתי כבר מעדכן פה והיית יודעת ! אניווי - איך היה ?? נהניתן ??

נהניתן?

חחח טוב... אם מתחשבים בעובדה שהחברים שלי שהייתי איתם שם הם הומואים... אז זה נכון להגיד...
אבל למה לרדת עליהם ככה?! סתם סתם אוח הלילות הורגים אותי... קיצר הייתי עם שני ידידים שלי מירושלים... והיה ממש כיף! ההופעה של אביב הפתיעה מאוד... הוא התחיל עם "סוף העולם" וההופעה הייתה מובטחת מאותו הרגע...
מוקי עשה סתם הופעה רגילה... וקצרה... נחמד כתמיד... רק שהשיר החדש שלו "שבק מיוזיק" (אני יודעת שזה השם של הלהקה... אבל ככה גם קוראים לשיר) זוועה! וזהו. היה נחמד...
אבל לא הפסדת ממש... היו 14,000 אנשים!!!! הם ציפו רק ל-7,000! (רק) למה לא באת בסוף? כולי באה מירושלים ואתה גר שם ולא באת...

נאור אתה ענק!! אין עלייך!כפרות

אני ושוצי אצל מאיה המותק ועשינו חיים כל הזמן!! ועכשיו תשובתינו השבועית : שוצי: "קודם כל זה מה האמת בנבואה? ותשובתי היא מי שמכוון את התנועה זה הגורל והאמת בנבואה היא אין לי מושג" מאיה:"כל אחד מכוון לעצמו את התנועה ואין אמת בנבואה" חוסה:" זה משהו שכנראה נגלה רק ביום מותינו"

נאור!!!

אם לא היית פה הייתי צריכה להתחיל לקרוא תשרשורים של כל השבוע די להבין מה היה פה כל הזמן הזה:) סיכום למופת(?)

למעלה