המרוץ

../images/Emo61.gifהמירוץ../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

היי לכולם. כמו שבטח שמתם לב הפורום שלנו כבר לא אותו דבר אחרי סיום העונה השנייה והאחרונה של הסדרה "מלאך שחור". לכן, החלטתי לפתוח תחרות חדשה בשם "המירוץ" שאולי תעורר קצת את הפורום. בתחרות הזאת יהיו כל מיני חידונים ושאלות. הראשון שעונה נכון על מה שנשאל מקבל
אחד. כל מי שיענה אחריו את התשובה (גם אם היא נכונה) לא יקבל ולו אפילו חצי
. המנצח , כמובן, זה שיש לו הכי הרבה כוכבים. בכל פעם שיש עונה נכונה אני מפרסמת את מצב הנקודות (הכוכבים) של המשתתפים ומודיעה מתי תתפרסם השאלה הבאה. כל מי שרוצה להשתתף - יכול. בהצלחה לכולם. שיר

והשאלה הראשונה ! ../images/Emo42.gif

מה הדבר הראשון שלוגן אמר למקס, באיזה פרק ובאיזה הקשר. בהצלחה. שיר

אני אתחיל... התשובה שלי

אני אתחיל מזה שהזכרון שלי אינו טוב כמו פעם אז יכול להיות שאני טועה אני אני די בטוח שאני זוכר את הרעיון הכללי: מן הסתם, השיחה הראשונה שלהם הייתה בפיילוט. הפעם הראשונה שהם נפגשו זה שהיא פורצת לפנטאוז שלו וגונבת את הפסל של האלה המצרית. לוגן חושב שהניא נשלחה כדי להרוג את לוגן ומאיים עליה עם רובה. מדבריו הראשונים: שתעצור, "את גנבת? חשבת שאת רוצחות שכירה" או משהו כזה...

קרוב אבל לא. ../images/Emo42.gif

הם באמת נפגשו בפיילוט, בפנטהאוז של לוגן אבל זה לא היה הדבר הראשון שהוא אמר לה. מה שכתבת בא בדיוק אח"כ. אם עד מחר בצהריים לא תהיה תשובה אחרת אני אתן לך את הנקודה על זה. שיר

אוי נו, הייתי כל כך קרוב!

המשפט הראוןש שהוא אומר לה הוא: "Put it down. Now!" וזה בדוק כי חיפשתי את זה עכשיו בפרק הראשון. איך זה כדיוק?

../images/Emo127.gif צודק לגמרי.

ואני יודעת שהיית קרוב פשוט רציתי שזה לא יהיה מהזיכרון אלא שבאמת יבדקו את זה. אז סבבה יש לך
. אני אשים מחר את השאלה הבאה כי נראה לי שאין אף אחד פה עכשיו. שיר

Yay Me! יש לי כוכב! ../images/Emo8.gif

חמישה כוכבים ואני מקבל טוסטר?
אני פה... זה לא מספיק?

טוסטר - לא...

אבל אולי משו אחר. נראה. ואני לא שמה עוד שאלה כי אני יודעת שאתה תדע את כל התשובות ואני רוצה לתת לשאר חברי הפורום הזדמנות. אז מחר. וסליחה. שיר

שאלה שניה ! ../images/Emo42.gif

עד עכשיו ל"זקן השבט" יש
. והשאלה היא - מהו שמם האמיתי של השחקנים המשחקים את סקטצ'י ו –OC ? כוכב לעונים נכונה (על שני השמות). חצי כוכב אם טעיתם בשם אחד וצדקתם באחר. שיר

ברודי

New member
מתבססת על: כל מי שרוצה להשתתף -יכול

סקצ'י- ריצ'ארד גון OC- ואלרי רי מילר
אפשר להחליף את הטוסטר שלי למכשיר D.V.D?

../images/Emo127.gif צודקת. ../images/Emo42.gif

וכמובן שמותר לך, כמו שאמרתי כולם יכולים. שאלה הבאה בקרוב. שיר

חידון! ../images/Emo42.gif

אז ככה. אתם בטח כבר מכירים את החוקים. יש כאן תשע תמונות שמסודרות בצורה כזאת - 1 2 3 4 5 6 7 8 9 אתם צריכים לכתוב מי נמצא בתמונה הזאת, מאיזה פרק התמונה לקוחה ומה שם הפרק. על כל 3 תמונות שאתם צודקים בהן אתם מקבלים חצי כוכב. מה שאומר שמי שעונה על הכל נכונה מקבל כוכב וחצי. אי אפשר לקבל נקודות על תמונות שכבר נענו וכבר אמרתי שהן נכונות. וזהו. אני יודעת שזה די קל אבל אני רוצה לבחון את ההיענות בקשר למירוץ אחרת אני אפסיק אותו. שיר נ.ב. מצב הכוכבים- ברודי -
זקן השבט

הערה ../images/Emo42.gif

ברודי בבקשה שרשרי את החידון לשרשור המירוץ יש תקלה ואני לא יכולה לשרשר את ההודעה הזאת לשם. תודה. ועוד משהו - התמונות הן משתי העונות. שוב תודה! שיר

אבל... ../images/Emo42.gif

לא רשמת מי נמצא בתמונה ובאיזה פרק ולכן אני לא יכולה לתת לך את הנקודות. סורי... שיר

למעלה