הנהלה יקרה!

hillelg

New member
../images/Emo124.gifהנהלה יקרה!

מה דעתך להוסיף את שרשור התרגומים להודעות הנבחרות (למרות העובדה שזה יותר שייך לפורום אחר)? ובאותו הקשר, נראה לי שצריך לשים איזה פס-עליון כזה או משהו, ובו לינקים ל"פורומים קרובים". מה דעתכם?

hillelg

New member
והרי תרגומי אמי

חבל שאת לא פה, יקירה בחלק זה של ההמיספרה רואה אותי יושב בכניסה לאט שותה לי בירה עכשיו ערב, השמש שוקעת בנים בצריחה ושחפים בצעקה מה הקטע שכיחה אם ממילא אחר כך באה פטירה? (ועוד אחד) הלואי היית כאן, בתי בחלק עולם זה אתי רואה אותי שותה בירה על מרפסתי בין ערביים, שמים אדומים בנים צועקים, שחפים צורחים מה חשוב אם אנחנו זוכרים אם ממילא אחר כך מתים? אני מצרף גם דף שבו ריכזתי את כל התרגומים.

אלעד2

New member
עוד אחד (סטריאוטיפי) לאוסף

תאמיני לי שהייתי מת הייתי מת שתהיי פה מותק כאילו כאן, בצד הזה של כדור הארץ כשאני יושב לי ככה במרפסת גומר על עוד בירה אחת. זה כבר ערב- תראי את השקיעה מה הם צורחים שם הילדים האלה והשחפים. ולעזאזל, מה הביג דיל אם שוכחים אני שואל אם בסוף ממילא מתים, הא?

shellyland

New member
../images/Emo32.gif מתה אישתו של המורה למתמטיקה

למה עשית לאלתרמן פסיחות? מה היה רע במבנה המקורי?

קרמיט524

New member
לא יודעת זה מה שבא לי לראש כשראיתי

את המילה "ההמיספרה" הלואי שהיית פה אתי כפרה, באותה המיספרה שותה דיאט קולה אתי ועם שרה איך נעים פה, יש "לאשה" והכל הסַּפַּר על הכיפאק, עושה גוונים בזול מה העניין בלשכוח, זה ממש מחרפן אם גם למוות יש פה היום תור לפֵן?

תּמר

New member
אני מודה לך

על שהנצחת את שגיעת החתיב שלי. (לא יכולת לעשות לי את הטובה הקטנה, ולתקן?) ולעניין הריכוז - יופי של עבודה!

ganooov

New member
חיחי, ../images/Emo13.gif

עמדתי להעיר לו. אבל אפשר לעשות את זה גם בלינק למעלה
.

למעלה