הסיכום השבועי

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
../images/Emo124.gif הסיכום השבועי

אז ככה, יום העצמאות נגמר
ואיתו גם ההופעות, לפחות לבינתיים עד שבועות
. אז מה היה לנו שם :
boaz 111 העלה את הנקודה שהשוטים מזדהים עם מפלגה שמאלנית קיצונית, לטענתו, בשם יח"ד, מה שהביא לדיון פוליטי על גבי הפורום, וכמו שבולי אמר ואנחנו איתו , דיונים פוליטיים לא פה, או כמו שעובדיה אומר "תצא בחוץ"
the iron fairy העלתה תמונות מהבומבמלה, בולי העלה תמונות של הדיג' החדשה שלו ששמה בישראל פטל.
Pan Zer פתח הודעה ואמר ששוטי הנבואה היא להקה מוזרה ושכמעט אף אחד לא אוהב את השירים שלהם ובנוסף העיר על "אי התאמת הבגדים בצורה כרונית"...ואנחנו אומרים עם ככה אתה חושב שיבושם, לא סתם יש ללהקה הזו אתרי מעריצים ופורומים...
COW WOW שאל איך מנגנים בדיג' ואיפה אפשר לקנות אחד, בולי המומחה שלנו לתחום נזעק לעזרתו !
rainbow girl שאלה מי הולך לשנטיפי, עד כה מצטרפים, אולי, the iron fairy, the purple sheep, חצילה מטוגנת, ההילה האדומה, שרוטה במוח ופוסטי
2sexy4u שואלת את השאלה שנשאלה פה אני חושב הכי הרבה "מי זה מי מחברי הלהקה", אז הנה שוב התמונה מצורפת
פסימית לא שפוייה שואלת איזה שיר אתם הכי אוהבים, אז יאללה תתחילו לשרשר !
הערות, טענות, מענות :
מתברר שהדיסק החדש יצא כבר אתמול, אז למי שעדיין לא רכש אותו מוזמן לעשות זאת (המחירים נעים בין 49.90 ל-60 שקלים)
מה עם התשובות לשאלון של אח של אחות של סאלים
ברוכים הבאים : Paz Ner TRANSFER לילוש8 רועי מצורן פסימית לא שפוייה שוט נבואה תות15 אוזיה morison3 glenfiddich זיוסנ TOFIR87 שרותים שיהיה לכולם סופ"ש קסום ושקט ואל תשכחו תשמרו על עצמכם בדרכים !

aya l

New member
מגניב ביותר...

כל הכבוד זה נחמד ביותר לקרא את זה בסוף השבוע.. נחמד להתחיל את הסופש ככה...

nawa

New member
ותמונה קצת יותר עדכנית

מימין לשמאל : אברהם טל, אסי גבעתי (מאחור), רואי לוי (עם הכובע האדום), עמית כרמלי (פניו מכוסות), גלעד שמעון ועידן כרמלי !!

nawa

New member
נו מה ??

אני אצטרך להקפיץ את ההודעה הזו עוד הרבה בשביל שיגיבו פה ?!

גם אני רוצה להיות בסיכום השבועי../images/Emo7.gif

חחח אבל סחתיין על ההשקעה! אתה כאיול אשכרה קורא ת כל השבוע או שאתה יודע מראש מה לכתוב???

the iron fairy1

New member
אם לא היית עושה את זה..

לא הייתי מבינה מה הולך פה בפורום בכלל :) ענק אתה! חחח.... יומטוב! :)

N E Z E K

New member
תגידו מה אני צריכה לעשות כדי להופיע

בסיכום השבועי?!?!?! אם אני אעשה משהו קיצוני זה יעזור????

nawa

New member
לא חייבים תמונה בעירום ....

אבל אם את ממש מתעקשת מי אני שאתנגד !!

N E Z E K

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חסר לך אם לסיכום הבא אתה לא מכניס אותי!

למעלה