הסיכום השבועי

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
../images/Emo124.gif הסיכום השבועי

קיצור אירועי השבוע בפורום :
המשחק "העיירה" יצא לדרך !
אנשים מודיע שוטי הנבואה יוצאים למסע הופעות !
ביקורות : ביקורת חדשה באתר נענע - תודה לרן ביקורת בבמה תודה להדר
הילה פתחה את פינתה השבועית עם שיר מרגש שכתבה לסבתה, והשבוע הביאה לנו שיר שכתב נאור
ניצן שאלה איזה שיר אנחנו הכי אוהבים בדיסק החדש, "קול גלגל" נבחר כשיר הכי אהוב, אחריו ברשימה "בבניין" ואחריו "מי".
beamer שיתף אותנו על דואט חדש של שוטי הנבואה ויוסי רווח. ואנחנו שואלים Who the f*** is Yosi Revach ?
רועי וגיא שיתפו אותנו שבתוכנית הבחירות של גלגלצ שבה התחרו שוטי הנבואה מול סאבלימינל , השוטים לקחו את כל הקופה !
לילך רוצה לדעת פרטים על ההופעה בצרעה ואנחנו אומרים "גם אנחנו רוצים לדעת !"
שאלונים בפורום
: רן העלה שאלון בנושא השוטים והשירים שלהם ואילו ניצן העלתה שאלון בנושא כללי.
מור שאלה איזה משפטים מהשירים של השוטים עשו לנו את זה ?
שיר הרגישה שהפורום מתפרק והציעה לדבר על נושאים אחרים כמו למשל יצפאן ואנחנו אומרים למה דווקא יצפאן ??
הדר שיתפה אותנו שבפרומו של התוכנית רצים לדירה משמיעים ברקע את השיר "הכל מן ג'ה"
רן פתח את שרשור התירס, הצטרפו תמר, הדר, שיר, הילה, ניצן ונופר בהשמך שאל לדעתנו על פגישה שבועית בצ'אט, הרוב תמכו ולכן החל מיום ראשון ה-23/05/04 הבא עלינו לטובה בשעה 22:00 אנחנו נפגשים בצ'אט - נוכחות חובה !
גילי ביקשה המלצות לספרים - אז לאילו מכם שקוראים ספרים, אתם מוזמנים להמליץ !!
לילך שיתפה אותנו בחוויות שלה מיום ירושלים והביאה לנו אותה בערבית فنان
והשבוע חגגנו ימי הולדת ל: גילי
גניה
ברוכים הבאים : rastagirl7 eladnehmad1 beamer
ברוכים השבים : עדי
הערות, רעיונות, טענות, מענות :
מה קורה עם מפגש פורום ?
בקשה לתשומת לב - אנחנו אוהבים אותך, דרור ותמיד תהיה חלק מהפורום ! משימה לחברי הפורום : כפי ששמתם לב בסיכום הנ"ל רשמתי את השמות האמיתיים של חברי הפורום, המשימה שלכם לזהות מי זה מי, הראשון שיזהה את כולם נכונה יזכה להיכנס לסיכומים השבועיים בכל שבוע בחודשיים הקרובים !

the iron fairy1

New member
אז ככה..

רן - הכבשה הסגולה הדר - מואשמת. הילה -האדומה הזאת..חח נאור - אתה ולא אחר ניצן - היא בסה"כ תמיד בן אדם BEAMER - לא כתבת בשם פרטי.. אז.. ? רועי וגיא - התאומים - קרמובים. לילך - לימון . מור - שוטזי מ - משהו כזה שיר - אני ולא אחרת. תמר - תתתמר נופר - נזק גילי - קיווי הקרובית גניה - קיוטי.... עדי - משתוללת בכפר דרור - נו זה עם השם הארוך.. אום מני פאדמה.. ? אני חושבת שעליתי על כולם נכון!

nawa

New member
כל הכבוד, זכית !

אני עכשיו רק צריך לזכור להכניס אותך כל שבוע לסיכום במהלך החודשיים הקרובים ! בינתיים הנה שיר שחיברתי (לחן עדיין אין) : "שב איתי לרגע ככה שב ותשמע סיפור סינמה הכרטיס קנוי עליי אחי בוא בוא שב אל תגיד שמענו את זה כבר עמים שלמים תולים מבטם באופק עוד לא הבנתי כלום עוד לא הבנתי מאום מהמקום שבו אני נמצא יש מטורף על אם הדרך שרוצה לשחק במשחקים של השמיים מתמחה בטלפתיה מתכנס בתוך עצמו קול גלגל המתגלגל ממטה למעלה מרכבות סתומות הולכות ומתגלגלות קול נעימות עולה ויורד הולך ומשוטט בעולם קול שופר נמשך בעומקי המדרגות ומסבב הגלגל סביב מתוך כל הבלבול בתחתית הבור הלא חסום אתה לובש חם ונדהם אתה רוצה גם בחינם תגיד לי מה נהיה מי מכוון את התנועה ומי נוסע קול גלגל... ויושב שם רוצח עם עין של רע ויושב שם חבר שהלך וטעה אז חשבתי אולי להציע פתרון שמוציא את ההמון מתוך השגעון תבוא אליי הביתה תשתה איתי קפה אומר לך סחתיין אתה המלך כי הרי דבר ידוע שבאהבה נברא עולם שום דבר אינו קבוע והנצח לא נמדד בזמן"

לא לא לא ל לאאא

היא לא זכתה!!!!!!!!! היא לא עשתה את השמות המלאים!!!!!!!!!! =( אני גם רוצה לזכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף נו עבר עליי יום קקי...=/ תעזרו לילדה מסכנה...=( הלכתי להדליק נרות...נדבר ללייטררר

the iron fairy1

New member
סבבה...אני מעבירה לך את כס המלכות !

אבל רק כי התחננת כל כך יפה!! :) תהני לך ממנו.... אני ממילא נכנסת איכשהו תמידדדד לסיכום סופשבוע.. וגם לא עשיתי את זה בשביל הפרס.. עשיתי את זה כי אני יודעת את התשובות ושעמם לי !! מזל טובבבבבבבבבב את הזוכה!!!

the iron fairy1

New member
טוב מאחר ואתה מתעקש..

נעים להכיר... אני שיר בת 16 מזכרון יעקב! אוהבת לצחוק לקפוץ ובעיקר להנות מהחיים! מנסה להמנע מהכרויות עם טיפוסים מעצבנים... יש לי שיער חום כהה ועיניים בצבע חום בהיר - קצת דבש.. גובה משהו כמו 1.63.. ברגע שאני שומעת שוטי הנבואה חיוך עולה על פניי... :) ו..ממ... אני צוחקת מבדיחות פעם אחת בלבד.. אחרי זה הן כבר לא מצחיקות.. סבבבבבבבבבבבבבבבבה? מקווה שעכשיו הבנת מי אני :) באהבה ענקיתתתתתתתתתתתת. שיר.

נו אבל עכשיו לא זכיתי בכס המלכות

בגבורה! אני מבקשת...נא..דורשת! שאת תתחלקי איתי בפרס! זהו!!! אני ושיר חולקת על הפרס!!!!!!!!

the iron fairy1

New member
טוב אז רק בגלל ששוב..

התחננת כל כך יפה!! אני מסכימה !! :) מהיום קוראים לנו.. "המלכות הנדחפות לסיכום השבועי!!" מהיום ועד ל21 ליולי! חחח...

חחחחחחח דבסט אש...

אהבתי!!!!!! וגם אהבתי את הרעיון של המשימה...אני אומרת כל סיכום להוסיף איזשהי משימה! =) הכי "מאתגר"....(משו)... =)

אוקייי דבסט על היסכום!!!

אהבתי לגמרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וקדימה קדימה ל"משימה"...(תמיד טוב שמשעמם ואין מה לעשות) רן= The Purple Sheep הדר= אני!!! מואשמת באחזקת סמים הילה= ההילה האדומה נאור=אתה!!! nawa beamer=אחד חדש שנעלם לו...=/ רועי וגיא= Kremboim לילך = ל י מ ו ן ניצן= בסךהכלתמידבנאדם מור= sHotZy M שיר= the iron fairy1 תמר= תתתמר נופר= NEZEK גילי=קיווי הכרובית גניה=cutey דרור=om mani padme hum זהו!!!!!!!!!!

../images/Emo9.gif נאור יא כפרה!

אני מופיעה פעמיים בסיכום השבועי! וגם אימצת את ההמלצה שלי(= איזה כיף!

למעלה