המרוץ

Nitzan122

New member
אופס...

שכחתי... בכל מקרה הנה מי שהיה בתמונה 1- מקס וזק 2- מקס 4- בן 7- ג'ושוע

123יעל

New member
מצילה את כבודי!!!!!!!

חח עוד חידון שאני אזכה בו... טוב נו... סתאם למען האמת אני בתקופה ממש לחוצה ואין לי זמן להכנס הרבה אז בהצלחה לכולם! 1. Blah Blah, Woof Woof #108 מקס וזאק 2. Art Attack #111 מקס 3. Female Trouble #114 מקס 4. Pollo Loco #117 בן 7. Hello, Goodbye #217 אנני 9. Two #206 נו לא ג'ושוע... השני... איזיק! טוב אין לי כוח לחפש יותר אני אחזור אחר כך...

123יעל

New member
אוי לא ראיתי שהיא תיקנה את התשובה..

הייתי בדיוק באמצע התשובה שלי וזה לקח לי זמן, שהדף של הכתיבת הודעה היה פתוח...

תעני על עוד אחד ... ../images/Emo42.gif

כדי לקבל חצי כוכב בגלל שעד עכשיו ענית על כל מה שניצן ענתה ועוד 2. שיר

../images/Emo127.gif צודקת. יש לך חצי כוכב.

מצב נקודות עד עכשיו - זקן השבט -
ברודי
יעל123 - חצי
ו- Nitzan122 גם עם חצי
. נשארו עוד 3 תמונות לא פתורות... שיר

התשובות שלי

אני אתחיל בכך שאני חולה ומכאן הזכרון שלי לא משהו ואין לי ממש כוח לחפש את התמונות, אבל בכל זאת אני אנסה לענות... תמונה 6 - היא של נורמל לפי דעתי. הייתי אומר שהוא צופה בקרב של אלק. ככה שזה יכול להיות או ב"הוכחת קנייה" או ב"שכח מזה". תמונה 7 - לפי הרקע הלבן, אני מסיק שמדובר או בסצינת החלום של לוגן ומקס כשהיא נותנת לו את העירוי, בפרק לקראת סוף העונה הראשונה, או מתי שזק היה לכוד במנטיקור וניסו להוציא ממנו את המידע... לפי דעתי זה הראשון, אך כמובן שרוב הסיכויים הם שאני טועה. נראה לי שעל כל השאר ענו... חייב לציין שעם הזכרון שלי רוב התמונות היו קשות בזיהוי הפרק מהן הם נלקחו.

Nitzan122

New member
לא בטוחה אבל...

נדמה לי ש 6- 2.03 Proof of Purchase נורמל ו-8 2.18 Dawg Day Afternoon אלק ולוגן

אמממ ../images/Emo42.gif

את צודקת במספר שש אבל אני לא יכולה לתת לך חצי כוכב עד שלא תפתרי את שתי התמונות האחרונות הלא פתורות. שיר

Nitzan122

New member
אבל על 9

עניתי בפעם הראשונה ששלחתי תשובות אלא אם זה לא ג'ושוע ב- Boo

123יעל

New member
על 7 אני עניתי!!

נשאר רק את 8 כי על 6 היא ענת עכשיו.... לא נראה לי שיש טעם להמשיך... יאללה חידה הבאה!!

או קיי-אני אתן עד מחר בצהריים ../images/Emo42.gif

למי שינסה לגלות. הראשון שיגלה מאיזה פרק התמונה יקבל חצי כוכב בלי קשר אם הוא ענה על שאר התמונות או לא. שיר

טוב. חיכיתי עד עכשיו ... ../images/Emo42.gif

ואף אחד לא ענה... אז התמונה שאף אחד לא גילה אותה היא מהפרק Borrowed Time שהוא פרק מספר 2X12. השאלה הבאה שורשרה להודעה הראשית. מצב הנקודות הנוכחי יפורסם כשאני אחזור הבייתה, בערב. שיר

שאלה שלישית ! ../images/Emo42.gif

והשאלה היא - איך קראו לדמות שג'ס שיחקה בפליפר ? כוכב לעונה הראשון/ה. שיר

למעלה