תובנות מהכנת המקרון../images/Emo132.gif../images/Emo11.gif
א. ממש לא קשה כמו שחשבתי...
ב. משקל - חייב בהכנת המקרונים, כל שינוי בכמומויות משנה את המרקם. ג. חייב להשאיר את המקרונים לפחות חצי שעה ואפילו יותר בתבנית לפני האפייה לקבלת קרום מבריק ויפה. ד.המלית צריכה להיות מספיק סמיכה שלא תישפך החוצה - ולא צריך כמות גדולה (הכנתי המון) ה. לדעתי המתכון של נטלי מעולה ושווה ניסיון - הכמויות קטנות ואם רוצים אפשר להכין תוך שניות עוד ועוד... קלי קלות. ו.אם לא תנסו לא תדעו על מה אני מדברת...חחח ז. הטעם נהדר, אבל לא להתעלף...לפי המתכון כתוב שמחר אחרי שהייה במקרר זה יהיה יותר טעים - שווה לחכות ושווה לנסות! ח. לא טחנתי במעבד מזון - פשוט סיננתי לתוך קערה את כל החומרים היבשים. תהנו - זו חוויה מענגת....יוכי
א. ממש לא קשה כמו שחשבתי...